Biz kayinvaldeme gideceğiz. Görümcem gelir zaten biz gidince.Evet büyütüyorsunuz bence ,sonucta bavulunu topluyor diye aramış ,bayramda gitmenizin ne anlamı var bu durumda
Ben yanlış mı anladım acaba .görümceniz kocasıyla Bugun kavga etmiş ,evi ayırıyor eşya topluyor .ve siz taaaa kaç gün sonra bayramda gideceğiz zaten diyorsunuz .şuan ona ihtiyaç var .Biz kayinvaldeme gideceğiz. Görümcem gelir zaten biz gidince.
Aslında bizim gitmemiz değil konum. 6 saatlik uzun yola bu nedenden gitmesi normalmi diye kararsız kaldimBen yanlış mı anladım acaba .görümceniz kocasıyla Bugun kavga etmiş ,evi ayırıyor eşya topluyor .ve siz taaaa kaç gün sonra bayramda gideceğiz zaten diyorsunuz .şuan ona ihtiyaç var .
6 saatlik yol olduğunun eşiniz de farkındadır emin olun. Çağırdılarsa demek ki gerçekten ciddi bir durum söz konusu. Ciddi olmasını da geçtim demek ki yanlarında istediler destek olmasını istediler. Anlayışlı olun lütfen. Bayramda gitmekle şu an yanlarında olması bir değil ki sonuçtaAslında bizim gitmemiz değil konum. 6 saatlik uzun yola bu nedenden gitmesi normalmi diye kararsız kaldim
Haklısın da benim eşim 7 yas küçük ablasindan. Ve aynı apartmanda dayilari oturuyor.Şimdi canım normal neden normal biliyor Musun? Kadın cinayetleri var ya hani heh ondan. Başında abisi olsun başına bir iş gelmesin istemiştir. Her şeyede takılmayın yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?