Eşimin ailesi beni ve torununu reddetti

Bırak kesilsin bırak görüşme. Kocana göster uçuk haberlerini. Cahil bunların hepsi, nereden buldun ya ana kuzusu adam çok zor Allah kolaylık versin. Sakın geri adım atma. Çocuğunun sağlığı daha önemli kafasına vura vura öğrenecek. Yuvani düşünse kocan böyle saçmalıklar yapmaz zaten. Konuyu bebeğin güvenliğine getir, KVye değil.

Defolsun gitsin yaa deli mi ne..eşiniz de daha uyuz pardon ama. Tek gidecekse de rezillik yani tabiki o d agotmeyecek. Eşine cocuguna bunu diyenin evinde ne işi var.

Oh canıma minnet der gitmezdim daha.. Nefret ediyorum şu fitne fesat erkek ailelerinden, hepsi mi aynı olur ya.. Onlar neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar, hiç kendinizi açıklamak için çabalamayın, ya beklediğiniz saygıyı gösterecekler ya da görüşmezsiniz, yaşam kaliteniz artar..

Sen esine bi ayar versene önce
O da az degil
Lohusa bir kadinin sütü olmasa bile sutun az cocuk doymuyor denmez
Azcik mama takviye edelim seninde sutun biriksin dinlenirsin hem falan denir
Kibar olmanin binbir turlu hali var
Torunlarini gormeden gececek yillar demissiniz saka gibisiniz simdiden kendinizi suclar olmussunuz zaten
Yakindir sizin gidip ozur dilemeniz
Kocam surat asiyor ailesine gidip gelince tavir aliyor bana el mecbur arayi bulmaya gittim yazarsiniz yakinda
Malesef durum bu

onlarınki yuva sizinki değil mi ? Eşinizin anlaması lazım sadece çocuğunuzu korumaya çalıştığınızı. Kayınvalidenizin geçinmeye gönlü yokmuş zaten. Şu kadarcık şeyde hemen ipleri koparıyor. kaos çıksın diye bahane aramış gibi resmen. Ne yaparsanız yapın bu insanlar sorunun temelini anlayacak kapasitede insanlara benzemiyor. Boşuna uğraşmayın. Allah yardımcınız olsun.

Siz şaka mısınız? Umarım çocuğunuz yoktur da bu şekilde konuşabiliyorsunuzdur. Kardeşiniz falan da varsa inşallah onun da evliliğine falan bu şekilde müdahele etmezsiniz.

Daha 2 günlük olay oğluna sen beni sevmiyorsun sne benle böyle konuşmazsın kendimi öldürcem intihar edicem diyor. Telefonu çekmemiş ulaşamamışlar herkes seferber oldu aramak için. Eşim de anneme bir şey olmaz inşallah diyor. Geri adım atmazsam intihar edebilir. Eşim rest çekerse intihar edebilir. Cidden yapar psikolojisi sıkıntılı. Çünkü zayıf yönünü biliyor oğlunun. Her yerden kapana kısıldım. Bir Allah ın kulu da azıcık sen de saygı göstereydin diyemiyor kadına.

Eşiniz “ karım ve çocuğumun istenmediği yerde bende olmam” demedikçe daha bunlar iyi günleriniz.öpemiyoruz istediğimizi yapamıyoruz diye torunlarını görmek istemiyorlar eşinizde bunu biliyor ve tamam mı dedi? Eş mi aile mi tercihinde tabiki kökailesini seçse anlamaya çalışırımda ama evlat mı kökaile mi tercihinde evladını seçmeyene asla saygı duymam!

Madem gelmesin demişler ben olsam bu ganimeti fırsat bilirim,bu durumda siz gitmemiş olmuyorsunuz onlar istememiş oluyorAnneler elbette başımızın tacı ancak siz de artık bir annesiniz aynı saygıyı siz de hakediyorsunuz.Erkekler bu durumları yönetmekte başarılı olamayan oluyor maalesef.

Intihar falan etmez korkmayin
Intihar edicem diyen agzinda surekli bu olan yapmaz o seyi
Kullaniyor iste etrafindakileri
Siz geri adim atarsaniz hayatiniz boyunca ipleri ellerine vermis olacaksiniz
Siz bilirsiniz herkes tercihini yasar

Sorun kayınvalide de değil, sorun sizin annesinin memesini bırakamamış kocanızda. Müdahalelere tepki vermesi gereken , resti çekmesi gereken eşiniz. Sizin evlilik boyunca ezmişler belli, siz de semer vurulmasına izin vermişsiniz sonra diyorsunuz ki ben neden eşek oldum.
Sürekli aman ağzımızın tadı bozulmasın diye gezer ve kendinizi ezdirirseniz sonuç bu olur.
Eşiniz sizinle kurduğu aile yerine , annesiyle olan ailesini tercih ediyor , tercihi çok açık ve net . Şimdi tercih sırası sizde . Eğer kocam da kocam, ben boşanmam diyorsanız kuyruğunuzu kıstırın oturun. Çünkü diklenirseniz kocanızın hangi kadını seçeceği belli.

