Esimin ailesi beni evden kovdu

o zaman bekle. olay sakinleşsin. o evden gizlice al kızını kaç. bunudamı yapamıyorsun

yuk. çocuk ağlıyor diye onadamı vurdu. pisliğe bak

yazık. zaten ben o çocuklara üzülüyorum. buna bilerek katlanam kadınlara değil

Samire bence önce çocuğu da al, ikinize de darp raporu al.

Sonra otur biraz bugün düşün ne yapmak istiyorsun. Paran var mı ?

Gitmeye karar verirsen de ses etmeden çıkar gidersin. Bence bugün ses etmeden otur, ortalık sakinleşsin. Bugün kocana barışalım özür dilerim dersin, yarın ortalık sakinleşince markete diye çıkar gidersin.

Son düzenleme:
Of of cok üzüldüm özellikle kızının dayak yemesine biz seni tanımadan bu kadar merhamet ediyoruz ama birlikte bi aile kurduğun ayının kendi evladına bile merhameti yok. Kaldı ki sana olsun. Namaz kılarken saldırması falan, sonra kızına vurması okurken tüylerim diken diken oldu. Kp görümcene kızmana gerek yok, onlarda kavgalarınızdan belkş usanmıslardır. Seni evden kovmamıslar onlar, başlık yanlıs olmuş, eşin olacak ayıyla ilgili bi başlık kullanmalıydın

ay. çok üzüldüm samire.
babanın evindemisin..dayak varsa bitmiştir benim için. birde kovmuşlar seni. bence yapılması gereken belli.
Yok kendi evimdeyim esim gitti gelmiyir zaten yanima gitmeyeceksin gidersende baban gelsin diyorlar babamda gelirsen bidaha gondermem diyor

Samire senin sorunun ne biliyor musun, hep yanlış şeylere takılıyorsun. Eski konularını da hatırlıyorum onlarda da öyleydi. Mesela burda da başlığı eşimin ailesi beni kovdu diye açmışsın ama yaşadığın olayda önemli olan kovulman değil şiddet görmen. Nedense sen daha önemsiz olan noktaları dert ediyorsun. İşin içine şiddet girdiyse sıkıntı büyük demektir. Eğer bu evliliği yürütüp yürütmeme kararı alacaksan belirleyici sebep senin kıskançlıkların eşinle girdiğin ağız dalaşları vs. değil artık işin şiddet boyutuna kadar taşınması olmalı. Ayrıca ne demek çocuğumu vermezler. Hukuki olarak çok ekstrem bir durum yoksa çocuk anneye verilir. Bunu bahane ederek çözüm yollarını tıkama. Ha ben şiddet görmeyi umursamıyorum sadece canım sıkıldı ondan bu başlığı açtım diyorsan da söylenecek fazla bir şey kalmıyor zaten. Şunu da unutma baba koca kayınpeder vs. yanında bir erkek olmadan da ayaklarının üzerinde durabilirsin. Tabi istersen. Yok istemiyorsan da senin içi yapılabilecek pek bir şey yok. Umarım bu şiddet olayı daha ciddi boyutlara taşınmaz.

E göndermesin baban seni bi daha zaten, çok üzüldüm git lütfen o evden kaç kurtar kendini de çocuğunu da

Cnm cidden cok uzuldum Allah sabir versin.
Bence babanin evine git bak sana sahip de cikiyolar hem kizina hemde sana yazik Allah belasini versin o dag ayisinin

Adam bir de çocuğu dövmüş ya! Bilmem farkına mısın konu sahibi, kızın dayak yiyor bu yaşta? Huuu sesim geliyor mu oraya?
Babası tarafından şiddete uğruyor, bu çocuk nasıl yetişir, ne hale gelir hiç aklın basmıyor mu? Daha sen kocanın aklı başına gelsin diye 2-3 gün gidip, burun sürtme triplerindesin. Yazıklar olsun. Daha yok babam götürsün yok kayınpederim götürsün diye işin mızmızlanma kısmındasın, üzerine konu açıp şu ifadedeki gibi amaçsızca sallanıp duruyorsun. Sahi sen ne yapıyorsun? Kocaman kadınsın, şu durumda napacağını cidden buradakilere mi soruyorsun? Cidden mi?
Sen dayak yiyorsun ki bu boşanma sebebi, hadi klasik bahane çocuk için katlanıyorsun diyelim. E çocuk da dayak yiyor? Şimdi neyin bahanesi canım, el alem ne der nasıl?

hep yanlış şeylere takıldığı o kadar belliki. hem dediğin gibi,hemde bak konuyu açmış çocuğunun yediği dayaktan bahsetmiyor. sonraki sayfalarda olayı anlatırken öylesine yazmış. kızıda dövdü diye.. onun için şiddet bu kadar önemli değil demekki,sadece kovulmasına takmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…