Esimin ablası ve ailesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle geçmiş olsun.
Fakat hassas bir dönemdesiniz sanırım bu kadar
ağlayacak bir durum yok ortada.
Ozaman erkenden mutfağa siz girin ve yiyeceklerini ayırın yavrularınıza saklama kabına.
Diyelim ki unuttunuz ayırmayı gidin tekrar yapın .Yapmışsınızdır da eminim.
Tabiki insan düşünce bekler ama onunda yavruları var birşekilde doyana kadar yedirmek zorunda.
Gezdire gezdire de yedirsede anne o onlarda çocuk.
Takılmayın bukadar derim...
.

Madem çocuğunuz hasta ve birşey yemiyor, neden onun düşünmesini bekliyorsunuz ki, sizin kendiniz düşünüp ona göre hazırlıklı olmanız gerekirdi bence, oğlunuzun oyuncağını bile halasının getirmesini bekliyorsunuz yanlış anlamıyorsam?

Kendinizi boşuna üzmüşsünüz yada rahatsız eden başka şeylerle ağır gelmiş olay. Çünkü çorba yapmakta ne var iki dakikada hazırlarsınız.yüz göz olmaya gerek yok

Aile ile alakalı bir durum yokki neden ailesi diyorsunuz problem ablası
Aileside oğlumu ayırıyor bazen çünkü biraz harekeli diye canavar ilan ettiler eve gidicem diyorum onada çocuklar burda rahat diyolar bilmem ne neyse ya çok şey var hangisini anlatım ilk baştan istemeyince böyle oluyo iste

Asla dışlamam zaten çocuklarının herşeyin e koşturuyorum yapıorum yakarımda çocuk sonuçta ama benim demek istediğim u ayrım niye sen bi halasın ya

kendi çocuğuna kendin yemek yapabilirsin. kadın yapmak zorunda değil ki. kaldı ki ayırmış da zaten. ayrıca araya bi okta koyun, anlaşılmıyor.

Siz tencerede görmemişmiydiniz kalan çorbayı. Çorba çok zor yapılan bir yemek değil aslında hemen yenisi yapılır. Bundan böyle de kendi çocuğunuzun yemeğini ayrı yapın ve kimsee elletmeyin madem. Herkes kendi yemeğini ayırsın hayret bir şey

Iyide sizde onceden bakip cocugunuza ona gore corba verseydiniz bunda olaylari bu kadar buyutmeye ne gerek var anlamadim
Çorbayı ben yaptım zaten sorun o zaten ayridim diyo ayirmadim azdı dese ben zaten yapardım yaptım da oğlum doymayınca ben kızımı emziriyirdum o sırada

Eliniz ayağınız titrememeli,sakin kalmalısınız...
Yeniden pişirebilirsiniz sonuçta...

Çocuklarınızı kıskanıyor demeyelim buna,kendi çocuklarına daha çok önem veriyor diyelim...
Ben pişirmiştim zaten hafta ci istanbulda bi hafta kaldım beraber biliyordu akşam yediğini ayrıca hasta yemedi tüm gün birşey yaptığı sadece bencillik çünkü yarim kepçe az koyup ayirabilirdi her türlü ben asla öyle birşey yapamam

Çocuk hasta madem istediği yemeği yapsaydın
Niye yengenden bekliyorsun. Burda sorun senin fazla beklenti içinde olman.

Sagolun . Yapiorim zaten ben yapmıştım da ama yaptığı bencillikle sadece bunla sınırlı değil aileside hep bana sus büyüklük yap diyo büyük o o yapsın bi kerede

Siz niye kalkıp da çocuğunuza çorba pişirip koymadınız dolaba. Madem huyu öyle kendi çocuğunuzu kendiniz düşüneceksiniz.

kendi yemeğini kendin yap ve istersede sade bize göre yapıyorum dee yada tatili bırakın evinize gidin

Asla dışlamam zaten çocuklarının herşeyin e koşturuyorum yapıorum yakarımda çocuk sonuçta ama benim demek istediğim u ayrım niye sen bi halasın ya
Acikcasi corbasan birsey birakmadiklari sorun olmamali. Kalkip yaparsinizda ... kendi cocuklarina 5 yegenine 1 kepce koymasi cok agir bence ... bende sizin yerinizde olsam cok kirilirdim cokkk...

Gözlerim kanadı yazıyı okurken.

Bence hala bencil, açgözlü, kıskanç falan değil.
Düşüncesiz diyebiliriz belki ama kimse kimsenin çocuğunu düşünmek zorunda da değil zaten.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, çorbayı sen yapsaydın madem.
Ne diye bu kadar tantana yaptın anlamadım.

Herkes corbayi kim yaptigina takilmis. Ne önemi varki? Ki konu sahibi kendi yapmis o corbayi.

Çocuklara yemeği yapan sizseniz ve sizin çocuklarınıza yemek bırakılmadiysa gerçekten sinirlenmekte çok haklısınız.Ben de çok rahatsız olurdum.Ben olsam eşimle konuşup çocuğun hasta olmasından dolayı durmak istemediğimi ,kalabalıkta bakımının zor olduğunu ,evime dönmek istedigimi soylerdim sanirim

Son düzenleme:
heh bende aynen bunu diyecektim
madem çok doldunuz gidin evinize konu sahibi

bide keşke düzgün anlatsaydınız biraz daha

görümcenizin yaptığı tabii ayıp ama bundan sonra hiçbişey beklemeyin ondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…