Ben gidip anamın evini bile temizlemiyorum hala gidip kvsinim evini temizleyen varmı
Gelsin annen silsin dediğinde birşey diyememen kötü olmuş annem ve ben kimsenin hizmetçisi değil der pat diyede o mal suratına kapatırdım.
Hamilesin tam krize girip olayı bitirme zamanın yoksa çok cekersin canım
Aaah ahh ben nasıl bir şey diyemedim,nasıl bir kal geldi anlamıyorum. Gece bile rahat uyuyamadım kızlar. Aynen "Annem ve ben kimsenin hizmetçisi değiliz"diyip suratına kapatmalıydım. O özür dileyene kadar sesimi çıkarmamalıydım,ne salağım benSenin annen hizmetçisi mi onların? Sinir oldum. Buna da cevap vermemisin, vermedin diye extra sinir oldum. O lafı yedirirlerdi ona
Aaah ahh ben nasıl bir şey diyemedim,nasıl bir kal geldi anlamıyorum. Gece bile rahat uyuyamadım kızlar. Aynen "Annem ve ben kimsenin hizmetçisi değiliz"diyip suratına kapatmalıydım. O özür dileyene kadar sesimi çıkarmamalıydım,ne salağım ben
Dengeyi koruyamıyor eşim,onlar ne dese haklı onun gözünde. Ailesine zaafı var resmen.Dün akşam moralimin bozuk olduğunu gördü sordu işte,ben de anlattım. Aynen düşündüğüm gibi ablam sana şaka yapmış dedi."Bu nasıl şaka,o bana böyle şaka yaptığında ben ne tepki vereyim peki,bana söyler misin?"dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ilk defa ablasının bir lafına şok oldu,hissettim bunu.Yeni gördüm bildirim gelmedi.
Sen @parkbyull önerisini aklında tut bence.
Bana göre bunu eşine söyle. Bir daha böyle bir şeyi asla istemiyorum bu şakalar haddini aştı de.
Benim anneme böyle bir şeyi söylediğinde sırf saygısızlık(bunu belirt ki üzerine hiç gelmesin) etmemek için sustum bir daha olursa asla susmam de.
Bu ne ya analarının babalarının terbiye edemediği insanları biz mi terbiye edicez.
Eşin de az erkeklik yapsın ağırlığını koysun.
Her zaman karıya ağırlık olmuyor.
Dengeyi koruyamıyor su erkekler ifrit oluyorum.
neden aklımda tutayım kafkacım
Ayy bu fikir nerden geldi aklına:)Sizin yerinizde olsam anneme arattirirdim kaynanami kızınız cam silmeye çağırmış ne zaman müsaitsiniz diye sordururdum utansın yelloz
Dengeyi koruyamıyor eşim,onlar ne dese haklı onun gözünde. Ailesine zaafı var resmen.Dün akşam moralimin bozuk olduğunu gördü sordu işte,ben de anlattım. Aynen düşündüğüm gibi ablam sana şaka yapmış dedi."Bu nasıl şaka,o bana böyle şaka yaptığında ben ne tepki vereyim peki,bana söyler misin?"dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ilk defa ablasının bir lafına şok oldu,hissettim bunu.
Buna benzer önceden de vukuatları olduğu için,ısınamadığım için zaten mesafeliyim canım. ama bundan sonra daha da koptu artıkÖyle düşünme. Hala tepkini koyabilirsin. Yani en azından çok samimi olmadan mesafeli ve soğuk olabilirsin. Neden böyle olduğunu sorarsa içinden ne geliyorsa ister yoo sana öyle gelmiş dersin ister lafını sözünü bilmeyen insanlarla mesafe koymak en doğrusu falan dersin.
Ayy bu fikir nerden geldi aklına:)Vallahi ne utanırlar böyle bir şey olsa ama annem aramaz ki Yine de bir şansımı deneyeceğim
Az önce annemi aradım,arada da bunu söyledim "Anne hal hatır sormak için bir arasana,hem de şaka yapar gibi 'Kızın beni cam silmeye çağırmış' desene utanır belki" dedim. Kızım o kadın utanır mı dedi. Kadın bile çözmüş artık,damadı sevdiği için onların "şakalarına"aldırış etmiyorAaa asla.
Annen üzülür.
Kendi üzülmese bile senin üzülmüş olmana üzülür. Gerek yok bence. Kadını boşuna bu işin içine sokma
Öneri güzel ama söz konusu anne. Kardeş falan olaydı neyse de.
Eşimin olaydan haberi oldu dün söyledim,bayramda görüştüğümüzde konu açılır mı,ayar verir mi bilmiyorum ama eşim en küçük olduğu için çekiniyor belki de bişey demeyecek kapanıp gidecek.Ama benim için kapanmaz,unutmam ben o lafı ve her samimi olmamı isteyişinde bu olayı hatırlatacağım.Sinir oluyorum ya. Bu kadınlar evlendi diye bu insanları çekmek zorunda mı?
eşiniz bi ayar verse kadın kendine gelir aslında
Eşinin agzini açması lazım.sizin arkanizda durmadığı için bu kadar yüz bulmuş terbiyesiz kadinİlk tanıdığım zamanlar da böyleydi,eşime söylüyordum işte. "Onun konuşma tarzı böyle,şaka yapıyor" filan diyordu. Seneler geçtikçe bu kadar abartacağını bilemezdim ki. Zaten dediğim gibi arada eşim olduğu için ağzımı açamıyorum
Utanma duyguları olan insanlar zaten böyle davranışı olmaz onun için şaka maka hepsi palavraAz önce annemi aradım,arada da bunu söyledim "Anne hal hatır sormak için bir arasana,hem de şaka yapar gibi 'Kızın beni cam silmeye çağırmış' desene utanır belki" dedim. Kızım o kadın utanır mı dedi. Kadın bile çözmüş artık,damadı sevdiği için onların "şakalarına"aldırış etmiyor
Farklisini duymadim dahabu görümceler hep mi böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?