- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.323
- 798
- Konu Sahibi Ecolina1995
Bakin bu olmadi isteBu seni ilgilendirmez o benim kültürüm kültürüme laf etme
Bu sizin kulturunuzse o da esinizin kulturu. Laf etmeyin o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin bu olmadi isteBu seni ilgilendirmez o benim kültürüm kültürüme laf etme
Bana eşim çok saygılı aslında iyi anlaşıyoruz iyi kalpli ama yinede o ablasını biraz dinliyor 2-3 aileye gidiyoruz bir gün de ve saatler çok geç oluyor
Deminden beri benim paylaştığım konuya hakaret ediyo sen onun avukatımısınBakin bu olmadi iste
Bu sizin kulturunuzse o da esinizin kulturu. Laf etmeyin o zaman
İşte onu diyorum ben de sürekli akraba ziyareti falan yok. Görümcelerimle aynı şehirdeyiz, en son 1 ay önce görüştük ki çok severiz birbirimizi. Kendi amcamı iki senedir görmedim mesela, teyzelerimi en son 2019 yazında gördüm. Dediğim gibi iç içe yaşayan insanlar değiliz, çoğu akrabamız, tanıdığımız da değil. Çünkü hepimizin işi gücü, ilgilenecek kendi ailelerimiz, görüşecek arkadaşlarımız falan var. Normal hayatlar yaşayan normal insanlarız yani.Ben zaten bunun kötü birşey olduğunu söylemiyorum ama daha kalabalık oluyo genelde git gel cok oluyo bunu herkes istemeyebilir sürekli akraba ziyareti falan filan konu sahibi nisanlilik vs doneminde bunu farketmemis sanirim..
Yaaaa ama bu beeenAynen ben de elti olmak istiyorum!
Aday bile yokken nişan, kına, düğün elbisesi bakarken buluyorum kendimi bir anda.![]()
Çün
Çünkü doğulu bir aile oldukları için bunlar onlara çok normal geliyor ben aynı gün içinde 2-3 ev geziyorum saat kaç olursa olsun bir kaç arkadaşıma daha sordum evet bizde böyle dedi
Yoo degilim avukati ama gozume batti bu benim kulturum demeniz. Esinizin kulturunden sikayetcisiniz ama kendi kulturunuzu dayatiyorsunuz baskalarina. Olmaz.Deminden beri benim paylaştığım konuya hakaret ediyo sen onun avukatımısın
Sus beYoo degilim avukati ama gozume batti bu benim kulturum demeniz. Esinizin kulturunden sikayetcisiniz ama kendi kulturunuzu dayatiyorsunuz baskalarina. Olmaz.
Ayrica arkadas hakaret etmemis,isine geleni adet diye istiyorsun gelmeyeni istemiyorsun demis. Hakli
Bana eşim çok saygılı aslında iyi anlaşıyoruz iyi kalpli ama yinede o ablasını biraz dinliyor 2-3 aileye gidiyoruz bir gün de ve saatler çok geç oluyor
Yoo degilim avukati ama gozume batti bu benim kulturum demeniz. Esinizin kulturunden sikayetcisiniz ama kendi kulturunuzu dayatiyorsunuz baskalarina. Olmaz.
Ayrica arkadas hakaret etmemis,isine geleni adet diye istiyorsun gelmeyeni istemiyorsun demis. Hakli
Ukala
sus be dedi bu mesaja ya![]()
Ambargo değildir o ambargo olsa duramazdı benceAmbargonun tanımını yanlış biliyormuşum.![]()
Alıntı yapan elleriniz dert görmesin, konuyu silmiş.Eşiniz ablasının dediklerini yapmıyorsa sorun yok, ablası istediği kadar emir versin. Hee deyip geçersiniz. Eşiniz de ona uyuyorsa sakin sakin anlatıp öğreteceksiniz, uyum sağlamak için, onu ve ailesini üzmemek için elinizden geleni yaptığınızı ama artık sizin onlardan ayrı bir aileniz olduğunu her dediklerini yapamayacağınızı falan.
PC başından çok bilmişlik taslamakta neAmbargo değildir o ambargo olsa duramazdı bence![]()