Bunları mi yazmalıyım gerek yok ki insanlar düşünsün istediğini ben sadece çok dolduğundan yazdım buraya artik buçuk kalmamış galiba kızım ve oğlum olmasa bi dk durmam burdaB Babaocagi konunu güncelle bence.Gorumcenin hafta içi çocukları size bırakıp İstanbul'a döndüğü ,çocuklarına senin ve KV baktığı ,hanfendinin hafta sonundan hafta sonuna hazır yemek,hazır duzene gelip annecilik oynadigi konunun açıklamasında anlaşılmıyor.Hakli olarak insanlar en başta paylaştığın kadarına yorum yapiyorlar
aynen öyle valla napim öğrenicem böyle böyle hamileyken bana neler yaptı ya gerçekten aşırı kıskanç geçen gün annesine 2 buçuk aylik olan kızımı kıskandığını söylerken duydum annesi de sen kendisimi şaşırdım daha neler dedi öyle diyim yani
Haklılık payınız var ama herkes böyle olsa yaşanır mı bu dünyada kötülük yerine iyilik olmalı bence ben kötülük yapacak karakterde değilim ki nasıl bencil olucam napicam bilmiyorum bile o kada bakıyorum çamaşırı yemeği gelene kadar yardım ediyorum kayinvalid3me ama yok yine yok yine yok adaletsiz dünya isteMümkünse yazliga gitmeyin, giderseniz siz yaptiginiz gibi cocuklariniza ayirin bol bol koyun buz dolabina.
O alirsa kendi cocukalrina oyuncak kalkin siz de alin kendi cocuklariniza oyuncak.
Siz de bencil olun,.
Aha konuyu cözdüm.
Bencillige cok maruz kaldigim icin baya bir egittim kendimi diyim ben sana.
Önce can sonra canan.
Yegenim yok, olsa ne hissederdim bilmem, fakat cocuklarima da bencillik yapildi genis aile icinde, bakin görüsmüyorum görüstürmüyorum.
Istedigimiz kadar yakin olsun önce cocuklarima saygi ve adaletli davranilacak.
Bu olmuyorsa orada bir isim yok.
Ha sosyal konuda cok kati sinirlar cizdim kendime bakin, evlatlarima yapilani affedemem.
Bencil olun, evlatlariniz bu durumu hiseetmesin. Yoksa ben de kücükken kuzenlerime annesi köfte yapardi yedirirdi bana annem yapmazdi ama hep ezilen biz olduk ayni kazanc icinde hakkimizi bile koruyamadilar.
Cocuklairnizi bu ortamda büyütmeyin.
Simdi kinci bir insan olmami bu yasadiklarima bagliyorum.
Çok haklisiniz biraz daha büyük olsa anlardı zaten herşeyi ya benim çocuklarından başka neyim var ki onlar için yaşıyoruz zaten hamileyken konuşmuyorduk yine birşey yapmıştı şimdi yine oldu konuşmam da artik zatenYapacagin sey ondan olabildigince uzak durmak, bak yarina bir gün cocuklarin da anlayacak hissedecek bunu emin ol.
Onlara bunu yasatma, mesafe koy.
Burda gördün deneyimledin daha basina tas mi düsmesini bekliyorsun.
Bencil ol.
Once kendin ve cocuklarina bak, onlari yedir icir bak.
Öyle bencillikler yasadim ki aynilarini yapacagim..
Cok acimasizliklar yasadim, simdi cok bencilim. Cocuklarim ve ailem diyorum baska da birsey demiyorum.
Kücükken de bu seylere cok maruz kaldim, pesin pesin söylüyorum cocuklarina bunu yasatmadan mesafe koy.
kötülük yerine iyilik olmalı bence ben kötülük yapacak karakterde değilim
Ben yapmıştım zaten deseydi bana bitti yine erkenden yapardım acikana kadar ben emzirirken böldü yemekte de bencillik yapacağını düşünemedim ki nerden bilim akşam yine yaptım oğluma zaten sorun ayırmaması değil yaptığı hareketler yok deseydi ağırdım diyeceğine yapardım emin olun o an sonra nasıl yaptiysamÇocuğunuzun aileden ayrımcılık gördüğünü düşündüğünüz yerde kalmayın. Çözüm bu kadar basit.
