Esimin ablasının isteği

Ben görümcenizin kafasının kırık olduğunu düşünüyorum bir defa kocanızdan araba istemesi kendi kocasına hakaret. Nasıl minnet ediyor insanlar anlamıyorum. Kocası yalı korkuluğu mu o dururken sizin kocanızdan istiyor.

Konuyu neden hortlattınız acaba aylar sonra?

Konu Aralık'ta açılmış ama merak ettim Aldı mı arabayı görümceniz ?
Cevaba gelirsek tabi ki yanlış eşin böyle bir telefonla araba alacak kadar düşkünse ailesine işin zor

Esiniz ailenin salagı herhalde

Arabası yok diye ağlayıp ağlayıp fenlaşan biri terapi almalı sanırım.

Şaka mı ya. Biz bacımızdan kardeşimizden borç alamıoz. Adam hayrına veriyo. Boğmak isterdim galiba eşimi

Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz?

Zaten 5 sene once nakıt para vermıs ablasına ve ablasının su an oturdugu evın yarısını o odemıs
Siz evli degilken olanlara karisamazsiniz ancak evlisiniz şu anda ve bunu kabul etmediginizi söylemek sizin hakkınız.

Ne demek senin çok paran var onun yok? Eşi de varmış. Ee o zaman? Cocugu mu bu kadin eşinizin? İzin vermemelisiniz.

Ben çok mu bayılıyorum annemin evinde oturmamiza önce kendimize ev alalım saçmalama isterseniz diyemediniz mi siz de ben sizi de anlayamadım ki.

Bu bildigin sömürülmek, eainiz herkes tarafından sömürülüyor, bu yurekle daha cok sırtından gecinirler.

O degılde sırf golf u yokmus dıye aglayıp fenalık gecırmesı enteresan, esime deniyeyim ben bu taktıgı

Bisey sorcam, niye bu adamla evlisiniz? Bide dalga gecer gibi ne güzel paran var diyor, aslinda acik ve net dalga geciyo

Ya Kim hortlatmis bunu yaaa

2017 konusu hortlamış, okumak isteyenlere uyarım sakın okumayın.
Konu özeti:
Koca kişisi maaşına karışamayacağını söyleyip telefonda araba isterken fenalaşan ablaya araba almaya karar veriyor. Bu arada kayınvalidesinin evinde oturup karısına eğer isterse kendi maaşıyla arabasını yenileyebileceğini buyuruyor.
Tavsiye veren ve haliyle üzülen yazarlara ise üyenin verdiği cevap hep aynı.
Ama ben sessizim nasıl karşı çıkarım? Çok naifim, kocam da pek yufka yürekli (!),Hakkımı nasıl savunurum bilmem ki??
Ve tabii ki çok klasik şekilde hiç bir yoruma cevap vermeyip usulca aramızdan ayrılıyor.

Yarısında sinir bastı, çok uzun olmamasına rağmen okumadım. Yine bir piremses erkek gelin vakası. Ulan kadın versiyonu hiç yoktan ailesine yedirmiyor. Erkek milleti piremsesliği bile bizden güzel yapıyor ahahahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…