Kesinlikle bencillik yok olmuyo zaten birşey beklemiyorum hafta ci yok ilk bi hafta kaldım sonra ise gitti haftasonu gelip gidiyor şimdilik bayrama kadar yokken çocuklarına bakıyoruz kayinvalidemle yani benim yaptığım insanlık kimse yapmaz ama o öyle bi insan esim e diyo ben kabullendim üzülmüyorum sende takma artik diyeKıskanç değil bencil bir insan. Bazı insanlar maalesef böyle.
Siz bundan sonra o yokmuş gibi çocuğunuza çorbasını yapip hazırlayın.
Herkes hala/teyze veya onu da gectim insan olamıyor. Oyuncak falan almasını hiç beklemeye gerek yok. Zaten çocuk onlar beraber oynarlar.
Dediğim gibi çocuğunuzun yiyeceğini evde kimse yokmuş gibi siz planlayın. Bu arada o çocuklarla sizin aranız nasıl?
Bir de çocuk yemekleri bu kadar sorun oluyorsa siz yetişkinlerin yemeğinde sorun olmuyor mu?
Ben yapmıştım zaten hepsine çöktü ya niye öyle yaptığını hala kimse anlamiyo annesi ben gidince sen bilerek yaptın demiş onlara konusmuyomus ben hiçbirşey demedim zaten takmıcam kimseyi artikbir de 4.5 yaş ikizler ve sizinki 2 yaş aynı miktar yemezler ki onlar buyuk 2 yaş küçük...Ayri bir tencerede ayrı pisirin cocugunuza belirtin boylece kafaniz rahatlar.m
Inanın resmini çekip atarim hergun kocaman 5 buçuk kaşelik çorba kasesi var büyük onla veriyorlar eşi dr diyo yazik zorla tiyolar diye ama veriyo öyle bi insan iste zorla yediriyoçocuğunuza geçmiş olsun öncelikle.ama ben birşeye takıldım.5 kepçe çorba diyorsunuz.büyük insan bile bir kepçe çorbayı,ancak yer.5 kepçe çorbayı nasıl yedi o çocuklar?
Yaptım zaten sadece çok doldugun için yazdimAllah aşkına buraya yazana kadar çorbayı ocağa koyardığınız. Görümceniz için birşey diyemiyeceğim madem öyle çocuğunuza çorbanızı kendiniz yapın.
O zaman tamamen siz haklısınız.Corb
çorbayı ben yaptım ve herkes biliyo akşamda icmyo yemek yemediği için ben zaten sonra yine yaptım ama oğlum içmedi o an istedi hasta olduğundan içemedi sonra bana deseydi yapardım onceden
Bakin sizin en büyük hatanız koloni gibi böyle birlikte tatil yapmak.Ailesi sürekli bana sus aman olay büyümesin demesi babalarından korkuyorar bide en baştan beri beni sevmiyorar zaten çocuklar olunca biraz benimsediler neyse ya benim dediğim bencilligi
Kayinvaliden tabi ki senin orda kalmanı ister.Aksama kadar bebekle mi ilgileneceksin eşinin yigenlerine,KV,KP ve gorumcene yemek mi pisireceksin? Git evine bir tencere yemek yap çocuğun eşinle kendin yeBen yapmıştım zaten sorun ayırmaması değil ayrım yapması sürekli ve söylese zaten ben yapardım erkenden çocuğum ac kalmadan hazırlardım yesin diye köfte pilav yaptım yemedi başka bi sürü şey daha yemedi baktım çorba öyle yine yaptım ama hastalıktan huysuzdu o an istedi o az iki kaşık çorbayı yedi sonra yaptığını yemedi önceden dese yapardım zaten kızı mı emziriyirdum ondan o böldü aynı anda yiyorlardi
