- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
- 323
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Babani cagirsanda birakmazlar o zaman . insallah hır gür olmadan kurtulursun tez vakitteYa burda asiret gibiler beni evden cikaramazlar siz neden anlamiyorsunuz beni
Amin hele gorumceyi allahim bildigi yapsinNe terbiyesiz insanlar mis
Allah bildiği gibi yapsın
Evet babam geldi gondermediler iste allahim ne yapacagimi sasirdimBabani cagirsanda birakmazlar o zaman . insallah hır gür olmadan kurtulursun tez vakitte
Ama seninde hatan varAmin hele gorumceyi allahim bildigi yapsin
Bide demek istedigim suydu gidecem diyip kalinca zaten elinden bisey gelmiyor diyip siddete devam edecek adamYa burda asiret gibiler beni evden cikaramazlar siz neden anlamiyorsunuz beni
Benim sucum var ama bunlari hakedecek birsey yapmadimAma seninde hatan var
Madem sinin huyunu biliyorsun daha ne üstüne gidiyorsun
Baksana seni ne duruma düşürmus
Karaktersiz adam
Arkadaşım Türk polisine aşiret söker mi(Eşim polis de :) ) Eğer gerçekten gitmek istiyorsan ama GERÇEKTEN.Çağırcaksın Polisi.Diceksin ki ben bu evde şiddet görüyorum ama evden çıkmama izin vermiyorlar.Onlar da seni alacaklar ekip arabalarıyla istediğin yere bırakacaklar.İşte bu kadar...Ama bu söylediğimi Sadece gerçektn o evden gitmek isteyenler yapabilir.Sen kalmak için bahane arıyosun...Ya burda asiret gibiler beni evden cikaramazlar siz neden anlamiyorsunuz beni
Daha cok sorun cikmasini istemiyorumArkadaşım Türk polisine aşiret söker mi(Eşim polis de :) ) Eğer gerçekten gitmek istiyorsan ama GERÇEKTEN.Çağırcaksın Polisi.Diceksin ki ben bu evde şiddet görüyorum ama evden çıkmama izin vermiyorlar.Onlar da seni alacaklar ekip arabalarıyla istediğin yere bırakacaklar.İşte bu kadar...Ama bu söylediğimi Sadece gerçektn o evden gitmek isteyenler yapabilir.Sen kalmak için bahane arıyosun...
Bnce esn bras abartmş hem çocgn war sabretmelsn ilk dfa mi döwdu eşnSlm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum
Sorun çıksın istemiyor musunDaha cok sorun cikmasini istemiyorum
En azindan ben birsey demezdim neyse ya anlaşılan burda da beni anlayan kimse yok O okypete konuyu kapatabilirmisinTiyatro gibi hiç samimi görmedim sorun ettiğiniz şeyleri ve konularınızı .
Tacizci ve şımarık hareketleriniz herkesi bıktırmış anlaşılan. Allah akıl fikir versin.
Siz onların yerinde olsanız ne yapardınız, yalvarırmıydınız gitme diye?
Sorun bende tamam ben hakkettim herseyi ben burda yalnız yalniz aglayimSorun çıksın istemiyor musun
Sence sorun ne kardeşim
Hakkaten senin bi sorunun var mı ya da??
Yani bi eşin ibadet esnasında eşinin boğazını sıkması sorun değilse bence sen o evde kal bacım!!!! Ne diyim...
Eğer sen bizimle dalga geçmiyorsan yazdıklarınla,senin kendinle ilgili kesinlikle bi uzmandan yardım alman gerektiğine inanıyorum.Çünkü önce kendine eziyet eden sensin.Kimse sana senden daha fazla eziyet edemez bu bakış açısıyla.Sorun bende tamam ben hakkettim herseyi ben burda yalnız yalniz aglayim
He oda kabul bende sorun var ben deliyim kendi kendime eziyet etmeyi cok seviyorumEğer sen bizimle dalga geçmiyorsan yazdıklarınla,senin kendinle ilgili kesinlikle bi uzmandan yardım alman gerektiğine inanıyorum.Çünkü önce kendine eziyet eden sensin.Kimse sana senden daha fazla eziyet edemez bu bakış açısıyla.
Uzulunce hersey degisecek mi deesinin ailesini bosver onlara kulak verme esinle konus canim... eminim oda üzülmüstür sana öyle davrandigi icin... Bence orta yolu bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?