Siz gelinsiniz...niye kendi ailenize yardım edip bakıyorsunuz ki. Gelin dediğin kv.ye kp.e bakar. Bakın bayram geliyor bu fırsatı kaçırmadan kv.nize bir temizlik falan yapiverinAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Bu şekilde davranır ve beklentiye girerseniz yüzünüze bakmazlar. Bizde de böyle bir gelin var. Erkek kardeşim ev sorumluluğu alacak ve düzenli çalışan bir insan değildi. Biz gelin adayına evlenmeden söyledik oğlumuz böyle diye. İyi düşün dedik. Kız yine de evlendi. Kardeşim çoğunlukla çalışmıyor evde yatıyor kız da biz onlara bakmıyoruz diye bize bilendi kocasına bileneceğine. Ki kimse kendi çocuğunun ve kardeşinin kötü huyunu anlatmaz Tipler tavırlar yaptı. Biz de soğuğuz. Böyle insana nasıl sıcak olabilirsin ki.Herkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Annem 5 sene önce öldü
Merhaba ben 5 sene önce annemi kaybettim evlendim İstanbul a gittim sonra eşimle destek için bursaya döndük babamın evi 3 katlı müstakil ev, ikinci katta kalıyoruz bi 35 yaşında bekar erkek kardeşim var hiç bir şey e yardım cı değil ekmek elden su gölden yaşıyor evlenmekte istemiyor bişi oldumu...www.kadinlarkulubu.com
Olay anlaşıldı.Siz işinizi babanıza bakmak için bırakmışsınız yani eşinizden dolayı değil.Ee ordaki evi düzeni bırakıp babanızın yanına gelince kvkp tavır almış.Ee siz babanızın yanına işlerinizi bırakıp gittiyseniz tabii kide o bakacak kp niye baksın.Bosanma isteğinizde komsulariniz bile evlenmenize şaşırıyormuş siz de demekki vicdan yapıyorsunuz. O zaman bırakın adamı gitsin.
Bacım sen derdini en bastan anlaşılır şekilde anlatamadın ki?Arkadaşlar ben şu an çalışamam çalışamam anlayın insan halinden ya, Ben hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum napım kendimi i kesim ev verdiler hiçte o evde oturmadık utanmasalar bizden para isticekler ztn o evinde eşin yurt dışında çalışıp almış ama tapu baba üstüne anlayışsız lık bu ev var diye bu ne kıskançlık ya, bak üç kiş i bakıyorum diyorum üç, siz iyi değil siniz herhalde rmzn gününde ah almayın ben Ce bilip bilmeden yeter aaaa
Valla şu mübarek günde bişey demeyim dedim ama kendimi zor tuttum. Eşiniz neden çalışmıyor? Eviniz de kira değil. Tuhaf yani seven insan her zorluğa katlanır para yok hadi ayrılalım o kadar saçma ki herşey emek ister bu hayatta. Eşimle biz evlenirken herşeyi kendimiz yaptık ailesi bir gram destek olmadı bende çalışıp kendi çeyizini yaptım. Zorlandık zorlanmadık değil ama suan çok mutluyuzMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Konu sahibi çok anlamamakla birlikte muhtemelen bu yorumu benim yorumuma karşılık yaptınız. 30 yaşına merdiven dayamış. 1 çocuğu aylık diğeri karnındayken bu işleri yapıyordu kadın. Ayrıca kirada oturup birde ailelerine maddi destek sağlamaya çalışıyorlardı.Onlar kaç yaşındaydı küçük çocuklar ı varmıydı o sırada yada bakmaları gerek en özürlü bi hasta bence büyük konuşanlar var burda
güzel düşünmüşsün bi daha düşünme
yanlış düşünüyorsun evet, kimse size bakmak para vermek zorunda değil.eşinin ve senin yatmayıp çalışması gerekiyo hani yetişkin insanlar olmuş evlenmiş bi de çocuk yapmışsınız ya bedavaya evi bulup yerleşmişsiniz aidat ödemeye söyleniyosunuz daha.Ay daha söylenicek çok şey var da mübarek günde gelin bana sövün diye konu açmışsın resmen yazık günah o bebeğe acıdım
Evi satacaklar anlamiyormusunuzSizin üzerinize verince ne farkedecek yine kira ödemeden yaşıcaksınız. Üstelik tek çocuk sizin eşniz mi ki sizin üzerinize versinler.
Ayrıca ben ben gelinim onların bakması mantığını anlamıyorumda
İyi de yardim ediyorlar zaten, o evi vermeseler simdi neyle kira odeyeceksiniz?Eşim 2 aya kadar çalışıyordu niye sorumsuz insanın kötü zmnı olunca böylemi yapılır insan insana yardım eder böle niye söylüyorsunuz
Kendiniz çalışıp yapmışinizda kayin baban tapuyu size vermiyor gibi konuşuyorsunuz galiba sizin amacınız evin tapusuEşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Yapmış saten kız.. Bebegin masraflarınıda aile karsılıyorParazit gibi insanlar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum. Eşinin ailesi ev vermiş, senin ailen gecindiriyor. Siz de yiyip yatiyorsunuz, çalışayım demiyorsunuz. Utanmadan çocuk da yaparsınız.
Evet hayat pahalı eşin şu süreçte işsiz kalmış doğrudur ama ne senin ailen ne de onun ailesi yardım etmek zorunda değil. Durumunuzu bilirler yardımcı olurlar o ayrı ama zorunluluk diye bir şey yok. Benim görümcem İstanbulda kirada çocuk var, sadece eşi çalışıyordu, corona ülkeye ilk geldiğinden beri ücretsiz izne çıkardılar, kredi borçları var. Biz yardım ettik ama zorunda değildik içimizden geldiği için anladın mı. Ha onlar ne yaptılar elden gelen öğün olmaz diye düşünüp 6 ay sonra ödemeli krediye başvurdular onları rahatlattı. Herkesin kendine göre ödemeleri var. Eşinin ailesinin de durumu kendine göre olabilir, yeni torunları oldu bakmak zorundalar ben gelinim diye birşey yok. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bunalmışsındır doğrudur ama kimseyi suçlamaAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Cnm eşim aşçı, virüs yüzünden 2 aydır
Amcanızin bakımını ustlenin bakım maaşını alırsınız hem cocugunuzda gozunuzun önünde büyür kuzenim 2 leri ile halasının bakımını üstlendi kimseye muhtaç olmadan geçinip gidiyor sizde öyle yapınHerkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
ev vermişler daha be yapsınlar eşinin calışmama nedeni nedirMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?