Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

Ayy gerçekten çok sinir oldum... Kendi yapınca noluyormuş eline mi yapışacakmış... Ben şu mantığa ölüyorum kızı dururken niye gelin gelip evini temizlemek zorunda? Kızı olarak annene senin bir hayrın dokunsa? Her şeyi geçtim ne dengesiz bir laf annen bize de gelsin resmen hakaret bunu kesinlikle eşinize söyleyip ağzının payını vermeniz lazım.. Vermediğiniz için böyle densiz densiz konuşmayı kendinde hak görüyor!

Gormiyim omrumce, bu lafi tuttum
Benimki de 2 3 yas buyuk diye kendini bir halt saniyor, benim de ablam var hic senin gibi degil dedim en son. Tanidigim gunden beri annesini doldurur, fitne cikarir, bitmedi kotulukleri... Her seyi yuzune vurdum rahatladim.

Aynen öyle canım benim kayinvalide dünya tatlısı ama gorumce suya götürür susuz getirir cinsinden. Kıskanıyo resmen kocami annesini babasını benden. Delimidir nedir :)

Aynen öyle canım benim kayinvalide dünya tatlısı ama gorumce suya götürür susuz getirir cinsinden. Kıskanıyo resmen kocami annesini babasını benden. Delimidir nedir :)
Laflarini yazamiyorum burayi okuyorsa diye ama yazmasam da anlarsiniz, nasilsa ortak derdimiz bu şahislar

Cevap vermediginiz icin bu kadar arsiz konusuyor bence cevap vermelisiniz agir konusmadan. Ben kendi camimi silemiyorum baskasinin caminami cikacagim deyin gecin icine arip kendine sıkıntı etmeye degmez cok arzu ediyorsa annesine kadın tutsun yok onuda gectim hamile olmasanda temizligini yapmak zorunlulugun yok once bu zihniyetten ciksinlar.

Az ye de bir hizmetci tut deseydin . Arasan suç aramasan suç

Güzel arkadaşım. Hamilesiniz. Ben de üzüldüm şimdi çok mu sert yazdım diye. Ama emin olun çok sakin okurken o malum cümleye gelince kendi anneme denmiş gibi oldum. O kadar üzüldüm. Siz de üzülmüşsünüz zaten, eğer hamile halinizle sizi daha fazla üzdüysem kusura bakmayın. Allah sizi bu insanların laflarından kurtarsın, evliliğinize muhabbet ve huzur versin. Umarım her şey çok güzel olur. Bir de teyze lafı ile kapatayım. Bir avazda doğurursunuz inşallah :)

Ağzının payını ver. Hamile kadından iş beklemek nedir? Hamile olmasan bile temizlikçi misin sen ? Siz 2 ayda bir burdasınız zaten,geldikçe silersiniz annenizin camını derdim. Eşimde dolduruşa geliyorsa onunda haddini bildirirdim.

Amin sagol canim. Yok uzulmedim niye uzuleyim:) Eve geldim simdi telden yazmak eziyet gibi ama cevaplamak istedim.Esimin destegini her zaman goruyorum sadece aile konusunda böyle. Çok çok buyuk bir olay yasansa ne olur bilmiyorum ama bu tarz konularda bana hak vermiyor daha dogrusu onemsiz bulup ustunde durmuyor.Aile onun ailesi oldugu icin o da dahil olsun istiyorum x kisi degilki tamamen kendim halledebileyim.Zaten ondan basiretim baglandi canim annemi koruyamadim

Son düzenleme:
Sende deseydin annen gelsin benim camlari silsin hadi size laf atiyor anladik annenize ne hakla dil uzatiyor terbiyesiz kari

Senin sustugunu bildiği için bu kadar üstüne geliyo seni eziyor
Sende bu gidişle daha çok ezilecege benziyosun
Üstelik hamilesin ben hamileyim yapamam kendi camlarımı silemiyorum zaten Geliyosun 2 3 ay sen yapıver çok mu zor ben olsam bana bu kadar laf etse herşeyi söylerdim ve de bi daha da konuşmazdim
Esin de seni ezdiriyor gibi sen sustukca

Annen gelip silsin gibi densiz bir saka yapmasi guzel bir firsat olmus aslinda, olay cikarabilirsin bunun ustunden, anne hassas konudur çünkü, kimse seni suclayamaz ve kimse senin alttan almani bekleyemez. Anneme dil uzatan, anneme hizmetci muamelesi yapan kadinla gorusmek istemiyorum de kurtul.

Ceyz bu tam görümcek olmuş.

Sen varsın ya herkes annesine yapıcak deseydin ya

Mecbur musun da hamileyim çalışıyorum diye açıklıyosun

Hamile insanı üzmeye hiç hakkı yok

böylelerine cevap vererek işin içinden çıkılmaz maalesef ki. belli ki hadsiz ve terbiyesiz. kalkıp şimdi "sen kimin annesine laf ediyosun, lan?" desen daha da büyütür olayı böyleleri. cevap vermeyerek en iyisini yapmışsın. aramadığın için yakınıyordu ya, artık aramak için bir sebebin de yok :) eşini de çekip konuşacaksın, seni ezdirmesin. hem sen artık onun sadece eşi değil, çocuğunun da annesisin. ben kayınvalidemle benzer bi durum yaşadım. aramıyorum artık :) o yüzden de gül gibi geçinip gidiyoruz ahahahaha :)

Esinin hatri diye susma bak konus lafini esirgeme bende gecen senle kaynanamlarla otururkn gorumcem calisiym diye is yapmazdi hic evimizi ayirdik esim saolsun ezdirmez beni ben hic lafimi esirgemem soylerim hepsinede sende bastan ses cikarsaydin keske ayrica senin evin ayri sen hamilesin kendi varken sana mi dsmus temizlik ??

Kıyamam ben sanada karnindaki melegede ya neden kendini ezdiriyosun illa tartismana gerek yok saka yollu sende lafini soyle

o sana annen temizlesin dediğinde susma istediğini söyle. ciddiyim canın ne istiyosa onu söyle. eşine şikayet ettiğinde ablan bugün bana telefonda komik şakalarından yaptı sonra bende bana yaptığı şakanın aynısından yaptım eğlendik kendi aramızda. şakayı başlatan oydu dersin. ayyyy bu da moda oldu. biri bişey desin o şaka yaptı. s.çtırtmasınlar şakasına

dovelim mi ? ne kadar sinir bozucu bir insan ya

Anneniz çok iyi niyetli ve sizin hamile halinizle üzmek istemediği için sizi idare ediyor vallahi bravo annenize.Biz hamşle olduğunu unutup anneniz kadar olamadıl seni gaza vermeye çalıştık
O zaman hemen toparlan ve sende ŞAKACI GELİN ol bakem
Şakacı görümceye şakalarını yap.Hatta ondan şakalar gelmeden yapmaya başla ve her şakada kahkaha at ve gül.
Eşinin yanında yap bakalım ne diyecek ablasına."Abla eşim şaka yapıyor" diyecekmi merak ettim vallahi

Ahh ahh ben olsaydım neler derdim de neye böyle biri olduğun halde sana bu şekilde konuşabiliyorsa vicdanın rahat olsun artık degisebilirsin bundan sonra hiç hoşgeldin için arama,evine davet etme,temizlik konusu olursada eeee sen zırt pırt geliyorsun temizlik yapmak sana yakışır dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…