esimin ailesi beni onemsemiyor

Sorsan da kendilerini üstün ırk gibi gorurler. Oyle yapicam canim artik. Ama kimse sormaz eminim. Sorsalarda esime sorarlar:)

Canım hiç dert etme, kendini üzme; senin eşinle aran iyi olsun yeter. Beni istemeyeni ben hiç istemem valla. Ohh miss çekilirim köşeme yokmuşlar gibi. Çok müdaheleci olmalarındansa muhatap almaları işime gelir. Hayatıma bakarım ben.

Benimkiler sanirim beni henüz sevme veya sevmemeye layik bile bulmuyolar. O derece yokum yani. Ev de ogullarinin evi. Yillardir beraber calismadik cunku. Ha calismasam da esiyim yahu yetmez mi? Erkekler malesef cok anneci nolursa olsun gercekleri gormuyolar. Bu da beni sinir ediyo

Esimle aram da cok umrumda değil artik. O beni umursamiyosa ben onu hic umursamam. Ne dediysem ailesi hakli oldu. Onlar benim hakkimda konuşunca beni savundugunu hic sanmiyorum ama

haklısın adam bekarken uzaktan mal mal bakarlar, evlenince kıymete biner biricik oğulları, gelini alana kadar etmedikleri yalakalık kalmaz, gelini aldıktan sonra kendilerinin en çok kızdığı hareketleri sana yapmaya çalışırlar, ve bu tuzağa önce kocalar düşer, sen yuvana sahip çıkmaya çalıştıkça kötü gelin olursun, aslında boşvermek en güzeli ama bunu yapabilmek karakter ve imkan meselesi, zor çok zor

aynen katılıyorum.gelini isterken biz gelinlerimize kızlarımızdan daha iyi bakarız derler.öyle demişlerdi.geline bişey yaptırmayız demişlerdi.ama her türlü yardımı bekler ama dile getirmez. ben yapmıyorum.

evet gözleriyle iyi bakarlar napıyorsun nasıl cebelleşiyorsun, nasıl kendini ev de ya da iş ve ev arasında mafediyorsun, bu arada çocuğa nasıl bakıyorsun, oğullarına okumuş çaycı arıyorlar bence, işte okuyup ta evlenmenin en kötü tarafı bu, yemiyorsun yaptıkları numaraları ama bir o kadarda mutsuz oluyorsun, hayal kırıklığı da cabası, beklentiye girmemek tek çözüm, ama beklentiye girmediğin bir kişinin beklentilerini karşılamakta handikap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…