Esimin ablası ve ailesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz ne dedi

Sürekli beklenti icindesin.Kimseden birşey bekleme,kendin yap o zaman daha mutlu olursun. Yok halası corbayi az koymuş yok oyuncak almamış...Sen yapiverseydim fazla fazla.Mecbur mu ki anlamadım...
Ben mi beklenti içindeyim benim kimseye ihtiyacım yok Allaha şükür gerçekten tanımıyorsunuz ki ne diyim çorbayı yapan benim ben kızımı emzirmem çocuklarına ısıtıyordu oğluma böldün mu dedim evet dedi akşam gördüm ben halası sonuçta ne bilim yemeğinize kullanacağını bencillik yapacağını ben dese ki kalmadı yine yapardım geceyi beklemeden yaptım da ama yemedi sonra zaten

Cok abartmissiniz hasta olan cocuk sizin cocugunuz ayirabilirdiniz.ayrica sizde onun cocuklarinin lokmalarini saymissiniz hic hos bi davranis degil.hele bide bi corba icin aglamalar falan sizde hic masum degilsiniz bence.bi corba icin boyle hala olmaz demeye getirmissiniz

Her zamanki hali takip üzülme dedi o yoktu olay olduğunda akşamda yola çıkacaktı soylemeyecktim moralim bozuk olduğunu hemen anladığından zorladı anlatmam için tahmin etti zaten ablam mi birşey yaptı dedi anlattım üzülme ben alıştım takmıyorum artik dedi

Mesele çorba değil yapılan olay bencillik ben emzirirken kızımı o ayırdım dedi bana sorunca akşamda aa bu kadarcık mı diye konuşulunca sizde inanın patlardınız ayroca dese ki ayirmadim yok çorba ben zaten yenisini yapardım erkenden gördü gün boyu bi lokma yesin diye uğraştığımı sonra olmayınca yaptım ama yemedi iş işten geçmişti saymadım kayinvalidem dedi onlar zaten bu kadar bi kadar yemişti diye ordan diyorum neden sayim ben yoğurt çıkarıyorum mesela oğluma aynı ölçüde çıkarıyorum hatta o büyük diye fazla koyuyorum bende bi halayın asla ayrımcılık yapmam ama o hep yapio hep yapio

Yahu gitmeyin milletin yazlığına. 3 aile 4 çocuk bir evde, ben buradan daraldım. Misafir misafiri sevmez, ev sahibi hiçbirini. Biraz bütçe ayırın 3-4 gün pansiyonda kalın daha iyi. Bu kadar sinir strese değer mi?

Sürekli beklenti icindesin.Kimseden birşey bekleme,kendin yap o zaman daha mutlu olursun. Yok halası corbayi az koymuş yok oyuncak almamış...Sen yapiverseydim fazla fazla.Mecbur mu ki anlamadım...
Mecbur değil bi dünya oyuncağı var zaten oglumun yine aldım o akşam gidip ama o yoldan geliyo her gelişinde cocuklarina oyunca getiriyo o da yeğeni öz be öz onun elinde küçük birşey alabilir gözüne bakıyo yani alıp almaması değil mesele düşünmesi bencilligi

Yazlık onun değil ki canim gitmeye çok meraklı değilim zaten istemiyorum da ama esimin ailesi de zorla cagiriyo iste her sene bu kadar kalmicaklar siz gelince gidecek diyorlar geliyoruz gitmiyorlar bende anlamış değilim zaten büyük yemin ettim bir daha burda biri varken asla gelmicem buraya kanıyorlar o yüzden ailesi ve ablası diyorum sıkıntı zaten pazaresi de geri dönücem zaten ailesi napsın o da ayrı kızını kocamaz oğlunu kovamaz ama böylede olmuyo bi kez daha anladim

Yaptigir çok ayıp ama siz de çok takmayın lütfen. Huyunu biliyorsanız kendiniz yapın çorbanızı bu benim oğlumun deyip dolaba koyun acıktıkca yedirin çocuğunuza. Beklentiniz olmasın öyle bir insandan da, anca sizi yıpratır.

Yok ben anladım zaten görümcenin yazlığı olmadığını. Ama yazlık işi her türlü sıkıntı. Görümce yokken de bir sürü iş güç yapman lazım. Yazlık erkeklere tatil oluyor. Kadın yine ev işi, yemek yapıyor.

