Esimin ailesi beni evden kovdu

Ya burda asiret gibiler beni evden cikaramazlar siz neden anlamiyorsunuz beni
Arkadaşım Türk polisine aşiret söker mi(Eşim polis de :) ) Eğer gerçekten gitmek istiyorsan ama GERÇEKTEN.Çağırcaksın Polisi.Diceksin ki ben bu evde şiddet görüyorum ama evden çıkmama izin vermiyorlar.Onlar da seni alacaklar ekip arabalarıyla istediğin yere bırakacaklar.İşte bu kadar...Ama bu söylediğimi Sadece gerçektn o evden gitmek isteyenler yapabilir.Sen kalmak için bahane arıyosun...

birkaç gün sonra ne olacak Samire? olaylar yatışacak, sen yumuşayacaksın, bir daha olursa giderim diyeceksin ama hiç gitmeyeceksin.. sen kendine acımıyorken kim neden acısın?

Ayrıca polisin yanında kimse gıkını çıkaramaz.Çıkarırsa eğer,tehdit,saldırma gibi şeyler olursa kayıtlara geçer.Bu da eğer boşanmak istersen polis kaydında yer aldığı için şiddet gördüğünün kanıtı olur.Olay bu kadar basit..

Daha cok sorun cikmasini istemiyorum

Bnce esn bras abartmş hem çocgn war sabretmelsn ilk dfa mi döwdu eşn

Daha cok sorun cikmasini istemiyorum
Sorun çıksın istemiyor musun
Sence sorun ne kardeşim
Hakkaten senin bi sorunun var mı ya da??
Yani bi eşin ibadet esnasında eşinin boğazını sıkması sorun değilse bence sen o evde kal bacım!!!! Ne diyim...

Tiyatro gibi hiç samimi görmedim sorun ettiğiniz şeyleri ve konularınızı .
Tacizci ve şımarık hareketleriniz herkesi bıktırmış anlaşılan. Allah akıl fikir versin.
Siz onların yerinde olsanız ne yapardınız, yalvarırmıydınız gitme diye?

En azindan ben birsey demezdim neyse ya anlaşılan burda da beni anlayan kimse yok O okypete konuyu kapatabilirmisin

Sorun bende tamam ben hakkettim herseyi ben burda yalnız yalniz aglayim

Günlük dizi gibi hayatın
Farkında mısın samire?
Yarın en geç öbürgün başka konu açacaksın....
Yazık değil mi sana diycem ama
Baba evinde de olmazsın sen
Muhtemelen hergün aynı lafları işiteceksin
"Çeneni tutsaydın,akıllı olsaydın,yuvanı yıkmasaydın,artık dulsun,kocandır sonuçta" vs vs uzar gider
İyisimi otur kocanla anlaşmaya bak...

Sorun bende tamam ben hakkettim herseyi ben burda yalnız yalniz aglayim
Eğer sen bizimle dalga geçmiyorsan yazdıklarınla,senin kendinle ilgili kesinlikle bi uzmandan yardım alman gerektiğine inanıyorum.Çünkü önce kendine eziyet eden sensin.Kimse sana senden daha fazla eziyet edemez bu bakış açısıyla.

esinin ailesini bosver onlara kulak verme esinle konus canim... eminim oda üzülmüstür sana öyle davrandigi icin... Bence orta yolu bulabilirsiniz

He oda kabul bende sorun var ben deliyim kendi kendime eziyet etmeyi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…