Esimin ailesi beni evden kovdu

Çocuk unutmaz işte. Gerçi çok değil 2 sene evvel sınav sürecinde bana sanki tip kazanacak demişti. Bendeki sadece fiziki şiddet değildi. Söylenenler daha fazla acitti hatta diyebilirim. E ne geçti eline? Saygısız, asla elinde tutamayacağı, asla tam manasıyla tanımadığı bir evlat. Babama hic bir zaman iyi bir evlat olmayacagim ben biliyor musunuz? Neden? Çünkü benim bir seylerim kirilmadi ufalanip rüzgarla uçuştu. Allahın her günü dayak yedim diyemem. Ama bazi şeyler birike birike bu noktaya getirdi beni. İşin ilginç yanı anneme hiç vurması, olan bize oldu.

valla samire esım benım bogazıma yapıssa benı babama bırak demem anında taksıye atlar gıderım babamın yanına zaten
hatta ben nıye gıdım polısı arar sıkayet eder rezıl ederımo gıtsın şiddet ne demek yahu...

ama sımdı okuyorum . senı evden kovmamıslar sen ben gıdım benı babama bırak demıssın
kocana bırsey dıyemıcem ılıskınız saglıklı olmadıgı ıcın al bırını vur ötekıne mısalı oluyor malesef
ınan esınle cok mutlu olmanı ıstıyorum kadınlar kulubu olarak derın bı oh cekıcez
sorunların nasıl cozulur nolur bılmıyorum ıyıce cozulemez hal almadan bı doktora gıdın bence aılecek

Sen eşinden dayak ye konu başlığı eşimin ailesi beni kovdu olsun.

Bu kafa ile gidersen önceliği şiddet değil de kovulmak olarak görürsen ki kimse seni kovmamis daha çok şiddete maruz kalıp bu tür konulara acarsın sen Samire.

bu saygısız "evin reisi"yle ilgili ne yapıcaksın bilmiyorum ama, o evde kalıcaksan da gidiceksen de bi darp rapolu al derhal doktordan. işler kızışmaya başladı. topla delilleri

Naz yapmadim ama neyse ben anlatanadim birazda ondan

Hayir dun aksam geldi olmaz gitne d
Valla samire konularını biliyorum şiddeti kesinlikle tasvip etmiyorum ama kıskançlıklarınla yaptıklarınla adamı bezdirdiğin belli kusura bakma.
Ayrıca gidesin olsaydı çoktan giderdin blöfe gerek yok
Hayir neden herkes blof saniyor gidecektim ama allahimdan dilegim onlarda çeksinler bu goz yasimin hakkini nasil verecekler bilmiyorum gidecem bir iki gun sonra zaten evde tekim kimse yok

Oluyor keske dunyaya gelmeseydim oluyor

Buna kovmak denmez beni goturun goturun diye bunaltmissin onlar da once alttan almis sonra ne halin varsa gor demisler ne desinler

Ben burda oyle bi konu acacaktim ama bunlar bu git falan meselesi sabah olunca bende boyle baslik yaziyim dedim

Ayrica kocam beni dovdu diye aglayacagina hemen kocanin ailesini suclayacak mevzu bulmak cok ilginc kkda cok goruyorum bunu kadin kocasindan dayak yedigine hayiflanmiyo kp iki cift laf etmis onu dert ediniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…