Elim armut toplamiyo ben yapmıştım zaten kızı mı emzirirken çocuklara o istti çorbayı bende abla aksa için ayırsın dimi dedim evet dedi ayırdığı iki kasılmış kendi kızına yine aynı ölçüsünde ayırmıştı madem yoksa onada az koyup paylastirsaymis yani anlamadığımız o yada bana deşeymiş yok çorba ben zaten yapardım yine sonradan yaptım ama yemedi oğlum hastalıktan huysuzdu o acım diye ağlayan hasta bi oğlunuz olsa beni anlardınız ben halasına da güvenemeyecek miyim yemek konusunda yapmaz diye düşünmüştüm dediginiz gibi oyuncak su bu tamam da yemeğini de bencillik yapacağı aklıma gelmemişti inanin

Aynen öyleymiş çocukların yokken böyle değildi gezip dolaşıyorduk ama bu sene tam bi işkence oldu bi de üstüne onlar varken dedim zaten gelmem diye eşine tatil değil hizmet yeri biraz öncede kayinvalidem dedim tatil değil burası o da çocuklarının için dayan birşey olmaz diyo

Inanın beklentim falan yok zaten ben yapiorim yaptım da ama yaptığı bencillik yemekte yapmaz diye düşünmüştüm bundada yapınca iyice sinirlendim artik

Mümkünse yazliga gitmeyin, giderseniz siz yaptiginiz gibi cocuklariniza ayirin bol bol koyun buz dolabina.
O alirsa kendi cocukalrina oyuncak kalkin siz de alin kendi cocuklariniza oyuncak.
Siz de bencil olun,.
Aha konuyu cözdüm.
Bencillige cok maruz kaldigim icin baya bir egittim kendimi diyim ben sana.
Önce can sonra canan.
Yegenim yok, olsa ne hissederdim bilmem, fakat cocuklarima da bencillik yapildi genis aile icinde, bakin görüsmüyorum görüstürmüyorum.
Istedigimiz kadar yakin olsun önce cocuklarima saygi ve adaletli davranilacak.
Bu olmuyorsa orada bir isim yok.
Ha sosyal konuda cok kati sinirlar cizdim kendime bakin, evlatlarima yapilani affedemem.
Bencil olun, evlatlariniz bu durumu hiseetmesin. Yoksa ben de kücükken kuzenlerime annesi köfte yapardi yedirirdi bana annem yapmazdi ama hep ezilen biz olduk ayni kazanc icinde hakkimizi bile koruyamadilar.
Cocuklairnizi bu ortamda büyütmeyin.
Simdi kinci bir insan olmami bu yasadiklarima bagliyorum.

bu gelinlerin görümcem beni kıskanıyor muhabbeti bitiriyor beni.neymiş efendim onun çocukları çok yemiş benimkine az çorba kalmış.tamam bilmeyerek de olsa ayıp etmiş ama kıskançlık bunun neresinde anlamadım..çok abartıyorsunuz çok .artık şu görümcelerin her tavrına takılmayın yahu

Kıskansam onlara bakmam annesi yokken tam tersi benim oğlum herşeyi yerdi zaten hasta olmasaydı hatta onlar derdi bak nasıl yiyo nasıl diye ama hasta yemedi ne yaptıysam çorbayı da o kadar görünce artik dayanamadım çünkü bilmiyorsunuz bir değil iki değil ne olursa olsun çocukların yemeklerinde bunu yapmaz sanmistim

Sağol canim yok yapiorim ben yapmistim zaten koca bi tencere sabahın köründe o pirinç koymuş ben emzirirken küçük bebegim var oğlumda küçük dedi ki az koymuşum az oldu madem az biraz kendi cocuklarindanda kes hiç biri ac kalmasın yesin illaki dolu dolu yemek zorunda değil yada bana önceden de ayıracak kadar yok diye yatırdım ayırsın diyip baktığımda aa o kadarcık mı doymaz ki deme kim olsa sinirlenirdi hatta çok kötü biri olsaydım co çorbayı suratına çarpardım ama yapmadım huyu bu bencil dedim ama yemekte yapacağı hiç aklıma gelmedi öz halası olaraktan

B Babaocagi konunu güncelle bence.Gorumcenin hafta içi çocukları size bırakıp İstanbul'a döndüğü ,çocuklarına senin ve KV baktığı ,hanfendinin hafta sonundan hafta sonuna hazır yemek,hazır duzene gelip annecilik oynadigi konunun açıklamasında anlaşılmıyor.Hakli olarak insanlar en başta paylaştığın kadarına yorum yapiyorlar

Ah be arkadasim uzay boslugunda mi yetistin?
Neler neler yapiyor anne kizina, halasi yegenine, kardes kardese.. Malesef..
aynen öyle valla napim öğrenicem böyle böyle hamileyken bana neler yaptı ya gerçekten aşırı kıskanç geçen gün annesine 2 buçuk aylik olan kızımı kıskandığını söylerken duydum annesi de sen kendisimi şaşırdım daha neler dedi öyle diyim yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…