- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
OhaAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
E tamam senin ailen yardim etmesin o zaman neden aliyorsun adamin emekli maasini?Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Torunlarının anne babası var niye onlar bakmak zorunda olsun, hayat pahalıysa ona göre harcarsınızAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
3 mesajinizin 3ü ev bizim üzerimize değil . Ya olsun olmasın benim evimi de kpeder verdi ve onun üzerine . Ama kira ödüyor muyum hayır. Eğer o bu evi vermese aylık 1000 TL kira verecektim . Ha benim üzerime olmuş ha olmamış bu durumda . Napcak ev benim üzerime defolun evimden çıkın kiracı oturtcam mı diyecek ? Ayrıca eşiniz baska iş baksın ekmek aslanın ağzında belki çok zor bulur ama bir umut cabalasin sonra tevekkül ... ve de işsizlik için bu meselelerden dolayı devlete başvurun maaş verirler belki bebek de varmış yazık . Ama eşiniz iş kovalasin bakın rahata alisirsa nasıl olsa kpeder bakiyo derse ne kendi babasindan para ister ne iş kovalar . Ayrıca bu sebepten boşanmayı falan düşünmeyin iyi günde kötü günde eşiniz elinden geleni yapsın olmuyorsa da adam ne yapsın . Kpedere de yüklenmeyin bu durumda lütfen .Cnm eşim aşçı, virüs yüzünden 2 aydır işten çıkarıldı, iş ler açılınca bakcak yine, bu arda bebeğimiz doğdu, eşimin ailesi ev verdi ama bizim üstümüze değil ki, çok sıkıştık ve baştan beri her zaman benim babam yrdm etti bize, soruyorum, sonuçta ben gelinim onlarıın bakması araması sorması lzm, onu geçtim eşim onlardan para istemiyor onların durumu daha iyi bizden
Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Tamam bosan ozaman.Çünkü eşim yurt dışında çalışıp almış o evi yurt dışında kende tapu babasının üstüne yapmış benim kızdığım eşim ztn onla boşanmak istiyorum bu yüzden maddi olarak biz battık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?