- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Eşiniz ne dediYa ben neden kıskanım kocaman bi tencere yapiorim iki küçük bebegimle onlarada eşit koyuyorum oğlum zaten bi kase anca yiyo bide akşam yiyo gün içinde birşey yemezse ben veriyom onun çocuklarına da zaten yaptığı bencillik ve hep yapio oğlumu da kizimida ayiriyo hep
Ben mi beklenti içindeyim benim kimseye ihtiyacım yok Allaha şükür gerçekten tanımıyorsunuz ki ne diyim çorbayı yapan benim ben kızımı emzirmem çocuklarına ısıtıyordu oğluma böldün mu dedim evet dedi akşam gördüm ben halası sonuçta ne bilim yemeğinize kullanacağını bencillik yapacağını ben dese ki kalmadı yine yapardım geceyi beklemeden yaptım da ama yemedi sonra zatenSürekli beklenti icindesin.Kimseden birşey bekleme,kendin yap o zaman daha mutlu olursun. Yok halası corbayi az koymuş yok oyuncak almamış...Sen yapiverseydim fazla fazla.Mecbur mu ki anlamadım...
Her zamanki hali takip üzülme dedi o yoktu olay olduğunda akşamda yola çıkacaktı soylemeyecktim moralim bozuk olduğunu hemen anladığından zorladı anlatmam için tahmin etti zaten ablam mi birşey yaptı dedi anlattım üzülme ben alıştım takmıyorum artik dediEşiniz ne dedi
Mesele çorba değil yapılan olay bencillik ben emzirirken kızımı o ayırdım dedi bana sorunca akşamda aa bu kadarcık mı diye konuşulunca sizde inanın patlardınız ayroca dese ki ayirmadim yok çorba ben zaten yenisini yapardım erkenden gördü gün boyu bi lokma yesin diye uğraştığımı sonra olmayınca yaptım ama yemedi iş işten geçmişti saymadım kayinvalidem dedi onlar zaten bu kadar bi kadar yemişti diye ordan diyorum neden sayim ben yoğurt çıkarıyorum mesela oğluma aynı ölçüde çıkarıyorum hatta o büyük diye fazla koyuyorum bende bi halayın asla ayrımcılık yapmam ama o hep yapio hep yapioCok abartmissiniz hasta olan cocuk sizin cocugunuz ayirabilirdiniz.ayrica sizde onun cocuklarinin lokmalarini saymissiniz hic hos bi davranis degil.hele bide bi corba icin aglamalar falan sizde hic masum degilsiniz bence.bi corba icin boyle hala olmaz demeye getirmissiniz
Mecbur değil bi dünya oyuncağı var zaten oglumun yine aldım o akşam gidip ama o yoldan geliyo her gelişinde cocuklarina oyunca getiriyo o da yeğeni öz be öz onun elinde küçük birşey alabilir gözüne bakıyo yani alıp almaması değil mesele düşünmesi bencilligiSürekli beklenti icindesin.Kimseden birşey bekleme,kendin yap o zaman daha mutlu olursun. Yok halası corbayi az koymuş yok oyuncak almamış...Sen yapiverseydim fazla fazla.Mecbur mu ki anlamadım...
Yazlık onun değil ki canim gitmeye çok meraklı değilim zaten istemiyorum da ama esimin ailesi de zorla cagiriyo iste her sene bu kadar kalmicaklar siz gelince gidecek diyorlar geliyoruz gitmiyorlar bende anlamış değilim zaten büyük yemin ettim bir daha burda biri varken asla gelmicem buraya kanıyorlar o yüzden ailesi ve ablası diyorum sıkıntı zaten pazaresi de geri dönücem zaten ailesi napsın o da ayrı kızını kocamaz oğlunu kovamaz ama böylede olmuyo bi kez daha anladimYahu gitmeyin milletin yazlığına. 3 aile 4 çocuk bir evde, ben buradan daraldım. Misafir misafiri sevmez, ev sahibi hiçbirini. Biraz bütçe ayırın 3-4 gün pansiyonda kalın daha iyi. Bu kadar sinir strese değer mi?
