Gormiyim omrumce, bu lafi tuttumEee boşuna dememis büyükler gorumce gorumce gormiyim omrumce diye :) bende de var bi baş belası. Ota boka kadismayi cok cok sever. Abla ya surekli bi ben bilirim havalari Senin ki gene 2 3 ayda bir geliyor benimki her gün başımda. Hayır bende gorumce adayıyim ama asla böyle bir gorumce olmak istemem.
Aynen öyle canım benim kayinvalide dünya tatlısı ama gorumce suya götürür susuz getirir cinsinden. Kıskanıyo resmen kocami annesini babasını benden. Delimidir nedir :)Gormiyim omrumce, bu lafi tuttum
Benimki de 2 3 yas buyuk diye kendini bir halt saniyor, benim de ablam var hic senin gibi degil dedim en son. Tanidigim gunden beri annesini doldurur, fitne cikarir, bitmedi kotulukleri... Her seyi yuzune vurdum rahatladim.
Laflarini yazamiyorum burayi okuyorsa diye ama yazmasam da anlarsiniz, nasilsa ortak derdimiz bu şahislarAynen öyle canım benim kayinvalide dünya tatlısı ama gorumce suya götürür susuz getirir cinsinden. Kıskanıyo resmen kocami annesini babasını benden. Delimidir nedir :)
Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
Anneniz bile alınmadıysa bilemedim tabi. Ama bu konu olmaz başka bir konu olur nacizane tavsiyem kişisel tepkinizi koymak için eşinizin ya da başka birinin desteği gerekli değil. Eşinizin desteğini ise hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz anlarda/alanlarda hissedemiyorsanız bu da bence bir problem.
Amin sagol canim. Yok uzulmedim niye uzuleyim:) Eve geldim simdi telden yazmak eziyet gibi ama cevaplamak istedim.Esimin destegini her zaman goruyorum sadece aile konusunda böyle. Çok çok buyuk bir olay yasansa ne olur bilmiyorum ama bu tarz konularda bana hak vermiyor daha dogrusu onemsiz bulup ustunde durmuyor.Aile onun ailesi oldugu icin o da dahil olsun istiyorum x kisi degilki tamamen kendim halledebileyim.Zaten ondan basiretim baglandi canim annemi koruyamadimGüzel arkadaşım. Hamilesiniz. Ben de üzüldüm şimdi çok mu sert yazdım diye. Ama emin olun çok sakin okurken o malum cümleye gelince kendi anneme denmiş gibi oldum. O kadar üzüldüm. Siz de üzülmüşsünüz zaten, eğer hamile halinizle sizi daha fazla üzdüysem kusura bakmayın. Allah sizi bu insanların laflarından kurtarsın, evliliğinize muhabbet ve huzur versin. Umarım her şey çok güzel olur. Bir de teyze lafı ile kapatayım. Bir avazda doğurursunuz inşallah :)
Senin sustugunu bildiği için bu kadar üstüne geliyo seni eziyorNiye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Anneniz çok iyi niyetli ve sizin hamile halinizle üzmek istemediği için sizi idare ediyor vallahi bravo annenize.Biz hamşle olduğunu unutup anneniz kadar olamadıl seni gaza vermeye çalıştıkKızlar kesinlikle haklısınız,cevap yazan herkes haklı ama destek göremiyorum;eşim ablam şaka yapmış diyip üste çıkıyor. Hatta az önce annemle konuşurken bu olayı anlattım,bana ne dedi biliyor musunuz,"Kızım sen hamilesin diye alınganlık yapmışsın, o şaka yapıyor tanımıyomusun, ben kalkıp onun annesinin camını mı sileceğim öyle bir şeyi gerçek anlamda der mi hiç onların muhabbetleri öyle,he de geç"dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?