Kalıyorsanız önce çocuğunuzun yiyeceğini takip edin. Halasın sen ya hala derken annesin sen anne diye bir cevap alabilirsiniz, halaligi bu kadar yuceltmeyin. Kimse çocuğunuzu sizin kadar düşünmez.
O nasıl kendi çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamayı ona aldıysa siz de kendi çocuğunuz için aynısını yapın.
Gidip ağlamak yerine bir tencere corb a yapmak cok sor değil. Bittiyse yenisi yapılır. Biraz bunalmışsınız anlaşılan.
B Babaocagi konunu güncelle bence.Gorumcenin hafta içi çocukları size bırakıp İstanbul'a döndüğü ,çocuklarına senin ve KV baktığı ,hanfendinin hafta sonundan hafta sonuna hazır yemek,hazır duzene gelip annecilik oynadigi konunun açıklamasında anlaşılmıyor.Hakli olarak insanlar en başta paylaştığın kadarına yorum yapiyorlar
Gözüm seyirdi resmen..
Ben nerden bilim yemek konusundada bencil olacaginiÖncelikle geçmiş olsun.
Fakat hassas bir dönemdesiniz sanırım bu kadar ağlayacak bir durum yok ortada.
Ozaman erkenden mutfağa siz girin ve yiyeceklerini ayırın yavrularınıza saklama kabına.
Diyelim ki unuttunuz ayırmayı gidin tekrar yapın .Yapmışsınızdır da eminim.
Tabiki insan düşünce bekler ama onunda yavruları var birşekilde doyana kadar yedirmek zorunda.
Gezdire gezdire de yedirsede anne o onlarda çocuk.
Takılmayın bukadar derim....
Ben yaptım zaten kendisi hafta ci yok hafta sonu gelip gidiyokendi çocuğuna kendin yemek yapabilirsin. kadın yapmak zorunda değil ki. kaldı ki ayırmış da zaten. ayrıca araya bi okta koyun, anlaşılmıyor.
Ben yaptım zaten kendisi hafta ci yok hafta sonu gelip gidiyo
Yanlış anlıyorsunuz ondan beklemiyorum kızımı emzirirken kendi çocuklarına koyuyordu duydum oğluma da ağırdın mi dedik evet dedi yok desyedi kalmadı az falan kalkıp yenisini yapardım yada o benim yaptığım çorbayı çocuklarına vereceğine kendine yapsaydı dimi ama o bencilliği tercih etmiş her zaman ki gibi oyunca ise haftasonu geliyor ya aliyo çocuklarına oğlumda öyle baktı kaldı hala ya bu bi tanede ona alması gerekirdi düşünüp evde herkessoyledu hani ona diye alması değil düşünmesi onemliMadem çocuğunuz hasta ve birşey yemiyor, neden onun düşünmesini bekliyorsunuz ki, sizin kendiniz düşünüp ona göre hazırlıklı olmanız gerekirdi bence, oğlunuzun oyuncağını bile halasının getirmesini bekliyorsunuz yanlış anlamıyorsam?
Ben yapmıştım zaten onu deseydi bitti yine yapardım sonradan yaptım zatentamam hafta sonu da kendi çocuklarına kadar yemek yaparken siz de gidip kendi çocuğunuz için yemek yapabilrsiniz.
Ben yapmıştım zaten o çocukara ısıtıyordu emziriken kalmık dedim söyledim tamam dedi nerden bilim ben yemekte e bencil olacaginiGörümcene iş buyuracağına kalk çorbanı kendin ayır
Daha bu hiçbirşey değil öyle bi harekeleri var artik tiksindim iyicrçorbayı o yapmış bu yapmış ne farkeder ya.
nasıl çocukların rızkından kayırırsınız.
bir tencere çorba varsa bütün çocuklar sofraya oturtulur. hepsine aynı miktarda dökeriz.
hem birbirlerine bakarak daha güzel yemek yerler.
benim çocuklarım çok iştahlı ve yiyiciyse ben zaten onları bilir ek bişey yaparım yanına makarna vs. beş kepçe çorbayı büyük insan içemez şişersin.
görümcenin hareketleri çok rezil.
