Eşinizin evi varken başka eve kiraya geçecekseniz de o evin kirasını size versinler o zaman, en azından sizin kiranız karşılanmış olur. Bunun dışında siz hamilesiniz diye size yardım etmemeleri de yanlış, tamam herşeyin zamanında olması güzel ama siz de isteyerek hamile kalmadınız muhtemelen. Kız tarafı zaten daha fevri davranır normal olarak, bari diğer taraf sahiplenici olsa. Düğünden vazgeçtiyseniz de gene eşya vs yardım edebilirler. Etmiyorlarsa da üzülmeyin çok şükür eşiniz size de çocuğa da sahip çıkıyor, önemli olan bu bence. İhtiyaç kredileri var uygun faizli, bence ev eşyası için de acil olanları alın belki 30bin tutmaz, ilerde paranız olunca daha güzelini alırsınız, herşey dört dörtlük olmuyor her zaman, ben ilk evlendiğimde ikinci el eşya da kullandım mesela, zamanla herşey oluyor, para için eşya için üzmeyin kendinizi. Siz sağlıklı olun mutlu olun, aileniz de huzur olsun. Yardım etmeyen, etmesin. Ama ev mirastan hakkı ise ya orada oturmalısınız ya da kirasını size vermeliler. Bu konu önemli bence, sizi de hamile halde sıkıntıya sokma hakları yok. Sonuçta onların da torunları.