Eşimin ailesi beni ve torununu reddetti

Yüzsüz kayın ailesi bunlar hep böyle hiç bırı degısmez. Salyalı opene kadar gitsin kocasını öpsün. İğrenç. Tavız vermeyın. Çocuk sevmekten haberi yok kadının.

Yorumları, sayfaları okumadim.
Özür filan dinlemeyin bunun için.
Arayı bozmayın.
Normal iletişime devam edin bence gıcıklığına. Onların istediği olmasın bence.
Yanınızda bebeğe kötü davranırsa uyarın yine. Bazılarında uyarın bazılarında görmezden gelin. Biraz anlayış varsa anlayacaklardır. Anlamıyorlarsa da bağı koparmayin, onları olduğu gibi kabul edin terbiyesiz bir durumları olmadıktan sonra.

Benim Kv de benzer şeyleri yaptı. Küsünce rahat ettim, ama bir süre sonra dayanamayıp barışırlardı. kafanızı dinleyin aman sallayın

geri adım atarsanız kesinlikle sizi yine ezer ve haksızlığını kabullenmiş gibi görürler. bu konu yüzünden eşinizle tartışma çıkmıyorsa böyle devam edin bence. sütün yaramıyor ne demek ya bebeğinizi yanlış tutuyormuş falan yapma desen de sen suçlusun kabullensen de. o yüzden aynı çizgiden devam

Eşim bir daha giderse yalnız gidicekmiş. Ben çocuğu vermiyorsam gitmemin anlamı yokmuş.
Bende buna takıldım, zaten bence torunun pek etkisi yokmuş
Torun olmadan önce de sorun varmış gibi.

Biliyor musunuz? çoğu arkadaşın da dediği gibi eşiniz size ille ailemle konuş gidelim falan demiyorsa, görüşmeyin.
Böyle mahkemeli, hesaplı ve yüzyüze konuşmaya cesareti olmayan iletişimler bir adım ilerlemez.

Ve inanın geceleri uyutmayacak kadar da (eğer böyleyse)kafanıza takmayın, sonra saçma sapan sebeplerden yaptığımız streslerden gelen hastalıkların ceremesini sadece biz çekiyoruz.
Kendinize bir meşguliyet bulun ve düşünmeyin bu konuları.

Ayyyy yemin ederim okurken fenalaştım. Sütün yaramıyor ne demekkk bi annenin bebeğine sütü nasıl yaramaz. Anne istemiyorsa o çocuğu kimse öpemez. Allahımmm uzak tut böyle insanlardan sakin üzülme sen bebeğin için en iyisini düşünen mükemmel bir annesin bırak uzakta olsun sen bebeğini düşün sadece bu günleriniz geri gelmicek tadını çıkar çocuk öpmek istiyorsa doğurduğunu öpsün yada yeni doğursun onu öpsün

ay gerçekten ex kayınvalidem bu benim yaaaa. bunların fabrika çıkışları hep aynı model. oğluna aşırı düşkünlük, gelini yoksayma torunu kendi cocugu sayma, biraz zaman sonra cocugu anneye düşman etmeye çalışırlar bi de. hepsi ruh hastası yaa. bi dünyada o oglan dogurmuş o evlendirmiş gelin de sanki bunların kölesi. küssün bence daha iyi. böyle insanlarla bir tatlı kahve bile içilmez. balı bile zehrolur insana. bişey diyeyim mi böyle insanların yemekleri bile insanı zehirliyor. ben ne zaman ex kv nin yemeğini yesem ishal oluyordum. negatiflik abideleri. inşallah kendi kızlarında görürler . ama bi kitap pkudum bu tarz kayınvalidelerle alakalı bunların düzelmesinin tek yolu tedaviymiş o da çok uzun yıllar alıyormuş. bizim ülkemizde bunu kimse yapmaz. ben deli değilim der çıkar işin içinden. etrafındaki herkesi de delirtir. genelde kayınpeder pasif oluyor erkek sevgisini de oğlundan aldığı için gelin bunların kölesi oluyor. sal gitsin yaaaa gerizekalı kara cahil cühela.

bi de kadına mahkeme kurar gibi şahitli sıkıştırırlar bu tipler yaşandı ordan biliyorum. yüzleşmeli iftira davaları. rezillik resmen ya zavallı gelinler bu halde olmak cok zor benim akli dengem bozulmuştu ya

bence bu tip kadınlar ensest duygular taşıyor. bak yemin edebilirim ama ispatlayamam ama psikiyatride duygusal ensest diye bir kavram var. onlar normal anne oğul ilişkisi yaşamıyorlar. duygusal olarak sevgili gibiler. eğer oğlu gelini tutar savunursa sevgilisi ona ihanet etmiş gibi davranıp ayırmaya çalışıyorlar yemin ederim ya. bununla alakalı resmen bir külliyat okudum hepsi mi aynı olur.

Çok doğru. Cidden hayattan soğuturlar

Eşinizi tek gönderin.
Gitsin annesini ,kardeşlerini görsün gelsin.
Sizin bebeğiniz, sizin sözünüzü dinlemeyeceklerse cehenneme kadar yolları var
Bebeğiniz enfeksiyon kapsa ne olacak?
Öpme deniyorsa öpmesin bu neyin inadı. Birde siz uyarmanıza rağmen inatlaşmış öperim demiş öpmüş,ben olsam o an bebeği elinden alıp kapıyı göstermiştim. Anlayacağı dil bu zira

O kadar haklısın ki bunların hepsi bakırköylük her ailede var bunlardan yazık gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…