- 25 Ocak 2015
- 360
- 458
- 63
senin yorumlarına bayılıyorum. konuyla ilgisi yok ama yazasım geldi. hamilelikte krize girme olayını kulağıma küpe yaptım şuandaBen gidip anamın evini bile temizlemiyorum hala gidip kvsinim evini temizleyen varmı
Gelsin annen silsin dediğinde birşey diyememen kötü olmuş annem ve ben kimsenin hizmetçisi değil der pat diyede o mal suratına kapatırdım.
Hamilesin tam krize girip olayı bitirme zamanın yoksa çok cekersin canım
Teşekkürler efenimsenin yorumlarına bayılıyorum. konuyla ilgisi yok ama yazasım geldi. hamilelikte krize girme olayını kulağıma küpe yaptım şuanda
süpersin. tecrübelerden faydalanmak şart teşekkür ederimTeşekkürler efenim
Kesinlikle belli zamanlar kullanılmalı hamilelik süper bir dönem benceböyle adamlar anlamaz başka türlü
Eşim aileci ve çok iyi analiz etmişsin,aynen konuştukça üstüne beni suçlu çıkarır.
Ben altta kalan bir tip değilim ama noldu bana bilmiyorum,o an şok yaşadım,nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim.Şuan sinirimden,en çok da annemi koruyamadığımdan ağlayacak gibiyim aşırı doluyum
Çalışmasan bile hiçbir mecburiyetin yok kv camını silmeye çok meraklarıysa bi zahmet kendi kızı siliversin zira o mecbur ama sen değil herkes kendi annesine mecburdur görümcende annesineEşimin tek dediği "şaka yapıyo,onun konuşma tarzı böyle" başka da bir şey demiyor. Zaten kayınvalidem bana gel evimi temizle demedi,tam tersi sen çalışıyorsun yoruluyorsun der.Kızına ne oluyor anlamıyorum
Bir kaç sene önce bu görümcem kızımın elleri için "Ne büyük elleri var" dedi,kendi kızının eliyle yanyana tuttu filan. Sonra kime çekmiş bu kız yahu diyip benim elime baktı. "Aaa aynı annesinin elleri" dedi gülerek. Ben de "Bizim ellerimiz Allah vergisi. Mesela senin cici göbişin gibi sonradan olma değil"dedim. Ama pişman oldum çünkü tüm sülaleye ceyz bana laf soktu diye anlatmış hatta 1-2 akrabaları sen böyle bir şey dedinmi diye gelip sordular güldüler filan. Yani kadın değil ben rezil oldum
Cevabını ver içinde kalmasın, ufak ufak sende sok lafını, ne içine atıp dert ediyorsunNiye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
neden aklımda tutayım kafkacımYeni gördüm bildirim gelmedi.
Senparkbyull önerisini aklında tut bence.
Bana göre bunu eşine söyle. Bir daha böyle bir şeyi asla istemiyorum bu şakalar haddini aştı de.
Benim anneme böyle bir şeyi söylediğinde sırf saygısızlık(bunu belirt ki üzerine hiç gelmesin) etmemek için sustum bir daha olursa asla susmam de.
Bu ne ya analarının babalarının terbiye edemediği insanları biz mi terbiye edicez.
Eşin de az erkeklik yapsın ağırlığını koysun.
Her zaman karıya ağırlık olmuyor.
Dengeyi koruyamıyor su erkekler ifrit oluyorum.
o konusurken icinden ne kadar kayip bir insan oldugunu icinde kocaman bir bosluk oldugunu dusun. muhatap olma. sallama. lag soyledikce azar boyleleri. esinle de sanki laf arasiymis gibi konus bu konuyu. bebegine Esine odaklan. gerisi hic onemli degil...Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?