Pardon da o kadın sizin aşçınız değil ikizleri varmış biraz da abartarak anlatoyorsunuz bence yani hem çorba hem köfte patates et nasıl yer ki 3 den 7 ye kadar o çocukların midesi almaz zaten.
Kaldı ki sizde o evdesiniz aynı çorbadan yapabilirdiniz o ancak o kadar yapmıştır çocuğunuz hastaysa ilgilenmek sizin göreviniz.
Ne demek kendi çocuklarına az koyabilirdi yani hem kendi uğraşacak hem de kendi çocuklarına az koyacak haksızlık değil mi?
kıskançlık bunun neresinde? tatile gitmişsiniz kadın çocukları için mutfaktan çıkmayacak siz oturup hazır isteyeceksiniz olmaz öyle birşey
Siz konutu nerden okudunuz acaba onaltı çok farklı anlamışsınız. Öncelikle çorbayı yapan benim onun çocuklarına hafta ci bakan benim annesiyle benim yaptığım çorbayı bencillik yapıp çocuklarına dolduran o bana hizmetçilik yaptıran onlar 3 aylik olmayan kızımla 2 yaşındaki oğluma bakamıyorum bile onlara koştururken ben olsam eşit koyardım asla onunyaptigini yapmazdım ve inanmamakta özgürsünüz ama öyle saat 3 den 7 ye kadar yediriyo ki bundan banane umrumda değil bende veriyorum yemiyo diye.bana ayrdım diyeceğine bitti deseydi yenisini yapardım yaptım da zaten kalkıp ama geç olmuştu yemedi annesi dedi ki çatlayacaksın çocukları yeter ordan biliyorum ne yediklerini oğluma da köfte pilav vermeye çalıştım severdi hatta ama hasta olduğundan yemedi çorba veriyordu kızına anne mama dedi oğlum çorbayı seviyo ya akşam yiyo biliyo getirim dedim sevindim hatta yemek istiyo diye ama birde ne girim iki kaşık o da işittiğim yerde kalmış sinirlerim bozuldu artik o kadar isime koşturup benim oğluma öyle yapmasına anlıyor musunuz daha bir-çok şey insanın aklı almiyo yemekte de bencillik yapacaginaPardon da o kadın sizin aşçınız değil ikizleri varmış biraz da abartarak anlatoyorsunuz bence yani hem çorba hem köfte patates et nasıl yer ki 3 den 7 ye kadar o çocukların midesi almaz zaten.
Kaldı ki sizde o evdesiniz aynı çorbadan yapabilirdiniz o ancak o kadar yapmıştır çocuğunuz hastaysa ilgilenmek sizin göreviniz.
Ne demek kendi çocuklarına az koyabilirdi yani hem kendi uğraşacak hem de kendi çocuklarına az koyacak haksızlık değil mi?
kıskançlık bunun neresinde? tatile gitmişsiniz kadın çocukları için mutfaktan çıkmayacak siz oturup hazır isteyeceksiniz olmaz öyle birşey
Ben saymadım valla ya of annesi dedi kayinvalidem yani catlataksin 5 kişilik köfte yedi falan diye sürekli yedirmeye çalışıyor ya sonra çorbayı da ağırdın diyince bakma gereği duymadım akşam yiyeceği için deseydi ki az ben o an yapardım akşamı beklemeden yaptım ama geç olduğundan yemedi oğlumEvet haklisiniz.
Ama tepkiniz fazla değil mi
Birde sayi sayi köfte falan belirtmek de pek hoş olmamis.
Halanin size az ayırdığıni gördüğünüz anda mutfaga gidip bebeginize kadr yemeklerden saklama kabina ayirsaydiniz.
Ben su kaba oglana yemek ayirdim diyecektiniz.
Hani ikide bir az az diye dovunmeye gerek kalmayacakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?