Esimin ablasının isteği

Son durum nedır ? Aldı mı esın arabayı görümceye

ne bileyim garip yani

Valla o arabayı aldirtirsaniz ben bile catlarim surda. Bir de golf yani polo falan değil golf

Ben aldırmazdım..
Arayıp kocasına da ağlayabilir pekala. Bu insanların bencilliğini anlamak çok zor gerçekten. Sanki erkek kardeşi bekar ve aylık 100.000 tl kazanıyor da,ablası golf istiyor da kardeşi kıyamıyor vs vs..
Beni dinlemeden gidip araba alan kocayı boşarım.

son durum ne aslı. bi ses ver,
araba alındı mı ?
ya da sen eşinin maaşını bir yere bağlayabildin mi ne yaptın ?

Ben olsam aldırmam kocası yokmu onun kardeşinden istiyor sanki zaruri bir ihtiyaç

Ben de Anneme son model Mercedes alacağım diyin bakim napacak?

En azından kocanıza güveniyorsunuz. Onun yalnızca yufka yürekli olduğunu düşünüyorsunuz.
Benim ailemde de benzer bir sıkıntı vardı. Babam yıllarca amcalarıma yardım etti durdu. Canım annem de aynı sizin gibi yumuşak davranırdı, kavga etmezdi ama dikkat et derdi :)
Bir insanı 40 yıl sırtında taşırsın, bir gün yorulunca en kötü sen olursun. O hesap, bir gün babam hiç beklemezken sırtını döndü kardeşleri. Ancak o zaman annemi anladı, gelip ona dayandı. Maşallah, çok da iyiler, hiçbir sorun da kalmadı zaten. Başımızın gözümüzün sadakası olsun dedik.

Ben evli değilim, bana laf düşmez ama öyle anlatayım dedim. Inşallah eşiniz öyle bir musibete gerek kalmadan anlar, siz de sabrınızı, sevginizi korursunuz. Mutluluklar.

Araba alındı mı?

Bir ailede senin birikimin benim birikimim olmaz. Siz artık ayrı bir ailesiniz. Ablası zor durumda olsa elbette yardım etsin ama araba almak nedir. Hem de golf. Asla izin vermem. Alacaksa da gitsin ablasıyla yaşasın derim.

madem öyle o zaman borç açacaksın eşine , git ev mi alıosun bağ bahçe mi alıyosun, maaşını oraya bağla eşinin. Senin maaşınla da geçinin yoksa böyle bir ömür sürer mi, evinin rızkını sürekli dışarıya versin , tamam zor zamanlarda yardım etsin ama araba almak nedir yahu

Allah yardımcın olsun, eşinle bi konuş böyle yapmaya devam ederse karşı tarafı çalışmadan hazıra yemeğe alıştırır. iki ailenin de ayrı birer aile olduğunu, bütçelerine göre davranmaları gerektiğini bilmeleri felan söyle.
onlara iyilik adı altında farkında olmadan ötülük yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…