- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Korkutmak istemem ama Allah yardımcınız olsunbaşka tanıdık yok hiç bilmedikleri bir yere geliyorlar ama görümce var neyseki bilmiyorum artık düşündükçe ağlayasım geliyor
annesi aşırı manipüle ediyor eşimi. yani annesinin dediği ve yaptığı her şey doğrudur eşime göre. o yüzden buraya geldiklerinde bizi çağırsalar gitmesek ben suçlu olurum bunu biliyorum. daha önce geldiklerinde görümcede kalmıştılar kv kp ve diğer görümce. 2 gün yorgunum gitmeyelim oraya dedim diye kıyamet koptu ben kötü gelin oldum falan değişikler yaaa uğraşılmaz.Korkutmak istemem ama Allah yardımcınız olsun
Eşiniz nasıl biri? Hemen onlara uyum sağlayıp, ' surekli gelecekler, gidecekler, görüşeceğiz' diye zorlar mi sizi?
Hadi ya. Eşiniz sıkıntılı o zaman, Inşallah çalışıyorsunuzdurannesi aşırı manipüle ediyor eşimi. yani annesinin dediği ve yaptığı her şey doğrudur eşime göre. o yüzden buraya geldiklerinde bizi çağırsalar gitmesek ben suçlu olurum bunu biliyorum. daha önce geldiklerinde görümcede kalmıştılar kv kp ve diğer görümce. 2 gün yorgunum gitmeyelim oraya dedim diye kıyamet koptu ben kötü gelin oldum falan değişikler yaaa uğraşılmaz.
çalışıyorum allahtan yoksa düşünemiyoruuummmHadi ya. Eşiniz sıkıntılı o zaman, Inşallah çalışıyorsunuzdur
görümcenin ısrarları, oğluşlarının benimle evlenmesi, içişlerimize karışmak için bize daha yakın olmak istemeleri..... işte bu yüzden geliyorlar hem de gümbür gümbür
çookk mutlu :)Esiniz ne diyor bu duruma?
Dik duran bir eşiniz yoksa size boşanma avukatının numarasını vereyim. Geçmiş olsuncidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye.
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Neden taşınıyorlar ki çok tuhaf , bence mesafeli dur nasıl alışırlarsa öyle gider ..aynı semte geliyorlar aramız max. 5 dakika olacak
Ne salak insanlar var. Bunun için taşınılır mi? Allah sabır versin sizehayır akraba eş dost yok bulunduğumuz şehirde.
sadece eşim ve görümcelerden biri burda diye buraya geliyorlar.
diğer görümce eşinden boşandı. birazda çocuğu kaçırma düşünceleri var bana kalırsa %50 çocuğu babadan uzaklaştırma %50 biz burdayız diyeNeden taşınıyorlar ki çok tuhaf , bence mesafeli dur nasıl alışırlarsa öyle gider ..
napiyim bi tane bile arkadaşım yok bu şehirde aklıma burası geliyor hemen.Bazen hiç konu sahiplerini hiç anlatamıyorum
Oturup sesli sesli aglamak varken buraya nasıl konu acabiliyorsunuz hayret.
çookk mutlu :)
Bence abartıyorsunuz.. Gelirlerse gelsinler ilk başta biraz ilgilenirsiniz gezmeler falan sonra biter gider. Zaten pandemi var ne gezmesi ne gelip gitmesi.. Bişey olmaz yani merak etmeyin.. Çoğu insan ailelerle aynı şehirde yaşıyornapiyim bi tane bile arkadaşım yok bu şehirde aklıma burası geliyor hemen.
gelip buraya yazıyorum
Ben aynı memlekette yaşıyorum aramız aynı sizin ki gibi 5 dakika inanın diyeceğim tek şey kırılsalarda küsselerde kesinlikle yüz verme. Sık sık görüşme ben 2 ay oldu ne evlerine adım attım nede evime çağırdım telefonlada konuşmuyorum arkandan ne. Derlerse desinler kesinlikle takma hayatını yaşa keyfine bakcidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye.
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
ya keşke şuraya kv kp ve görümcenin bir günlük hayatını çekip atabilsemBence abartıyorsunuz.. Gelirlerse gelsinler ilk başta biraz ilgilenirsiniz gezmeler falan sonra biter gider. Zaten pandemi var ne gezmesi ne gelip gitmesi.. Bişey olmaz yani merak etmeyin.. Çoğu insan ailelerle aynı şehirde yaşıyor
Bende aynı şehirde yaşıyorum yeni evlenince çok bunalttilar tek görüştükleri kişi bendim başka çevre hiç yapmamışlar, o kadar bunaldım ki bir gün evde bağıra çağıra kavga ettim , haftanın 5 günü kesin görüşmek zorundaydık, daha kapıdan çıkarken kv hemen yarın da biz geliriz derdi , bize gelirdi salı da siz gelirsiniz diye emri vakiler yapardı ve biz zincirleme olarak gidip gelme halindeydik, en son ben delirince eşim düzene soktu , yoksa boşanırdık kesin , şimdi kafam rahat bazen 2 haftada bir görüşüyoruz, arada da çok seyrek telde Konusurz, bu şekilde yoluna koyduk hamdolsun, umarım konu sahibi de zamanla aşar, ama eş çok önemli...Bence abartıyorsunuz.. Gelirlerse gelsinler ilk başta biraz ilgilenirsiniz gezmeler falan sonra biter gider. Zaten pandemi var ne gezmesi ne gelip gitmesi.. Bişey olmaz yani merak etmeyin.. Çoğu insan ailelerle aynı şehirde yaşıyor
nasil yani. bir cocuk asiri olumsuz birsey olmadıgı surece babadan kaciriilir mi, asil çocuğa zarar bu...diğer görümce eşinden boşandı. birazda çocuğu kaçırma düşünceleri var bana kalırsa %50 çocuğu babadan uzaklaştırma %50 biz burdayız diye
yaaa cok güldüm...Bazen hiç konu sahiplerini hiç anlatamıyorum
Oturup sesli sesli aglamak varken buraya nasıl konu acabiliyorsunuz hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?