- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.380
- 598
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Birlikte etkinlik yapmanızda ne sakınca var ki.evimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
O nasil olabilir acep bir fikir versene cherryBence siz yurtdışına taşının tam 3000km ne iş yapıyordunuz?
O nasil olabilir acep bir fikir versene cherry
Pratik çözümKonu sahibesi için konuşayım yasal yollardan olmasına gerek yok bence, bir bota binip Yunanistana vınlasın
Kızı çok ısrar ettiyse o zaman her gün kızına gitsin,size değil .burada yaşayan görümcemin ısrarları diyelim
Oğluşları o ilde yaşıyor diye taşınıyorlardır.Belli bir yaştan sonra şehir değiştirmeyi istemezler pek özel değilse neden böyle birşeye yelteniyorlar?
Sakin olun aynı şehire taşınıyorlar evinize değil kicidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye.
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
sürekli babayı kötülüyorlar el kadar cocuganasil yani. bir cocuk asiri olumsuz birsey olmadıgı surece babadan kaciriilir mi, asil çocuğa zarar bu...
olmaz olsun öyle etkinlikBirlikte etkinlik yapmanızda ne sakınca var ki.
iyi fikir bunu bir düşüneyimBence siz yurtdışına taşının tam 3000km ne iş yapıyordunuz?
ben kaçtım hadi hakkınızı helal edin kocam buraya gelirse yerimi söylemeyin müge anlıya falan da cıkmasınKonu sahibesi için konuşayım yasal yollardan olmasına gerek yok bence, bir bota binip Yunanistana vınlasın
baştan tahammül edebileceğiniz seviyeyi koruyun. eğer yeni geldiler yok şehre alışsınlar falan diye her akşam giderseniz bu beklenecek, bir de üzerine haklı da olsanız bir şey söylerseniz "evinde yemek mi pişiriyorevimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?