- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Valla samire konularını biliyorum şiddeti kesinlikle tasvip etmiyorum ama kıskançlıklarınla yaptıklarınla adamı bezdirdiğin belli kusura bakma.
Ayrıca gidesin olsaydı çoktan giderdin blöfe gerek yok
Rica ederim canım sadece tek taraflı bakmamak lazım konularında biz bile darlanıyoruz saçma kıskançlıklarından adam bizzat yaşıyor maalesefvalla bibi sağol yormadın beni..
Çocuk unutmaz işte. Gerçi çok değil 2 sene evvel sınav sürecinde bana sanki tip kazanacak demişti. Bendeki sadece fiziki şiddet değildi. Söylenenler daha fazla acitti hatta diyebilirim. E ne geçti eline? Saygısız, asla elinde tutamayacağı, asla tam manasıyla tanımadığı bir evlat. Babama hic bir zaman iyi bir evlat olmayacagim ben biliyor musunuz? Neden? Çünkü benim bir seylerim kirilmadi ufalanip rüzgarla uçuştu. Allahın her günü dayak yedim diyemem. Ama bazi şeyler birike birike bu noktaya getirdi beni. İşin ilginç yanı anneme hiç vurması, olan bize oldu.Kaç yaşıma geldim babamdan sadece 1 kere dayak yemişimdir. Küçük çocuktum. Başka bir şeye tepesi atıp kardeşimle beni dövmüştü. Sadece bir kere. Bi daha hiç el kaldırmadı bana. Ama yok. O benim durup durup aklıma gelir. Hatta ilkokulda falan da babamdan nefret ettiğimle ilgili yazılar yazdığımı hatırlıyorum. Yorumunuzu yazınca da aklıma bunlar geldi bir yazayım dedim. Yazdım da rahatladım. Oh be. Kimseye dememiştim 10 yıl öncesindeki olayı hatırlayıp hatırlayıp üzülüp sinirlendiğimi. Ebeveynler çook dikkatli olmalı. Yapılanlar, yaşananlar unutulup gitmiyor.
Anne babasıyla yaşıyorsa aklı başına gelmez olan sana olur. Araya soğukluk girdimi de boşanırsınz.Bence git aklı başına gelsin braz ayrı kalin
Bosansın böyle dayak yiyeceğin çocuğunu ortamda büyüyeceğineAnne babasıyla yaşıyorsa aklı başına gelmez olan sana olur. Araya soğukluk girdimi de boşanırsınz.
bu saygısız "evin reisi"yle ilgili ne yapıcaksın bilmiyorum ama, o evde kalıcaksan da gidiceksen de bi darp rapolu al derhal doktordan. işler kızışmaya başladı. topla delilleriSlm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum
Naz yapmadim ama neyse ben anlatanadim birazda ondanGitmek istiyosan kendin çekip gidersin. Akşamdan sabaha kadar millete gitcem diye naz yapıyosun. Blöf yapmışın ama fazla uzattığın için ters tepti işte. Ben olsam bu laflardan sonra o eve adım atamaz boşanırdım
Hayir dun aksam geldi olmaz gitne dbende buna hak veriyorum
böyle sürekli baba evinde bir gidip bir kalan insanların ayrılığı iyice laçkalaşıyor
bir önemi de kalmıyor
ayrıca adamlar bir ay iyi davransa ikinci ay neyi bıraktıysa ona devam ediyor
insan karısını kaybetmekten korkmuyorsa onsuzluğa hiç takılmıyorsa sen değil babaevine Amerikaya git adam yine korkmaz ve belli süreden sonra oraya gitmekte korkutmaz
ancak insan kesin gitmeye kararlı olursa boşanma kağıdı eline geçerse belki anlar kaybedeceğini oda belki
yani sen oraya gidip elinde telefon kocandan mesaj arama beklersen ayrılmak için hiç bir harekete geçmezsen sürekli haber almaya çalışırsan insanlarda anlar senin ayrılmak istemediğini
dediğiniz gibi bir de aileler konusu oluyor sen affetsen ailen affetmiyor tanıyan bilenler gelip gidip laf vuruyor ve babanın abinin artık kimin yanındaysan onun evi de huzursuz oluyor belki onlar kocanla kavga ediyor
ben burada bu yüzden kayınpederle görümceye o kadar takılmadım çünkü Allah bilir nasıl bıkmışlardır onlarda
tabii kendi oğullarına laf söylemeyecekleri içinde geline saldırmışlar
ayrıca samirenin babasının götürüm ve bir daha geri göndermem demesine o kadar hak verdim ki
yani konu sahibi niye bu kadar korkmuş onu da anlamadım dayakçı kocasından sonsuza dek ayrılacağı için
Hayir neden herkes blof saniyor gidecektim ama allahimdan dilegim onlarda çeksinler bu goz yasimin hakkini nasil verecekler bilmiyorum gidecem bir iki gun sonra zaten evde tekim kimse yokValla samire konularını biliyorum şiddeti kesinlikle tasvip etmiyorum ama kıskançlıklarınla yaptıklarınla adamı bezdirdiğin belli kusura bakma.
Ayrıca gidesin olsaydı çoktan giderdin blöfe gerek yok
Ne yani birdaha dönmeyimi dusunuyosun bu adama babani dinle git yerinde olsam daha donmem bu adama. Yinede kendi kararinYok kendi evimdeyim esim gitti gelmiyir zaten yanima gitmeyeceksin gidersende baban gelsin diyorlar babamda gelirsen bidaha gondermem diyor
Oluyor keske dunyaya gelmeseydim oluyorDemek ki anladığım doğru değilmiş. Özür dilerim.
Peki Samire, hiç yaşanmaması gereken çok acıtıcı olaylar yaşandıktan sonra, yaşananlara taaa en baştan
bakıp şurada şunu demeseydim, yapmasaydım bu olumsuzluklar yaşanmayabilirdi diye düşüşündüğün
oluyor mu hiç?
Ya ben surekli kiskanclik yapmiyorum kiRica ederim canım sadece tek taraflı bakmamak lazım konularında biz bile darlanıyoruz saçma kıskançlıklarından adam bizzat yaşıyor maalesef
Ya ben surekli kiskanclik yapmiyorum ki
Buna kovmak denmez beni goturun goturun diye bunaltmissin onlar da once alttan almis sonra ne halin varsa gor demisler ne desinlerSlm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum
Ben burda oyle bi konu acacaktim ama bunlar bu git falan meselesi sabah olunca bende boyle baslik yaziyim dedimSen eşinden dayak ye konu başlığı eşimin ailesi beni kovdu olsun.
Bu kafa ile gidersen önceliği şiddet değil de kovulmak olarak görürsen ki kimse seni kovmamis daha çok şiddete maruz kalıp bu tür konulara acarsın sen Samire.
Ya ben burda yaziyorum surekli esime birsey demiyorum kisamireee taş olursun kız
google amca bıle bılıyor senı kıskanclıgını yahu
Ya onlara ne oluyorda bana birşey demeleri hakki yokki her neyse gelismelerden haber ederim beni anlayan cok nadir cikti burdaBuna kovmak denmez beni goturun goturun diye bunaltmissin onlar da once alttan almis sonra ne halin varsa gor demisler ne desinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?