- Konu Sahibi ucanbalon12
-
Çocuk yok sanırım, erkekler ailelerinin yanında eşlerine çok iyi davranmaz ( bazıları), belki de kıskanmamaları ya da light erkek sıfatına girmemek için.
Arkadaşın dediği gibi sen de kendini kasma boşver aramıyorlarsa sen de arama ya da evine geldiklerinde özenme kendileri yapsın her işi zaten çalışıyormuşsun çalışmasan daha bunalırdın geldiklerinde
Ama eşine her zaman iyi davran ve sevgini göster ve ailesini kötüleme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayrı kültürlerin insanı oldumu böyle oluyor malesefff,,ama seninkiler durumu biraz abartmışş canım,,bence onların yapısı bu değiştiremezsin,o yüzden kendini yetirmeye çalışmaktansa kendin neyle mutlu oluyorsan onu yapp,,salla yaşamına bakk,, görmezlikten gel sende onları boşver
Senin eşin nasil canim? Benimkinin umursamaz tavirlari da beni bayiyor
Ozellikle bizde kalirlarken o kadar zorki. Yazik benim annem babam hosgeldine gelirler yemege caya cagirirlar da beraber otururken bile kendi aralarinda konuşurlar. Vicdanim sizliyo. Anneme babama cagirmayin diyorum ama olsun biz ustumuze duseni yapalim diyolar. Ama artik bende gormezden gelicem onlari. Bosvericem elimden geldigince
abarttığımı benim geçimsiz olduğumu düşünüyor ne anası ne bacısı gülmez konuşurlarsa da garip garip konuşurlar ama oğulları ve kardeşleriyle çok samımılerdır birde eşim onların sevisine iniyor ben onu gözlemledim ama galiba ben inemiyorum
çok ii anlıyorum canım senii,,ama eşinde zaten ailesine laf söyletmiyormuş,,sende eşinine cephe aldırma kendini,,suçlamak yerine ben diliyle konuşş,,iyi anları yakalayıp üzüldüğünü dile getir,,öyleler böyleler diye yargılama canım,,kılıfına uydurmak gerekiyor işte bazen...ailene yansıtma derim
çalışmıyorsan çalış derimmm canım
Demekki erkeklerde bu huy genel. Asla tarafsiz bakamiyolar en ufak bisey desem onlari oyle kabul et huylari oyle.oyle yetismisler deyip duruyo.tamam da insan kendini azicik geliştirmeye calismaz mi. Tamamen gelisime kapalilar
adamlar gelmiş 50-60 yaşına canım böyle huyları böyle ise ne yapalım. annesi cahil biraz cahil olmak kusur değil ama erde ne konuşacağını bilmez gairp bir kadın hala çözemedim desem inanırmısın
bana bir gün dedi ki kalabalık içindeyiz sana aldığımız eşyalarla ( gecelik kast ettiği çok iyi biliyorum ben xl dir hepsini m beden almış ne akılsa düşün artıkoğlanı karşıla dedi dondum kaldım ne desem olmayacak ses çıkarmadım ama yeri geliyor dayanamıyorum söylüyorum bir şey ama anne işte ama bacı işte o da bir insan evladı tarafsız olamaz işşte.
Cahille ugrasmak cok zor canim. Ona mi sorcakmissin neyle karsiliycagini:) hemde kalabalikta diyor gelde sabirli ol sakin dur
dedim ya sen çok sanşlısın artık merhaba nasılsın o kadar başka muhabbete gerek çünkü inemiyorum o seviyeye.
ayy hiç unutmam bir nişanlıyız nedense annemi ziyarete geldi oturuyoruz akşam kızı aradı görümcem konuşma şu şekilde..
sen bilirsin kızım ama çok yüz verme korun bence.
.......
hele diğeri büyüsün ne acelen var
......
tamam kızım şimdi müsait değilim sonra konuşuruz ama dediğim gibi burnu sürtsün biraz
bu ne ya görümcem arayıp kocasıyla ilişkiye gireceğini haber veriyor var mı böyle bir şey anne olarak kv akıl öğretiyor.
ben asla izin vermem öyle birşeye
Calisiyorum canim. Ben esimle bu konu hakkında konusmama karari aldim artik hicbir şekilde hicbir sey soylemeyecegim. Eşime ne kadar fedakarlik yapmam gerektigi konusunda cok seyi gosterdi bana bu yasananlar
Yok artik yuh. Ben de asla izin vermem annem de asla teşebbüs etmez. Benimki de kizlariyla ve kardesleriyle cok konusur ev ici mevzulari. Her konuda cok akil verir duyuyorum denk geldikce. Ogullarina da veriyor biliyorum. Cunku esimin bazi laflari annesinin doldurmasi cok belli. Esim konuşuyor ama sanki kvalidem.
