Yok babaları rahmetli.Esinizin babasi falan yok mu? Bir de bu kadar acil ne olmus olabilir? Hani icinden cikamadiklari bir durum vardir belki dayak vs. 6 saatlik yol pek normal olmasa da birkac gun bekleyin olayin asli ciksin ortaya
Babaları da yok ,niye çok görüyorsunuz eşinizin gitmesini ?Yok babaları rahmetli.
Bu neden dediğiniz bir yuvanın yıkılması! Sizde aynı durumu yaşayabilirsiniz, anlayışlı olmak lazım.Aslında bizim gitmemiz değil konum. 6 saatlik uzun yola bu nedenden gitmesi normalmi diye kararsız kaldim
Sizden neden saklıyorlar neden annesinin yanında sizinle rahat konuşamıyor sizde o ailedensinizKızlar eşimin ailesi başka şehirde. Bugün annesi tlf etti ve ablan kocası ile kavga etti eşyalarını topluyor bana taşıyor gel dedi. 6 saatlik araba yolculuğu..bu normalmi sizce ?
Bide benim duymamı pek istemiyorlar sanki. Eşimi aradığımda yanında annesi var diye pek rahat konuşamadı benimle. Kaçamak cvp verdi. Ben mi büyütüyorum?
Ben yabancıyım gibi yaptılar evet.Sizden neden saklıyorlar neden annesinin yanında sizinle rahat konuşamıyor sizde o ailedensiniz
Eğer ailede sorunları çözen ya da fikirlerine güvenilen biriyse gitmesi normal ,babası vefat etmişse yani toplumda vardır ya hani baba vefat ettikten sonra erkek kardeşlerden sorumluluk sahibi olan baba görevi üstlenir , kardeşinin dilinden iyi anliyorsa da normal gitmesi .sizde gidebilirdiniz eğer iş sorumlulugunuz yoksa . Açıkçası çocuk varsa ben o tip ortamlara götürülmesini doğru bulmuyorum. Eşiniz gitti zaten o evde size telefonda kardeşinin durumunu uzun uzun anlatmasını beklemeyin hiç hoş değil kardeşinin dedikodusunu yapar gibi . Sabredin dönünce anlatır size . Benim eşim de önemli bir durum olduğunda gider ararım sadece iyiyim vs konuşulur o durumu eve gelince konuşuruzKızlar eşimin ailesi başka şehirde. Bugün annesi tlf etti ve ablan kocası ile kavga etti eşyalarını topluyor bana taşıyor gel dedi. 6 saatlik araba yolculuğu..bu normalmi sizce ?
Bide benim duymamı pek istemiyorlar sanki. Eşimi aradığımda yanında annesi var diye pek rahat konuşamadı benimle. Kaçamak cvp verdi. Ben mi büyütüyorum?
Sizden neden saklıyorlar neden annesinin yanında sizinle rahat konuşamıyor sizde o ailedensiniz
Tebrik ederim çok isabetli bi cevap vermişsiniz. Bu çok hassas bi konu yani siz can ciğer bi gelin olsanız dahi gizlemek isteyebilirler ne var bunda konu sahibi? Kaldı ki can ciğer olmadığınız ortada,empati yapın biraz, 6 saat değil 36 saat olsa kaç yazar kardeşine ihtiyacı var belli ki. 7 yaş küçük olunca destek olamıyor mu yani sonuçta evli barklı koca adam olmuş eşiniz gayet rahat madden ve manevi yanında olabilecek yaşta ablası nekadar büyük olursa olsun.Sadece dedikodu öğrenmektir bunun adı . Eğer gerçekten aileden biri olsaydı , bayramda zaten gidilecek, ne gerek var 6 saat yol gitmeye , bizene denmezdi.
Sadece " ama bizde artık bu ailedeniz " demekle olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?