Oğluna 1 yıl küs kalan anne baba bana neler yapmaz ki? Kayın baba çok aksi.ya karşıma dikilip sövüp sayarsa vs eşim gene beni korumaz ise işte benim orada yuvam yıkılır.eşim bugüne kadar ailesine tek çift laf edememiş korkuyor
.Hayal 114 arkadaşım Allah yardımcın olsun.nasıl kaldırabildin?ben kafayı yedim eşimin ailesinin umrunda olmadı.çekmek zorunda mıyız? Eşim hep gideriz diye plan yapıyormuş.şok oldu gelmiyorum deyince.1yıldır mutlu giden evlilik şimdi gözümüzde berbat katlanılası bir evlilik oldu.çocuk için katlanmak zorunda mıyızne yaşadın canım bilmiyorum ama en azından bir yıl kadar eşin seni dinlemiş hiç goruşturmemiş bende cok kotu şeyler yaşadım ama arayı ne yazıkki acamadım eşim her fırsatta gıdelim dedi kavga ede ede gittim. hamileliğim lohusalığım hepsi burnumdan geldi.hala da oyle unutmaktan başka çaremiz yok düşündükce kendimize zarar veriyoruz bırak Allahından bulsunlar.en azından sen sınır kırızi gecırıp yuzlerine karşı söylemişsin ben onuda yapamadım yıllardır kımselere demeden içimde sakladım hamile kaldım dahada sabredemedim eşime şikayete başladım tabi inanmadı başta insan 6 yıl bişe duymayunca nasıl ınansın:) eşime dert yanmaya başlayalı 1 yıl oldu.şimdi beni anlıyor ama aradaki mesafeyi açamıyorum kaynanamlarla bırbırımıze laf sokuyoz geçinip gidiyoz gorumceelrlede :))aman salla bişe olmaz hamilesin ya ondanda oluyor korkuların.
zaten kocasıyla arasını düzeltmek için cocuk yapana şaşıyorum insanın hormonları alt üst oluyor kocaayıda boşayası gelıyor
dedim diyor ki 'ban laf söylüyor sana neden söylemesin?' Korkuyorum bu sebeple çocuğumla tek kalmaktan onu yalnız büyütmekten.aynısından bende de var 6 yıldır arkamdan sövüp saymışlar tek bir laf bıle dememiş hep dinlemiş 4 tane gorumce var bende oturup eşimle beraber dedikodumu etmişler.ne diyim hakkım haram zıkkım olsun
eşinle konuş bu korkularını ona da söyle eğer beni savunamıcaksan gıtmıyım de
.Hayal 114 arkadaşım Allah yardımcın olsun.nasıl kaldırabildin?ben kafayı yedim eşimin ailesinin umrunda olmadı.çekmek zorunda mıyız? Eşim hep gideriz diye plan yapıyormuş.şok oldu gelmiyorum deyince.1yıldır mutlu giden evlilik şimdi gözümüzde berbat katlanılası bir evlilik oldu.çocuk için katlanmak zorunda mıyız
Oturmuş sandık.istedik.mutluyduk.ama galiba yanıldık.bu çocuğun günahı neydi? 4 aylık karnımda.nasıl olacak bilmiyorumAferin, hicbir sey rayina oturmadan çocuk yapmaniz harika olmuş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dedim diyor ki 'ban laf söylüyor sana neden söylemesin?' Korkuyorum bu sebeple çocuğumla tek kalmaktan onu yalnız büyütmekten.
Aslında mantıklı geliyog şimdi.eşim diyor ki'biz görevimizi yapalım.elini verirse öpelim.bit gün sizinkilerde bir gün bizimkilerde kalıp tatilimize devam edelim.bağırıp çağırırsa tamam deyip çıkalım gelelim' amma zormuş. Sakın aynı memleketlinle evlenme.kendi ailenide göremiyorsun, bayramlar zehir oluyor.sanki biraz zorundayız gibi
gitmesek ne olcak? başka bir fikrin varmı? eşinin annesi babası karnındaki cocouğunun babannesi dedesi he çok samimi olma ol demiyorum ama bazen hayat bizi zorluyor işte.yuvayı bozacak değiliz ya he tutki boşandık cocuk ne olcak babannesini dedeini değiştırebılcezmi yok. o yüzden biraz ılımlı olmak gerek sen git de eğer sana kızar bağırılarsa terbıyesızlık onların terbıyesizliği
eşin de görür onların ne olduğunu birdaha seni zorlamaz ama eşini bir kere dinle derim ben
Oturmuş sandık.istedik.mutluyduk.ama galiba yanıldık.bu çocuğun günahı neydi? 4 aylık karnımda.nasıl olacak bilmiyorum
Aslında mantıklı geliyog şimdi.eşim diyor ki'biz görevimizi yapalım.elini verirse öpelim.bit gün sizinkilerde bir gün bizimkilerde kalıp tatilimize devam edelim.bağırıp çağırırsa tamam deyip çıkalım gelelim' amma zormuş. Sakın aynı memleketlinle evlenme.kendi ailenide göremiyorsun, bayramlar zehir oluyor.
Allah yardımcınız olsun, eşiniz ailesine kenara çekip hamile olduğunuzu ve hassas bir hamilelik geçirdiğinizi söylese korkudan biraz onları yumuşamazlar mı acaba
Aslında mantıklı geliyog şimdi.eşim diyor ki'biz görevimizi yapalım.elini verirse öpelim.bit gün sizinkilerde bir gün bizimkilerde kalıp tatilimize devam edelim.bağırıp çağırırsa tamam deyip çıkalım gelelim' amma zormuş. Sakın aynı memleketlinle evlenme.kendi ailenide göremiyorsun, bayramlar zehir oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?