Ama evliliğin en başlarında böyle dediğim dedik burnumdan kıl aldırmam deseydim belki eşimle bu zamana gelmezdik. Her iki tarafında biraz fedakarlık yapması gerektiğini düşünüyorum. Onu çok seviyorum o da beni seviyor. Ben böyle sıkı fıkı bir ailede büyümedim bana absürt geliyordu ama eşimin ailesi o alışkındır dedim uyum sağlamaya çalıştım. Onlar kadar olmasa da gidip geliyorduk görüşüyorduk ona rağmen az geliyorsunuz oluyordu. annen seni görmedi özlemiştir gidelim dediğim de oluyordu. Şimdi ben hiç fedakarlık yapmamış oldum. Kendilerine süs bitkisi arıyorlarmış. 2 damat var onlar da iç güveysi gibi sürekli birlikteler.
Geri adım atmayı düşünmüyorum çünkü sessiz kalabilen birisi değilim ben orta yol bulunsun istiyorum ama konuşacak anlaşacak muhattap yok.

Gitsin kendi çocuğunu öpsün. Göbek bağını kesememiş zaten belli. Etrafında herkesi öleceğim, intihar edeceğim diyerek tutmuş. O anne ise siz de annesiniz. Hem de yeni bir anne. Şu an gözde olması gereken, üstüne titreşmesi gereken sizsiniz. Eş faktörü çok önemli

kokulu öpücükler yollardım aldıkları karar harika gitme işte ne güzel.
Oğlu evlendi diye Karalar bağlamak çok komik

Size anlatılmaya çalışılan da bu zaten. Yanlış anlamayın sizi üzmek istemem. Fedakarlık yaptıkça bu bizim asli görevimiz olur ve bir kez yapmadığımızda ne olduğunu siz de acı bir şekilde tecrübe ettiniz.

Kimseye ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Sizdeki sınırlar çocuktan sonra çekilmiş belli ki. Umarım bundan sonra bu sınırları korumaya devam edersiniz. Yeter ki kocam gitmesin kocamın gönlü olsun diye adım atmamayı başarın. Sonrası bence gelir.

Sakın geri adım atma. Şımarıkliga bak kaç yaşında kadın torunun suratına salyasini süremedi diye intihar edecekmiş. Ederse etsin.

İlk cümleniz bile benim dediğimi doğruluyor. Yeni kurduğu ailesinin özelini korumak ne zamandan beri burnundan kıl aldırmamak oldu, dediğim dedik oldu. Siz en baştan beri karekterli davranmamış , kocanız boşamasın diye ezilmeyi kabul etmişsiniz. Kendiniz dediniz bu zaman gelemezdik diye . Çünkü eşinizin seçiminin daha ilk günden farkındaydınız ve biliyorsunuz. Kendiniz ezdirmeyi , çocuğunu korumamayı fedakarlık olarak algılıyorsanız , sizi daha çoooook ezerler. Fedakarlık dediğiniz kaynananızı gelip evliliğinizin ortasına direk gibi dikmek mi, 3 kişilik bir evlilik yaşamak mı, kocanız sizin istek ve kararlarınıza saygı duymadığı halde susmak mı ?
Kocanız sizi seviyor ve özellikle savcı duyuyor olsaydı , annesinin evliliğine hayatına karışmasına izin vermezdi. Sizi seviyor ama annesine ezdiriyor, sizi seviyor ama çocuk yetiştirme konusundaki kararlarınıza saygı doymuyor, sizi seviyor ama annesinin lafları ile sizi üzüyor, sizi seviyor ama bi yatağa 3 kişi girmemişsiniz, sizi seviyor ama aile özelini ve mahremiyetini korumuyor , sizi seviyor ama annesinin canı sıkılacağına size laf söyletmeyi tercih ediyor, sizi seviyor ama size saygı duymuyor .
Fedakarlık kendi kişiliğinizden , aile birliğinizden vazgaçmenizi gerektiren bir durum değil. Sizinki fedakarlık değil, ezilmeyi , aşağılanmayı ve küçük görülmeyi kabul etmek .
Şimdi karar sizin kocanız ve ailesi tarafından aşağılanmayı, küçük görülmeyi , ezilmeyi , saygısızlık kabul edecek misiniz?
Sizi uyarmam gerekiyor , kocanız meme isteyen bir oğlan , anasının memesi ile sizin aranızda seçim yapması gerekirse anasının memesini seçecek, buna hazır değilseniz , tüm aşağılanma ve davranışları kabul edip , ağzınızı kapatıp evliliğinize devam edin.

Herkese karşı saygı ve sevgi kazanılan bir şeydir. Eş ailesine karşı bu ×2 olmalıdır. İki kez kazanmaları gerekir. Bakın burnumdan kıl aldırmam diyen kim varsa el üstünde tutuluyor. Eşime özellikle nişanlıyken o kadar ters davrandım ki bu konularda. Kaybetmekten korktuğumu ona hiç belli etmedim. Sonrasında zamanla durumlara göre sınırlarımı esnettim. Ha demiyorum ki biz kusursuz bir çiftiz, illa ki kavgalar gürültüler oluyor olmazsa anormal olurdu zaten. Ama önemli olan geri adım atmamak.

Onun ailesi aile de seninkiler saksı mı arkadaşım? Sen evliliğin en başından beri nasıl kabul ettin bunları? Niye fedakarlık yapıyorsun evlenecek adam kıtlığı mı var? Anası bayılsa kocama “annen çok üzülüyor istersen evlenmeyelim” derdim. Bu ne saçmasapan hareketler! Ben n baştan belliymiş kadının arıza olduğu bile bile lades demişsin. Kadın “oğlum yalnız gelsin” demiş ama torunu da isteyecek bak gör “oğlum çok özledim torunumu da getir gözümde tütüyor” demezse ve eşin de meme emen bebeği anasından ayırıp götürmek istemezse ben de hiçbir şey bilmiyorum. Kv resmen seni rakip olarak görüyor ve senle savaşıyor geri adım atarsan arkası gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…