- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Keşke siz de çorba yapsaydınız o zaman başınız ağrımazdı ama çoook büyük ayıp etmiş görümceniz
Şimdi okudum yorumları fark ettim. O ne biçim hala ya bari eşit koysaydı. Bi de bazı yorumlarda konu sahibine bence sen kıskanıyosun onun çocukları yiyo diye demişler ama bence öyle değil üzüldüm vallaÇorbayı zaten konu sahibi yapmış,görümce konu sahibinin çocuğuna yaptığı çorbayı çocuklarına yedirip bitirmiş :/
Şimdi okudum yorumları fark ettim. O ne biçim hala ya bari eşit koysaydı. Bi de bazı yorumlarda konu sahibine bence sen kıskanıyosun onun çocukları yiyo diye demişler ama bence öyle değil üzüldüm valla
Aynen yaBakin sizin en büyük hatanız koloni gibi böyle birlikte tatil yapmak.
Şimdi bu tatil mi eziyet mi ??
3 kuruş otel parası için ben bu eziyeti çekmem şahsen gider evimde otururum sıcakta daha iyi.
Ben o evin içini düşünemiyorum bir sürü küçük çocuk bebek falan offf bir de üstüne görümce kv kp ayy kabus gibi.
Tatil demek kafa dinlemektir yahu.
Az olsaydı artırmazdım yenisini yapardım zaten yaptığı bencillik diyorum ben asla öyle birşey yapmam . Nokta virgüle zamanım olmadı galibaBir nokta virgül kullansaydınız da rahat rahat okusaydık keşke. Yarım bıraktım, okuduğum yere kadar olandan yorum yapayım bari.
Çok abartmışsınız ağlamalar falan. Altı üstü çorba. Hemen yapılabilecek bir şey. Tamam onun da yaptığı hoş olmamış ama o ayırmadan önce kalkıp oğlunuza istediğiniz kadar ayırabilirdiniz. Bir dahakine erken davranırsınız olur biter. Kendinizi bu kadar darlamanın gereği yok bence.
Bende sevmem zorla geldim çocuklar havası iyi geliyor diyorlar ondan yoksa gelmem zaten ayrıca geçen seneden dedik herkes tatili bitince gitsin ama gorumce sağolsun 3 aydır burada gitmiyo mecbur geldik iki haftalığına bizdeAynen ya
Ne o oyle 2 cocuk bende 2 cocuk gorymcede kv kp. ?
Gitmeyin
Oturun evinizde.
Ay hic cekemem valla kimseyi.
Kalabalikta hele ki bastan anlasmazlik olduysa illa ki boyle sorunlar oluyor kv gorumce gelim arasinda
Ya ben neden kıskanım kocaman bi tencere yapiorim iki küçük bebegimle onlarada eşit koyuyorum oğlum zaten bi kase anca yiyo bide akşam yiyo gün içinde birşey yemezse ben veriyom onun çocuklarına da zaten yaptığı bencillik ve hep yapio oğlumu da kizimida ayiriyo hepŞimdi okudum yorumları fark ettim. O ne biçim hala ya bari eşit koysaydı. Bi de bazı yorumlarda konu sahibine bence sen kıskanıyosun onun çocukları yiyo diye demişler ama bence öyle değil üzüldüm valla
Benim yaptığını veriyo zaten verme mi diyim napim ayrıca tüm gün uğraşacak iki çocuğum var zatenMadem çorba yetmiyor çocuklara e sizde bir tencere alıp çocugunuza bir tencere dolusu çorba yapsanız. Çok zor değil. Bırakın yedirsin içirsin o siz kendi çocugunuz için yapın kaldırın dolaba. Fazla büyütmüşsünüz bence. Tüm gün bunun için uğrasın başka bir iş ile mesgul olmayıverşn
