Eşimin ailesi beni ve torununu reddetti

Evlendikten sonra annesi çok üzülür kaldıramaz hafta 2-3 kez sürekli ziyaretlerine gittik geldik yatıya kaldık hep her gün görüntülü konuştuk.
Sorunun başlangıç noktası burada.
Annesi çok üzülür diye bu şekilde davranmışsınız, ama o işi şımarıklığa vurmuş, hep daha fazlasını istiyor. Oğlum mutlu olsun diye bi derdi yok, kendi egosunu tatmin etme derdinde. Onun aklına uyup yuvanızı huzursuz eden, arkanızdan toplantı yapan görümcelerinize de ayıp yani. Aynısını kendi kayınvalideleri yapsa ne hissederlerdi acaba... Bu çifte standarttan nefret ediyorum.
Taviz tavizi doğurur arkadaşım. Eşin kendisi gitsin, sana da laf söyleyen olursa "sırf bu saçma sapan güç savaşı yüzünden eşinle aran açılıp yuvanız yıkılırsa" taşıyacakları vebali yüzlerine vur. Hatta ağızlarının ortasına bile vurabilirsin bence, hakediyolar
Hakikaten millet aya çıktı, bizim uğraştığımız şeylere bak. Herkes kendi işine, kendi hayatına, kendi ailesine baksa, çok mu zor yani. Evlenmiş, kendine ait bir yuva kurmuş, bırak mutlu olsun, ne kurtlandın be kaynana!

Evet şu an bu fırsatla en çok beni seviyorsun di mi oğluma doğru konu evriliyor. Çocuğumu asla tek göndermicem. Eşim de akşam evinde olması gereken saatte annesine gidemez. Ya işten izin alsın ya beraber.
Çok haklısınız tüm yanıtları tekrar tekrar okudum ağladım. Yalnız olmadığımı hissettim. Öyle manipüle edilmişim ki kendime yükleniyorum nasıl sorunu çözerim diye düşünüyordum. Yanıtlarınız bana güç verdi. Olacak olan buydu hata yapmam bekleniyordu demek ki. Yapacak bir şey yok. En başından olması gereken şu an oluyor. Bakalım ben fedakarlık yapmadığımda ne kadar yürüyor yürüyor mu

Bir defa kazanırlarsa her istedikleirni yaptırılar. Hem haksızlar hemde güçlüler. Ailesi eşine, eşinde sana boyun eğdirmeye çalışıyor. Haklı olduğunu biliyorsun dik dur hem eşine hem ailesine karşı. Hem zaten en zor zamanlar bebekle ilgilenmek için. Bir süre uzak kalırlarsa sende rahat etmiş olursun. Şu an güç savaşına dönmüş ortalık.

Yanlış yatırıldığı için kusmuğundan boğulup ölen bebek vakası duydunuz mu? Bu bebeğin reflü kusma problemi var. Mide ile yemek borusu arasındaki sfinkter denilen kaslı yapı gelişmemiş oluyor ve bu nedenle emdiği süt geriye doğru kaçıyor, kusturuyor.

Yeni doğmuş bebeğin kolu bacağı çok kırılgan oluyor, kadın çekiştirip duruyormuş. Kırığı röntgen çekilmeden farkedemiyorsunuz bile, o kadar küçükler. Siz bebekleri ağzından salyanızı bulaştıracak şekilde öpüyor musunuz? Bağışıklığı oluşmamış bebeğe yetişkin ağzında bulunan bakterilerin bulaşması sizce normal mi? Eşim defalarca uyardığı halde benim annem yapıyorsa evet eşim annemi azarlayabilir. İnsan olana bir kez söylersin nedenini açıklarsın anlar.

Ne tek taraflısı ya saçmalamayın iyice, hiçbir bebek öpülerek sevilmez. Torununu, yeğenini çok seven zaten ödü kopar mikrop kapacak diye. Herpes virüsünün nelere sebep olduğundan haberiniz var mı? Bu cehalete çok sinirleniyorum.

