Eşimin ailesi bulunduğumuz şehre taşınıyor

o yatılı kalma derdinden ben ablasında yaşadım ablasına gidiyorduk aynı şehirdeyiz illa kalın da kalın ya sabah işe gidicem ona göre düzenim var laf anlamıyorlar o yüzden asssssla kalmayın orda

evimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
e desınler ne olacak
sankı benı cok severlermıs gıbı bana da demıslerdı bende herkesın kendı ev duzenı ıs guc bır hayat kosusturması zaten gorusuruz artık demıs hep ertelemıstım sonra zaten aramamaya basladılar

her cagırdıklarında gıdersenız gorusmeye baslarsınız sızın elınızde sureklı gorusmeyın sorun cozulur

aynı semte geliyorlar aramız max. 5 dakika olacak
Bence mesafeyi koyun çok gidip gelmeyin. Eşiniz gidip gelsin istediğinde. Arayı çok da uzatmadan belli aralıklarla görüşün siz. Eşi oğlu istediği zaman görüşür eşiniz. Aynı şehirde olduğu halde aralarında bir sorun olmadığı halde ayda 1 görüşenler varmış. Bir de bunu övünerek anlatıyor. Gelini anlıyorum da insan ailesini niye 1 ayda görür ki...

sürekli babayı kötülüyorlar el kadar cocuga
ay yazik ya.. cocugun psik bozulur.. uzuldum.. asil zararı cocuk gorur ki..
benim arkadaşım esinden ayrıldı kiz ayni sokakta ev tuttu. babası her aksam geliyo, cocukla parkta oynuyorlar.
karikoca bosanir, cocuklarla boşanılmaz ki...

Baştan nasıl davranırsanız öyle gider ona göre çokta sıkıntı yaratmadan bir şekilde kendinize uydurın eşinizi. Ama eşiniz onlar için size patlayacak biriyse kendisi sürekli gitmek ister gibi geldi bana

Siz başka şehre taşının mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…