Yok ben anladım zaten görümcenin yazlığı olmadığını. Ama yazlık işi her türlü sıkıntı. Görümce yokken de bir sürü iş güç yapman lazım. Yazlık erkeklere tatil oluyor. Kadın yine ev işi, yemek yapıyor.Yazlık onun değil ki canim gitmeye çok meraklı değilim zaten istemiyorum da ama esimin ailesi de zorla cagiriyo iste her sene bu kadar kalmicaklar siz gelince gidecek diyorlar geliyoruz gitmiyorlar bende anlamış değilim zaten büyük yemin ettim bir daha burda biri varken asla gelmicem buraya kanıyorlar o yüzden ailesi ve ablası diyorum sıkıntı zaten pazaresi de geri dönücem zaten ailesi napsın o da ayrı kızını kocamaz oğlunu kovamaz ama böylede olmuyo bi kez daha anladim
Elim armut toplamiyo ben yapmıştım zaten kızı mı emzirirken çocuklara o istti çorbayı bende abla aksa için ayırsın dimi dedim evet dedi ayırdığı iki kasılmış kendi kızına yine aynı ölçüsünde ayırmıştı madem yoksa onada az koyup paylastirsaymis yani anlamadığımız o yada bana deşeymiş yok çorba ben zaten yapardım yine sonradan yaptım ama yemedi oğlum hastalıktan huysuzdu o acım diye ağlayan hasta bi oğlunuz olsa beni anlardınız ben halasına da güvenemeyecek miyim yemek konusunda yapmaz diye düşünmüştüm dediginiz gibi oyuncak su bu tamam da yemeğini de bencillik yapacağı aklıma gelmemişti inaninKardeşim senin elin armut mu topluyo yoksa çorba yapmayı mı bilmiyosun. Ben olsam en alasından koca bi tencere çorba yapmış on kere yedirmiştim çocuğuma.Bence sen biraz görümcenin çocuklarını kıskanmışa benziyosun çocukları yiyolar diye.Unutmayın ne için tartışırsanız tartışın boğaz için kavga edilmez çok ayıp.
Aynen öyleymiş çocukların yokken böyle değildi gezip dolaşıyorduk ama bu sene tam bi işkence oldu bi de üstüne onlar varken dedim zaten gelmem diye eşine tatil değil hizmet yeri biraz öncede kayinvalidem dedim tatil değil burası o da çocuklarının için dayan birşey olmaz diyoYok ben anladım zaten görümcenin yazlığı olmadığını. Ama yazlık işi her türlü sıkıntı. Görümce yokken de bir sürü iş güç yapman lazım. Yazlık erkeklere tatil oluyor. Kadın yine ev işi, yemek yapıyor.
Inanın beklentim falan yok zaten ben yapiorim yaptım da ama yaptığı bencillik yemekte yapmaz diye düşünmüştüm bundada yapınca iyice sinirlendim artikYaptigir çok ayıp ama siz de çok takmayın lütfen. Huyunu biliyorsanız kendiniz yapın çorbanızı bu benim oğlumun deyip dolaba koyun acıktıkca yedirin çocuğunuza. Beklentiniz olmasın öyle bir insandan da, anca sizi yıpratır.
Kıskansam onlara bakmam annesi yokken tam tersi benim oğlum herşeyi yerdi zaten hasta olmasaydı hatta onlar derdi bak nasıl yiyo nasıl diye ama hasta yemedi ne yaptıysam çorbayı da o kadar görünce artik dayanamadım çünkü bilmiyorsunuz bir değil iki değil ne olursa olsun çocukların yemeklerinde bunu yapmaz sanmistimben hatayı sen de olarak görüyorum. madem çocuğun o çorbayı yiyor yap koca tencere koy dolaba gelen yesin giden yesin. bir arkadaşın dediği gibi bence sen onun çocukları kıskanıyorsun güzel yemek yiyorlar diye.
oğlanın önünde ağlama kendini odaya atma kendi çocuğuna daha çok zarar veriyorsun. çocuk ne kadar üzülmüştür kim bilir.
Sağol canim yok yapiorim ben yapmistim zaten koca bi tencere sabahın köründe o pirinç koymuş ben emzirirken küçük bebegim var oğlumda küçük dedi ki az koymuşum az oldu madem az biraz kendi cocuklarindanda kes hiç biri ac kalmasın yesin illaki dolu dolu yemek zorunda değil yada bana önceden de ayıracak kadar yok diye yatırdım ayırsın diyip baktığımda aa o kadarcık mı doymaz ki deme kim olsa sinirlenirdi hatta çok kötü biri olsaydım co çorbayı suratına çarpardım ama yapmadım huyu bu bencil dedim ama yemekte yapacağı hiç aklıma gelmedi öz halası olaraktanGörümcenizin bencilliğini öğrenmiş oldunuz. Bunun adı çocuk kıskanmak değil bencillik ve açgözlülük.
Ağlamalık bir durum değil. İçerlediğinizi söylemeniz yeterliydi. Sanırım çok doldunuz..
Bebekten yapamıyorsanız kangruya falan bağlayıp yapın bir şekilde..
Bir sebze çorbası ne kadar vakit alır ki?
Hatta ben aventin buharlı pişiricisini aldım. Çok pratik..
yapacağı hiç aklıma gelmedi öz halası olaraktan
Ah be arkadasim uzay boslugunda mi yetistin?
Neler neler yapiyor anne kizina, halasi yegenine, kardes kardese.. Malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?