- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
evimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.Evinize taşınmıyorlarsa sorun yok. Çok rahatsızsanız siz de başka şehre taşının
9 senedir eşimin ailesi ile aynı şehirde hatta aynı semtte yaşıyorum. Ölmedik henüz.
Net ol gitmeevimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
E siz de her akşam sizde yiyemeyiz, müsait olduğumuz zaman bir yerlere gideriz deyin. Zorla mı götürecekler?evimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
buradan tarif etmek mümkün olmuyor ne yazık ki. buna benzer tepkiler verdiğim an başlıyorlar eşimi alttan doldurmaya sonra eşim bana gelip patlıyor yaşadık daha önce örneklerini.E siz de her akşam sizde yiyemeyiz, müsait olduğumuz zaman bir yerlere gideriz deyin. Zorla mı götürecekler?
Koskoca şehir,alt katıniza mi yerlesiyorlar..cidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye.
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
evimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
Burada asıl sorun eşiniz. Dolacak olan uzaktan da doluyordur büyük ihtimal.buradan tarif etmek mümkün olmuyor ne yazık ki. buna benzer tepkiler verdiğim an başlıyorlar eşimi alttan doldurmaya sonra eşim bana gelip patlıyor yaşadık daha önce örneklerini.
daha önceki bize gelişlerinde regl sancısı çekiyordum gittim 15 dk uzandım içeri sonra geri geldim yanlarına eşim de evde yoktu.kayınvalide karnım agrıdıgını bildiği halde eşim gelir gelmez dedi ki niye gidip içeri yatıyorsun seni rahatsız mı ettik kendini eşime acındırarak. halbuki biliyordu niye gittiğimi yani böyle biri nasıl anlatsam bilemedim.
gelmeleri dert değil aslında bizi sürekli darlamaları bende sıkıntı yaptı.Koskoca şehir,alt katıniza mi yerlesiyorlar..
Bu kadar evham yapma bence..
KV f+f ise saygılı ve ölçü davran.Mesafeni iyi ayarla.
Az ve öz..Her zaman iyidir..
Hayır diyeceksiniz şuan şakasını yaparlarken bileevimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
aynı semte geliyorlar aramız max. 5 dakika olacakNe olacak canım aynı apartman degilse sorun yokDua et aynı semt olmasın. Çokta uzak bir semtte olmasın gelince yatıya kalırlar o zamanda
tasinsinlar ne olacak. herkesin evi ayrı. ayni eve gelmiyorlar ya..cidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye.
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
burada yaşayan görümcemin ısrarları diyelimBelli bir yaştan sonra şehir değiştirmeyi istemezler pek özel değilse neden böyle birşeye yelteniyorlar?
burada yaşayan görümcemin ısrarları diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?