Herkes evladından sorumlu, siz bebeğinizi korumak zorundasınız. Doğurduysanız koruyacaksınız bu kadar basit.
Mesele saygı değil mesele bebeğinin sağlığı.
Biraz iletişim becerinizi kullanın, sevebilirsin ama öpemezsin, derdin torun sevmekse buyur sev, derdin bebeğimi hasta etmekte cehennemin dibine kadar yolunuz var diyeceksiniz.

Ya ne intiharı düşme bu tuzaklara offf. Ederse de eder yani kendi bileceği iş. Gitsin tedavi olsun.

Bilim araştırdığı için eskisi gibi bebek ölüm oranı çok düşük. Halama sütün yetmiyor diye diye 1 aylık bebeğine şekerli su verip ölümüne sebep olmuşlar. Kadının torunu oldu hala o çocuğun vicdan azabını çekiyor. Ömrü yetmedi, eceli geldi diyip gömülen bebeklere otopsi yapılsa çoğunun ölüm nedeni cehalet çıkar. Anneme ilk sağdığın sarı sütü at çünkü zehir demişler. Halbuki hayati önem taşıyor o süt. 10 bebek ağzından öpülürse bir şey olmaz ama 11. bebeğin bağışıklığı atlatamaz ve ölür.

Eğer şuan geri adım atarsan o kadın senin çocuğunu da evliliğini de ele geçirir. Şuan öyle bir durumdasın ki kim daha çok ağlarsa o haklı durumuna geçer. Sen loğusasın bi kendine gel bence, o ağlıyorsa sen daha çok ağla, beni loğusayken evden kovdu de ağla, sütün yaramıyor diye zorbaladı, onun yüzünden sütüm gitti de ağla, şuan vicdanına yenik düşme zamanı değil ayrıca kimse de kusura bakmasın loğusa kadına bunları söylemek en büyük vicdansızlıktır. Gerçek mağdur sensin o yüzden mağdur gibi davran ki kimse kendini mağdur gibi gösteremesin.

Ona ilgi bişeysi derler ama ağzımı bozmiyim. Hazır aranız bozulmuşken kesinlikle gitme çok güzel bi küsme başlangıcı olmuş hayırlı olsun

Hata yapmadin. Sorunu çözecek olan da kocan. Fedakarlık yapman gereken bir durum yok dik dur eğilme KK seninle!

Eşiniz karım ve bebeğim gelmiyorsa bende gelmeyeceğim, annesi o, istemediği şeyi yapmayacaksınız, üzerine gitmeyeceksiniz diyecek. Bakın bakalım nasıl dikkat ediyorlar davranışlarına.
Bir koca bu gibi durumlarda bir duruş gösterecekmeyecekte ne zaman gösterecek?

konuyu da yorumları da hayretler içinde okudum da kayınvalide altı üstü torununu sevmiş öpmüş.galiba kadın torununa eziyet ediyor zaar satır atladım heralde dedim ama yok atlamamışım. acaba neyi kaçırıyorum. kaynana da değilim gelinim ama.

hay ağzına sağlık. aklı selim akklaşan biri var çok şükür. buldumcuk olmaya gerek yok. torun sevilir de opülür de

O zaman okuduğunuzu anlamıyorsunuz demek ki. Yaptığı tüm diğer saçmalıkların yanında yeni doğmuş bir bebeği ağzından öpmek konusunda ısrar ettiğini anlatıyor konu sahibi.

M mevbet SEHER YILDIZI bakın hanımefendi ne güzel anlatmış bizim buldumcukluğumuzun (!) sebebini.

M mevbet SEHER YILDIZI bakın hanımefendi ne güzel anlatmış bizim buldumcukluğumuzun (!) sebebini.
inanın ağzının kenarından öpmese başka şeylere takılırlar. niye elledi . neden oy kuzum dedi , neden annem yavrum dedi halbuki o benim çocuğum du , neden sırtına yelek giydirdi uzar gider. uçuk konusunda haklısınız ona lafım yok zaten genel yorumum bu zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…