Günaydın herkese nereden başlasam hangisini anlatsam bilemiyorum o kadar doldum ki artik sinirden bütün gece uyuyamadım oğlumda uyutmadı zaten orası ayrı. Dün bi kez daha gorumcem denen o şahıs bana şoku yaşattı hala aklım almiyo kabullenemiyorum kabullenmicem de. Dün olan olayı anlatım diğerlerinide anlatırım ama o kadar çok ki hangi birini yazım kısacası esimin ablası 2 yaşındaki ve 3 ayına girecek kızı mı deli gibi kıskanıyor ve kendi yaşı 42 öyle söylim 4bucuk yasindada ikizleri var. Kısaca anlatım oğluma çorba ayır dedim ısıtıyordu çocuklarına akşam kizimada veriyor onada ayırıyor ben kızımı emziriyirdum tamam dedi oğlumda hasta 3 gündür ağzına o sebze çorbasından başka birşey sokmuyo öğlen az falan dedi çorba bana oğluma bi kepçe falan koymuş kendi çocuklarına 5 buçuk kepçe alan bi kaseleri var onla veriyor onu yüklemiş orda bi sinirim bozuldu ama birşey demedim ekmek koydum yedirdim meyve falan verdim doydu gün boyu sevdiği herşeyi yaptım ama yemedi boğazı ağrıyor çünkü yiyemiyo bu da görüyo bunu aynı evdeyiz tatilden dolayı yazlıkta kendi çocuklarına saat 3 den 7 ye kadar yemek yedirdi çocuklar öyle yiyo geze dolaşa ayakta neyse akşam kızına 5 köfte pilav patates yemeği et üstüne sırf alışkanlıktan çorbasını da veriyordu oğlum da gördü anne mama dedi o kadar sevindim ki acıkmış istiyo dedim gidim isitim bi gördüm ki saklama kabimiza sadece iki kaşık çorba koymuş neye uğradığımı şaşırdım olamaz ya bu kadar da olamaz dedim işittim yarısı işittiğim yerde kaldı masaya getirdim annesi o kadar mi dedi bende artik dayanamadım ağlamaya başladım sinirlerim boşaldı dedim nasıl bu kadar az artırırsın hasta biliyorsun bi bunu yiyo halasın sen öz be öz hala ya kizin o kadar yemiş al bu azı biz yiyelim diyebilirdi içinden geçirebilirdi az ayırdığını biliyor sonuçta azı alıp çoğu bize bırakabilirdi ama yapmamış ben çıktım orda annesi falan kızmış birşeyler demiş galiba oğlum geldi ağlarken ac diye için e ayıp üzülmesin görmesin beni öyle diye verdim çorbasını gelip ama elim ayağım titriyordu sonra çorba yaptım verdim ivmedi tabi o acti dedesi iskeleye indirip birşeyler vermiş abur cubur az bi çorba içti ya hayır bana de dese ki çorba az ayirmim sen yeni yap yaparım gündüz deseki az bunun hepsini öğlen ver en azından öğlen doysun ama yok varsa yoksa kendi çocukları başka birşey yok onun için onlar çocukta benim oğlum ne anlamadım ben asla ve asla bi hala 3 yeğenim olan bi hala olarak böyle birşey yapmam başka çocuğa bile yapmam aklım almiyo benim yaalmiyo kabullenemiyorum bi gün oncesinder3 kemdi çocuklarına oyuncak getirmişti oğluma yine almamıştı yine annesi demişti hani ona diye bende demistim nasıl halasın diye o da ayrı bi konu uzun çok konuştum özür dilerim ama doldum artik dayanamıyorum hicbirine
İşte öyle de hala ya hala . İnsanın yeğeni evladı değil mi?? Nasıl bi insan şaşırıyorum burda okudukça..Huyunu biliyormuş yapacak madem bu oğlumun deyip kendi ayıracak canım.
Ben senin yerinde olsam o zaman onlara gitmemAileside oğlumu ayırıyor bazen çünkü biraz harekeli diye canavar ilan ettiler eve gidicem diyorum onada çocuklar burda rahat diyolar bilmem ne neyse ya çok şey var hangisini anlatım ilk baştan istemeyince böyle oluyo iste
Ben şaşırmıyorum artık :))İşte öyle de hala ya hala . İnsanın yeğeni evladı değil mi?? Nasıl bi insan şaşırıyorum burda okudukça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?