- Konu Sahibi Samire tmv
-
o zaman bekle. olay sakinleşsin. o evden gizlice al kızını kaç. bunudamı yapamıyorsunHayir tabiki o zaman alirim kizimi simdi ben gidersem kizimi vermiyecekler yanima hem ben sizin dediginiz gibi guclu degilim kimse yanimda degil annemler uzakta ne elti ne gorumce kimsede gelip teselli etmedi allahima havale ediyom onlari beni gözü yasli biraktiklari icin
yuk. çocuk ağlıyor diye onadamı vurdu. pisliğe bakHic birşey hepberaber biyere gidecektik ben gitmeyim kizim durmuyor sonra durmayinca bana kiziyorsun dedim sonra o dedi ben gitmiyecem diye yatak odasina gecti bende kizim aglamasin diye onun yanina goturdum namaz kilacam diye kizim da aglayinca ona vurdu galiba sonrada geldi bana vurdu
ee doğruysa neden yapmıyorsun. markeyte gidiyorum. de parka de. çık.Ne deseniz dogru
yazık. zaten ben o çocuklara üzülüyorum. buna bilerek katlanam kadınlara değilUfacık çocuğada mı vurdu???????
İnanmıyorum, yazık yavrum ne korkmuştur.
Önce dayak ye, sonra annen dayak yesin.. Nasıl bi evde büyüyo çocuğun bak.
Allahım, çok şey söylemek istiyorum ama anlayacağını düşünmüyorum buna rağmen sustuğunu gördükten sonra.
Bi anneyi çocuğu bile güçlü kılmıyosa, senin için yapacak hiç bi şey yok, üzgünüm.
zaten dövdü yazmış. kısaca dayakta yemişBir şey olursa gelip alırım ne demek illa dayak mı yemen lazım, adam boğazına yapışmış daha ne olması gerekiyor
Ben o kısmı kaçırmışım pardon da eee baba ne olmasını bekliyor o zaman şimdi daha kötü bi ihtimal kaldı.zaten dövdü yazmış. kısaca dayakta yemiş
Yok kendi evimdeyim esim gitti gelmiyir zaten yanima gitmeyeceksin gidersende baban gelsin diyorlar babamda gelirsen bidaha gondermem diyoray. çok üzüldüm samire.
babanın evindemisin..dayak varsa bitmiştir benim için. birde kovmuşlar seni. bence yapılması gereken belli.
yanında yol paran varmı. varsa git. yoksa anneni ara para iste yollasın sanaYok kendi evimdeyim esim gitti gelmiyir zaten yanima gitmeyeceksin gidersende baban gelsin diyorlar babamda gelirsen bidaha gondermem diyor
hep yanlış şeylere takıldığı o kadar belliki. hem dediğin gibi,hemde bak konuyu açmış çocuğunun yediği dayaktan bahsetmiyor. sonraki sayfalarda olayı anlatırken öylesine yazmış. kızıda dövdü diye.. onun için şiddet bu kadar önemli değil demekki,sadece kovulmasına takmışSamire senin sorunun ne biliyor musun, hep yanlış şeylere takılıyorsun. Eski konularını da hatırlıyorum onlarda da öyleydi. Mesela burda da başlığı eşimin ailesi beni kovdu diye açmışsın ama yaşadığın olayda önemli olan kovulman değil şiddet görmen. Nedense sen daha önemsiz olan noktaları dert ediyorsun. İşin içine şiddet girdiyse sıkıntı büyük demektir. Eğer bu evliliği yürütüp yürütmeme kararı alacaksan belirleyici sebep senin kıskançlıkların eşinle girdiğin ağız dalaşları vs. değil artık işin şiddet boyutuna kadar taşınması olmalı. Ayrıca ne demek çocuğumu vermezler. Hukuki olarak çok ekstrem bir durum yoksa çocuk anneye verilir. Bunu bahane ederek çözüm yollarını tıkama. Ha ben şiddet görmeyi umursamıyorum sadece canım sıkıldı ondan bu başlığı açtım diyorsan da söylenecek fazla bir şey kalmıyor zaten. Şunu da unutma baba koca kayınpeder vs. yanında bir erkek olmadan da ayaklarının üzerinde durabilirsin. Tabi istersen. Yok istemiyorsan da senin içi yapılabilecek pek bir şey yok. Umarım bu şiddet olayı daha ciddi boyutlara taşınmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?