Ya yaptığına demiyorum zaten bencilliği düşüncesizlik bir değil iki değil sürekli böyle anneside demiş benden sonra zaten sen bilerek yaptın falan diye anlamadım ki küçücük çocuklarından ne istiyoben o un çocuklarına yokken bakıyorum surekliHadi eşit koymadı yaptı bir bencillik konu sahibi yine önce kızmamış o iki kaşık kalan çorbayı yedirecekken hiç bir şeyden haberi yokmuşçasına "bu kadarcık mı yiyecek annesi" tarzı bir cümle kurunca insan dalga geçiliyor gibi hisseder. Ben de üzüldüm konu sahibine
Ya o da olabilir valla sınırlarım bozuldu senelere gelmicem kesin zaten dediler bu sene için kalmicak o kadar daha fazla kaldı seneye e kalırsa denk gelirse tatilimiz kesinlikle gelmicem eşimde dedimKayinvaliden tabi ki senin orda kalmanı ister.Aksama kadar bebekle mi ilgileneceksin eşinin yigenlerine,KV,KP ve gorumcene yemek mi pisireceksin? Git evine bir tencere yemek yap çocuğun eşinle kendin ye
Ben saymadım annesi dedi o çorbalar t buçuk diye yarim kepçe de ona fazla koysaydın diye gün içinde yediğinde annesi söyledi yani kayinvalidem yazik dedi birazda ona bıraksaydın bende dedim bıraktım yatırdım demeseydin ben yapardım bana söyleseydi yaptığı bencillik tanimiyo bilmiyorsunuz o yüzden yorum serbestBen öyle bişey asla yapmam diyorsunuz ama çocukların içtiği çorbanın kepçe sayısını,yedikleri koftenin kaç tane olduğunu biliyorsinuz. Yediklerin sayılması bu olsa gerek...Ne kadar çirkin muhabbetler bunlar böyle.
Görümceniz belli ki duyarsız ama siz de fena sayılmazsınız hani;çocukların yediklerini saymalar filan.
Eğer görümceniz yemeği az biraktıysa siz de oğlunuza yeniden yapın.Bu kadar sorun haline gelmemeli yemek durumları..
Ya 3 aydır buraa birakmiyo ki bizde kalalım 2 hafta dedik birşey olmaz idare ederiz ama esim de diyo takma üzülme diye napicagimi sasirdim anlaşırsınız birşey olmaz diyo ailesi ama o böyle şeyler yaptikcaolmuyo anneside babalara duyurtmuyo ondan ezilen ben oluyorumkıskançlık değil bencillik var biraz
ama el ayak titreyecek kadar değil huyunu biliyorsanız gitmeyin aynı anda yazlığa
şart mı silah mı dayıyorlar
hem huyunu biliyorsunuz hem yanına gidip hep böyle diyorsunuz
sizde bir tuhafsınız
kadın hep böyleyse değişmez, değiştiremezsiniz
kendiniz takılın uzatmayın bence görüşme ortamı yaratmamaya çalışın
Aynen öyle zaten yemiyo diye üzülüyorum kaç gündür diyolar ya sinek birşey değil ama mide bulandırır diye olayla büyük değil ama mide bulandiriyo böyle hala olduğunu dusundukceBence siz ayır dedikten sonra tamam diyip çocuklarına yedirip bir de çorbayı sanki kendisi bitirmemiş gibi "bu kadarcık mı kaldı?" Demesi zaten hasta olan yavrunuza üzüldüğünüz için sizin bir duygu boşalması yaşamanızı sağlamış.Ben hak verdim size. Tamam çok büyük bir mesele değil ama sinirinizin bozulması normal. Ama üzülmeyin. Çocuğunuz hasta olduğu için iştahı az diye de korkmayın. İstediği yemeği yapıp kendinize büyükçe bir saklama kabına ayırıp kapağını kapatın ve bunu çocuğa yaptım hasta diye başka şey yemiyor diye de herkesi uyarın. Geçmişler olsun. Çabucak toparlansın evladınız.
Çorbayı konu sahibi yapmışSürekli beklenti icindesin.Kimseden birşey bekleme,kendin yap o zaman daha mutlu olursun. Yok halası corbayi az koymuş yok oyuncak almamış...Sen yapiverseydim fazla fazla.Mecbur mu ki anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?