Merhaba hanimlar.
esimle evleneli 3 yili doldurduk. Ondan once de aileleri tanima bakimindan isteme vs. 4 yildir ailenin icindeyim ya da icinde olduğumu saniyorum. 3 gorumcem 2 eltim var. Kayinvalide kayinpeder farkli bir sehirde. Diger kardeslerde farkli sehirdeler. Bizde istanbulda yiz. Fakat farkli bahanelerle sık sık biraraya geliniyor. Sehirler de yakin. Benim durumuma gelince, yillar oncesinin hesabini yapmak istemiyorum fakat detaylı anlatmak amaciyla yazicam. Evlenme hazirligi dönemi nde birkez bile aranip sorulmadim. Kizim nasilsin bir ihtiyacin varmi hazirliklar nasıl gidiyor.eksik kalan birsey varmi? Hadi kendimi geciyorum ailem de aranip sorulmadi. diyeceksiniz ki siz aradiniz mi? Evet aradik. Daha once hep kendi iclerinden koylerinden evlenmisler. Dedik belki cekinirler belki aliskin degiller. Aranmasi gereken ortak alinmasi gereken her konuda aradik ama birkez bile dönülmedi. Tam anlamiyla yabancı kaldik. esimle konusmaya çalıştığımda alismamislar oyle gormusler dedi kapatti hep. Bunca yilda sirf bag kopmasin diye yine bizimkiler bayramda seyranda ararlar. Onun haricinde bir araya geldigimizde eltilerimle iyiyim fakat ne gorumcelerim ne kayinvaldem ne k.pederim agzindan nasilsin diye bir cümle duymadim. Anca ben birsey sorucam cevap vericekler. Bunlarin haricinde is buyurmaktan baska benimle iletisim kurulmaz. Ha cok sıkarsa cevaplarini veririm ama kusura bakma vs
Demek yok. Sadece bi sessizlik olur cevabim. Sanki etkisiz elemanim ben oyle hissediyorum. ben elimden geldigince uymaya calistim maddi hic bir beklentim olmadi cok sukur esim de bende calistik evimizi kurduk sıkıştigimiz yerde yine benim ailem yardimci oldu sağolsunlar. Ama buda iyi değil sanirim kendimi tamamen bosverilmis hic umursanmamis hissediyorum. Birde oglumuzun evi deyip deyip habersiz cikip gelmeleri gunlerce kalmalari var. Sadece bi haber versinler istiyorum cok mu bisey istiyorum.esimde kiziyor oglunun evinede mi haberli gelecek diye. Onla da aramiz bozuluyor. Okadar hizmet karsiliginda bir eline saglik demek cokmu zor. Sofrada kendi aralarinda konusuyorlar sohbet e katilmaya calısıyorum. Sanki benim dedigim duyulmuyor hic cevap yok. Esim de dahil oluyor buna. Cok doluyum sanirim. Biraz dertlesmek istedim yorumlarinizi bekliyorum.
çalıştığına sevindimm,,,ozaman mesafeli durman için nedenin çok canımm,,cahille laf anlatamazsın o yüzden aldırış etmemeyi öğrenmek gerekiyor,,,
sana örnek vereyim,,eşimin ailesinde amcası yengesi hep el üstünde tutulur fazla hava vermişler,,birazda varlıklılarr ,eşim k.validem sürekli amcanıza gidinn boş bırakmayın beklerler der,,yengede sevmez misafiri,,ve benim küçük çocuğum var onun az hareketine rahatsız olur ve ben rahat edemem gittiğimde her zaman,,bir kaç defadır yengeyi arıyorum müsaitmisiniz diye,, hep bi bahane kabul etmiyor,geçen cmtsi aradım yine çocukların dersi var kusura bakma dedi (yarın da pazar yani) bunu bir kaç seferdir yapıyor bana ,,amcada sürekli çağırrır sıkıştırır eşimi illa gelin diye,,bende eşimede k.valideme de dedim,,,birdaha amcam gelin di,ye ısrar ederse eşinin kabul etmediğini,,ben bidaha kimseyi arayıp kimsenin red cevabını dinleyemeyeceğimi,çok istiyorlarsa eşiyle anlaşıp nezaman müsait olduklarını bildirsin,,,bundan sonra ben müsait olunca giderimm,yengen değil dedim bişey diyemedilerr
ahh ahh hepsi aynı şekerım hepsi aynııı
valla bende önesenmiyorum cnm. ne ararlar ne sorarlar çocuklarıma değer vermezler. çocuklarım gitmek ister çağırmazlar. gelmezler gitmezler. eşim internet cafe açmıştı. kv dedim arayıp hayırlı olsun demedin anne. ben oğlumu aradım tebrik ettim dedi. şaka gibi demi
En guzelini yapmissin zaten yenge de kabul etmiyormus.keske benimkiler de gelmeden arasa da ben de kabul etmesem:)) ama nerde onlarda o nezaket
Geçen enistenin biri evini satmak istiyormus da kizina akil veriyordu. Satarsan yuzumu goremezsin de bak bakalim satabilir mi diye. Ailelere karisma buralara kadar gelmis düşün
Ne yabani insanlar varmış ya, harbi şok oldum konunuzu okuyunca. Hihafe güzel özetlemiş ama; belki böylesi daha iyi, senin de onlara karşı fazla bir yükümlülük hissetmemen lazım. Yemeğini yedin, çayını demledin, al bardağını geç odana; nette takıl, kitabını oku, ayağını uzat keyfine bak. Niye aramıza katılmıyorsun, köşene çekildin derlerse, aaa benim yokluğumu farkeden mi olmuş ki dersin, ortaya açık açık. Kapak olsun böylelerine
Esimde tuhaflasiyor onlarin yaninda. Sonradan sorunca duymadim diyor. Diger eltilerimle de cok cok samimi degiller ama yinede benim gibi degiller. Ayni köylüler ordan tutuyolar onlari. Bu kadar umursanmadigim bi ortamda bulunmak tamamen eziyet oluyor. Sık sık aglamakli oluyorum cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?