Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

Annen gelsin bizimkini de silsin dedi öyle mi başlarım öyle abla ya ağız burun dalarım saçını yolarım az ye de uşak tut deseydin ay bu cümlesine çok dellendim resmen
Görümce işte nolcak

Eşinizi kocalık görevini yapmaya davet ediyorum kadın hadsiz muhatap olup üzmeyin kendinizi

Ben olsam ablan da her laf sokmaya şaka diyor, şşakanın arkasina siginmak yerine laf sokmamayi öğrensin hem ikimiz arasindaki seyi neden tum sulale duyuyor diye uste cikardim
Acikcasi en net haliyle "ben sakalardan hoslanmam, şikayet edenlerden de hic hoslanmam, laf sokmak yerine yuzume durust olsun, bir daha aramızda olani sana yetistirirse bana pasla " aranizda halledin" de
Bu sekilde konusabilirsin
Ben net biri oldugumdan sanirim böyle alttan alamiyorum bazi seyleri

Ben gidip anamın evini bile temizlemiyorum hala gidip kvsinim evini temizleyen varmı

Gelsin annen silsin dediğinde birşey diyememen kötü olmuş annem ve ben kimsenin hizmetçisi değil der pat diyede o mal suratına kapatırdım.
Hamilesin tam krize girip olayı bitirme zamanın yoksa çok cekersin canım

senin yorumlarına bayılıyorum. konuyla ilgisi yok ama yazasım geldi. hamilelikte krize girme olayını kulağıma küpe yaptım şuanda

Niye sen annen temzlikçimiymissiniz... Gitsin kvsinin anasının çamını silsin kendinin de görevi. Hamile kadın bide üstüne çalısıyor oldu cnm deseydin disini göster böyle boş konusturma. Hamileym kv nin evine kamp kurdum resmen sürünülorm ya.. bide iş beklemek pesss

Senin annen hizmetçisi mi onların? Sinir oldum. Buna da cevap vermemisin, vermedin diye extra sinir oldum. O lafı yedirirlerdi ona

Yeni gördüm bildirim gelmedi.

Sen parkbyull önerisini aklında tut bence.

Bana göre bunu eşine söyle. Bir daha böyle bir şeyi asla istemiyorum bu şakalar haddini aştı de.
Benim anneme böyle bir şeyi söylediğinde sırf saygısızlık(bunu belirt ki üzerine hiç gelmesin) etmemek için sustum bir daha olursa asla susmam de.

Bu ne ya analarının babalarının terbiye edemediği insanları biz mi terbiye edicez.
Eşin de az erkeklik yapsın ağırlığını koysun.
Her zaman karıya ağırlık olmuyor.

Dengeyi koruyamıyor su erkekler ifrit oluyorum.

Sizin yerinizde olsam anneme arattirirdim kaynanami kızınız cam silmeye çağırmış ne zaman müsaitsiniz diye sordururdum utansın yelloz

Yaa görümceler kayınvalideler gelinleri eziyor ya da gelinler görümceyi kayınvalideyi eziyor.
ezilmek kötü bir duygu.
Karşılıklı şöyle iyi geçinen birbirini seven sayan çok az.

Çalışmasan bile hiçbir mecburiyetin yok kv camını silmeye çok meraklarıysa bi zahmet kendi kızı siliversin zira o mecbur ama sen değil herkes kendi annesine mecburdur görümcende annesine

Ne oluyor yani akrabalara anlatınca? Onlar da gelip gülse ne olur? Gelenler sinirimi bozarsa onlara da laf söyler yollarım, ben onları rezil ederim. En azından kendinden gayet emin bir biçimde "çok iyi söyledim, az bile söyledim" derim.

Bir de ben olsam mümkün mertebe görüşmezdim. Telefonda da konuşmazdım.

Cevabını ver içinde kalmasın, ufak ufak sende sok lafını, ne içine atıp dert ediyorsun

Sende lafını sok eşin bişey derse karşılıklı şakalaştık dersin. Hani o şakasına diyormuş ya.. Ama onun kadar ileri gitme tabi sonuçta arada eşin var. Artık evlilikler okadar kolay bozuluyor ki dikkat etmek lazım. Birkaç kez benim eşimin ablasıda garip garip konuştu. Söyledim eşime oda bana aynını demişti şakalaşıyor onun konuşması öyle demişti. Bigün ciddi ciddi karşıma alıp konuştum eşimle. Erkeklerin arasında bu tarz konuşmalar şakalaşma olabilir ama kadınlar sizden daha farklıdır dedim açıkladım anladı sonra görümcem bunlara devam edince bana "sende laf sok bana sormana bile gerek yok. Küçük mü düşürdü sen daha fazlasını söyle arkanda ben varım " dedi. Ben yine de yapmıyorum ama şu var eş desteği alınca insan o tarz laflarında takmamaya başlıyor. Sıkıntımın bu olduğunu anladım eşimden destek gördüğümden beri hiç sallamıyorum

neden aklımda tutayım kafkacım

o konusurken icinden ne kadar kayip bir insan oldugunu icinde kocaman bir bosluk oldugunu dusun. muhatap olma. sallama. lag soyledikce azar boyleleri. esinle de sanki laf arasiymis gibi konus bu konuyu. bebegine Esine odaklan. gerisi hic onemli degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…