Esimin ablası ve ailesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuğunuza geçmiş olsun öncelikle.ama ben birşeye takıldım.5 kepçe çorba diyorsunuz.büyük insan bile bir kepçe çorbayı,ancak yer.5 kepçe çorbayı nasıl yedi o çocuklar?

bir de 4.5 yaş ikizler ve sizinki 2 yaş aynı miktar yemezler ki onlar buyuk 2 yaş küçük...Ayri bir tencerede ayrı pisirin cocugunuza belirtin boylece kafaniz rahatlar.m

Kesinlikle bencillik yok olmuyo zaten birşey beklemiyorum hafta ci yok ilk bi hafta kaldım sonra ise gitti haftasonu gelip gidiyor şimdilik bayrama kadar yokken çocuklarına bakıyoruz kayinvalidemle yani benim yaptığım insanlık kimse yapmaz ama o öyle bi insan esim e diyo ben kabullendim üzülmüyorum sende takma artik diye

bir de 4.5 yaş ikizler ve sizinki 2 yaş aynı miktar yemezler ki onlar buyuk 2 yaş küçük...Ayri bir tencerede ayrı pisirin cocugunuza belirtin boylece kafaniz rahatlar.m
Ben yapmıştım zaten hepsine çöktü ya niye öyle yaptığını hala kimse anlamiyo annesi ben gidince sen bilerek yaptın demiş onlara konusmuyomus ben hiçbirşey demedim zaten takmıcam kimseyi artik

çocuğunuza geçmiş olsun öncelikle.ama ben birşeye takıldım.5 kepçe çorba diyorsunuz.büyük insan bile bir kepçe çorbayı,ancak yer.5 kepçe çorbayı nasıl yedi o çocuklar?
Inanın resmini çekip atarim hergun kocaman 5 buçuk kaşelik çorba kasesi var büyük onla veriyorlar eşi dr diyo yazik zorla tiyolar diye ama veriyo öyle bi insan iste zorla yediriyo

çorbayı o yapmış bu yapmış ne farkeder ya.
nasıl çocukların rızkından kayırırsınız.
bir tencere çorba varsa bütün çocuklar sofraya oturtulur. hepsine aynı miktarda dökeriz.
hem birbirlerine bakarak daha güzel yemek yerler.
benim çocuklarım çok iştahlı ve yiyiciyse ben zaten onları bilir ek bişey yaparım yanına makarna vs. beş kepçe çorbayı büyük insan içemez şişersin.
görümcenin hareketleri çok rezil.

Ailesi sürekli bana sus aman olay büyümesin demesi babalarından korkuyorar bide en baştan beri beni sevmiyorar zaten çocuklar olunca biraz benimsediler neyse ya benim dediğim bencilligi
Bakin sizin en büyük hatanız koloni gibi böyle birlikte tatil yapmak.
Şimdi bu tatil mi eziyet mi ??
3 kuruş otel parası için ben bu eziyeti çekmem şahsen gider evimde otururum sıcakta daha iyi.
Ben o evin içini düşünemiyorum bir sürü küçük çocuk bebek falan offf bir de üstüne görümce kv kp ayy kabus gibi.
Tatil demek kafa dinlemektir yahu.

Kayinvaliden tabi ki senin orda kalmanı ister.Aksama kadar bebekle mi ilgileneceksin eşinin yigenlerine,KV,KP ve gorumcene yemek mi pisireceksin? Git evine bir tencere yemek yap çocuğun eşinle kendin ye

Ben öyle bişey asla yapmam diyorsunuz ama çocukların içtiği çorbanın kepçe sayısını,yedikleri koftenin kaç tane olduğunu biliyorsinuz. Yediklerin sayılması bu olsa gerek...Ne kadar çirkin muhabbetler bunlar böyle.

Görümceniz belli ki duyarsız ama siz de fena sayılmazsınız hani;çocukların yediklerini saymalar filan.
Eğer görümceniz yemeği az biraktıysa siz de oğlunuza yeniden yapın.Bu kadar sorun haline gelmemeli yemek durumları..

kıskançlık değil bencillik var biraz
ama el ayak titreyecek kadar değil huyunu biliyorsanız gitmeyin aynı anda yazlığa
şart mı silah mı dayıyorlar
hem huyunu biliyorsunuz hem yanına gidip hep böyle diyorsunuz
sizde bir tuhafsınız
kadın hep böyleyse değişmez, değiştiremezsiniz
kendiniz takılın uzatmayın bence görüşme ortamı yaratmamaya çalışın

Ya birde sürekli "halasın sen hala "demek de ne ?
Hala diye illa yeğenine tapması mı gerekiyor
Mizacı o demek ki
Ne kadar anlam yüklemişsiniz.

Ya boşver muhatap olma demek ki artık onun çorbayı adil bir şekilde bölmedigini öğrenmiş oldunuz. Bu durumda ne yapmalı Onla muhatap olma firsat verme kalk sabahtan yemekleri kendin yap kendin ayır hiç bu olaylara girme.

Bence siz ayır dedikten sonra tamam diyip çocuklarına yedirip bir de çorbayı sanki kendisi bitirmemiş gibi "bu kadarcık mı kaldı?" Demesi zaten hasta olan yavrunuza üzüldüğünüz için sizin bir duygu boşalması yaşamanızı sağlamış.Ben hak verdim size. Tamam çok büyük bir mesele değil ama sinirinizin bozulması normal. Ama üzülmeyin. Çocuğunuz hasta olduğu için iştahı az diye de korkmayın. İstediği yemeği yapıp kendinize büyükçe bir saklama kabına ayırıp kapağını kapatın ve bunu çocuğa yaptım hasta diye başka şey yemiyor diye de herkesi uyarın. Geçmişler olsun. Çabucak toparlansın evladınız.

Ben senin yerinde olsam o zaman onlara gitmem

Keşke siz de çorba yapsaydınız o zaman başınız ağrımazdı ama çoook büyük ayıp etmiş görümceniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…