Eğer çok konuşupta fayda alamadıysan bir süre evden ayrılacağını söyleyerek blöf yap bakalım neolacak? Asıl onların size yardım etmesi gerekirken birde utanmadan para istiyorlar. Bunlar yeni evli çift kendilerini toparlamaları lazım. Aralarında bizim yüzümüzden tartışma çıkmasın diye düşünmüyorlarmıdır?
eşime göre çalışmama gerek yokmuş hala.boçlar bitmiş zaten.aylardır ayı konu.
üni mezunuyum.özel şirkette iyi pozisyonda işim vardı bir kızgınlıkla istifa ettim bu hallere düştüm sonra.
insan evde olunca daha çok takıyor herşeyi düşün düşün bitmiyorki.
hem çalışmama izin vermeyecek, hem de kendi kazandığı üç kuruşla ailesinin geçimini üstlenecek ve benim ihtiyaçlarımı görmezden gelecek....hatta ben icralara düşecem annem yardım edecek ????? niye koca olmuş ki, otursaymış annesinin dizinin dibinde , çalışır kazanır bakarmış işte onlara
valla hiççççç takmam , güvenilir bir iş bulur çalışırım , yok ille de çalışamazsın diyecekse ya gerekli gereksiz istediklerimi karşılayacak ya da işte bu kapı işte bu da sapı derim[/QUOTE
ödemelerimizin bitmesine az kaldı sabırla bekliyorum.eğer para durumumuz tam düzelip beni hala mağdur durumda bırakırsa işte aynen bunu yapıcam valla hiç umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?