• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi,cimrilik,para ve gebeliğim.

Zaten öyle yapmayı düşünüyorum en azından vicdanım rahat olacak ben bu bebeği ne zorluklardan kurtardım nasıl bi hayattan kurtardım diye içimdeki burukluk azalacak. İyi insanlara rast gelmek dileğiyle senin içinde geçerli bu yorumun için teşekkür ederim,inşallah güzel dualarım senin içinde geçerli olur.
inşallah canım. hatalarından ders almak bile bir kârdır bunu kabul etmek bile bir nebze erdemliktir tebrik ediyorum seni en çok kararından ötürü

Sende sorınlusun bi yazmışın 15 gün sonra nikahla evlinicez bi diyon düşünmüyom seninde kafa az gidik
Düzgün konuşur musun? Kendini uyuşturucuya vermiş biriyle nasıl evlenip çocuğunu doğurabilirim acaba? Pencereden bakma,davulun sesi uzaktan hoş gelir ama benim yaşadığım hayatı yaşamadığın sürece kafa gidik demeye hakkın yok. Yaş kaç? Eğitim durumu ne? Cümlelerin fazlasıyla kırıcı da ondan soruyorum,bence sende bir problem var.

Düzgün konuşur musun? Kendini uyuşturucuya vermiş biriyle nasıl evlenip çocuğunu doğurabilirim acaba? Pencereden bakma,davulun sesi uzaktan hoş gelir ama benim yaşadığım hayatı yaşamadığın sürece kafa gidik demeye hakkın yok. Yaş kaç? Eğitim durumu ne? Cümlelerin fazlasıyla kırıcı da ondan soruyorum,bence sende bir problem var.
Gayet düzgün konuşuyorum kendi yazdığın en baştaki mesajı oku bi istersen 15 gün sonra nikahımız var yazmışın sonra bana evlenmeyi düşünmüyorum yazmışsın benim eğitim seviyem gayet iyi merak etme

Back
X