Eşimin ailesi çok iyi ama ben sevemiyorum

Laleliyim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
62
4
13
Balıkesir
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konuya cozum getirecek biri varsa ben de cok sevinirim, zira benzer bir durum yasiyorum. Ben evle degilim henuz, gelecek yaza dusunuyoruz. Sozlumun ailesi de beni cok ama cok sever, ozellikle annesi bayilir, onceden sevgili degil arkadas oldugumuz donemlerde bile cok severdi beni (canimin ici beni seviyordu o zamanlar, annesi de hissetmis herhalde) bir yere gitse sadece bana hediyeler getirirdi. Ama ben kirk yilda bir gorsem bile yaninda rahat edemiyorum bir turlu, surekli bitse de gitsek modundayim. Belki ilerde degisir ama sanmiyorum

Ben nişanlıykende böyleydim evlenince düzelir dedim daha beter oldum önceden rahat edemiyordum şimdi hem rahat etmiyorum hemde hiç sevemiyorum

kendi ailen gibi olmadığı bir gerçek ..
ama eşinin ailesi diye saygını kaybetme ..
uzak ve iyiler diyosun bu iyi
sürekli neden kalıyolar size ?:44:
eşin tatile gidiyoruz,işimiz var diyemiyor mu?

Dediğin gibiyim ben de. Gittiğimde pek değil ama geldiklerinde bunalıyorum. Ama mesele onlarla ilgili değil pek. Kim gelip kalsa bunalırım.

Sürekli değil bir kaç ayda bir gelip kalıyor çünkü eşim çağırıyor ve ben sinir oluyorum bu duruma ama bir şey diyince ben senin aile gelince laf ediyor muyum diyor( gerçekten başının üzerinde taşır) çok tartışıyoruz bu yüZden.

Sosyal fobi ya da ozguvensizlik gibi bir sorununuz mu var? Bu kadari da abarti geldi bana.

Bilmem ki normalde çok çevrem yoktur düşünüyorum da görümcemle asla arkadaş olacağımı sanmıyorum

Ben görümcenin 2 ayda bir gelip 10 gün kalmasından rahatsız oldum..
Kim ne derse desin valla..

Çok iyi bile olsalar düşüncesizliğe gıcık olur insan

Iki ayda bir ne işler var ki sizde.
Gereksiz bence...

Eşime diyorum da anlamıyor adam annem tabi gelip kalacak diyor. Kadın ezile ezile gelip bir kenarda oturur çalışıyorum evde yokken yemeğimi yapar ama ben istemiyorum sevmiyorum kendisini ve ben duygularımı saklayamıyorum suratım hemen düşüyor maalesef.

Yani gercekten cok ayip geldi bana tavriniz.
Aranizda elle tutulur bir sorun yok ama ailesini istemiyorsaniz esiniz az bile tepki veriyor.
Ben de kasilirim ama bir hatam olur mu, doyurabildim mi, kirdim mi vs diye kasilirim.
Esimin ailesi ya hu.
Elbette basimin ustunde yerleri var.
Nasil diyebiliyorsunuz cagirmana sinir oluyorum, diye.
Cok abartili ve simarikca geldi bana.

tatlım yeni evlisiniz,rahatsız olmaları lazım ..
durup dururken,haydi geline tatile gidelim 10 güne ..
bu nasıl bir düsüncesizliktir ..

Bu erkeklerde bir gram akıl yok.
Kadında belki istemeye istemeye oğlunu kırmamak için geliyordur.
Amaa yok , bak ben evlendim ama hala çok hayırlı evladım imajı verecek.
Bide seninkiler geliyorsa oyuzdende cağırıyordur.
Benim de evim benim de ailem gelecek, sen bu duruma alış diyor kocan....

Keşke elimde olsa ama yok yapamıyorum gerçekten şuan bile kalbim küt küt atıyor sevmiyorum gitmek istemiyorum gelmelerini istemiyorum hatta telefonla bile Zorla konuşuyorum

Evet kadın en son zorla geldi valla.

Bence artik saygisizlik olmus sizdeki.
Kadin zaten rahatsizlik mi veriyorum diye ezile ezile durup islerde de yardimci olurken, surat asmak... Kayinvalide degil, 40 kat yabanci da olsa insan evine gelen insana bunu yapmaz. Ha suratina hakaret etmissin, ha surat asip oturmussun. Velev ki iyi insanlarmis, zararlarini gormemissiniz. Bu neyin hinci?

Valla ben artik suna kanaat getirdim. Iki iyi birbirini bulmuyor. Iyi geline kotu kayinvalide, kotu geline iyi kayinvalide denk geliyor su dunyada. Kotusunuz demiyorum, ama yaptiginiz davranislar sebepsiz. Sirf huzursuzluk ciksin diye ugrasiyor gibi bir haliniz var. Esinizin kizmasina hak verdim. Sen onun anasina surat as, o sizinkilere assin, boyle gecinip gidin. Sanirim bunu istiyorsunuz.

Birinci derece yakin bir insanin sik gidip gelmesinde ben tuhaf bir durum goremedim. 40 yillik anne-ogul, ya da kardesler, bunca yil birlikte yasadiktan sonra izin verin de iki ayda bir birbirlerini ozleyip gorusmek istesinler artik.

Sebepsiz yere olusan bu duygulariniz ve tavirlariniz ilerde evliliginizi de sallamaya baslayacaktir diye tahmin ediyorum.

Etrafımda kaynanasıyla ve görümcesiyle çok iyi ilişkiler Kuran insanlar var şaşkınlıkla bakıyorum. Hele birde anne Annecim diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…