ben et bile yiyemiyorum. Off bu durum geçse keşke çok zor
Bi tek ben böyleyim sanıyordum. Benimde 1.5 yıl falan oldu evleneli. 2-3 ayda bir gidiyoruz. Her gidişimizde stres başlıyor mide bulantısı vs. Hafta sonu gidicez bayram bitene kadar ordayız.Bilmiyorum benim 1.5 yıl oldu geçmedi. Sabah kalktıktan itibaren stres oluyorum onların evinde. Belki senede bikaç defa gittiğimizdendir bilemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Et konusundan bende çok rahatsızım kuyruk yağı ile yemek yapıyorlar ben yiyemiyorum onlar o kadar ye diye ısrar ediyor ki bunalıma giriyorum sofrada
Bi tek ben böyleyim sanıyordum. Benimde 1.5 yıl falan oldu evleneli. 2-3 ayda bir gidiyoruz. Her gidişimizde stres başlıyor mide bulantısı vs. Hafta sonu gidicez bayram bitene kadar ordayız.
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
Arkadasim bende sana anlatayim kayinvalidemi belki fikrin degisir.evleneli 4 sene oldu memlekette dugin yaptik kv ler orda oturduklari icin. Balayina gittik geri dondugumuz gun kv kp geldiler kp 1 hafta kaldi gitti kv tam 2 ay bizimle kaldi kendi kalsa bizi degil. Isten geliyorum ablasi bizde.kal abla gitne israrlar neyse oda kalio. Sonra halam (abisinin esi oluo) ayni sekilde neymis kv evde yanliz kalamiomus bu bole bir iki ben sustum sabir.amcasi tam 15 gunde o kaldi. Daha 2 aylik gelinim.bide kv sabahlari kapi tiklqmadan odaya girmesi.yanimiza yatmasi.evet yemegimi yapiodu allaha sukur aksam gelince heraeyim hazir.ama daha taze gelinken yaptiklari benide sinir ediodu.sonra yanimda sanki anne degil esiymis gibi ogluna isveler.patavatsiz ca konusmalar.nekadar maas aliosun senin kenarda birikmisin vardir demeler.yaptigim yemegi yemezdi daha saysam roman olurguzellille uyarmama ragmen yinede benle dalga gecer gibi benden habersiz kendi ailesini yatili cagirmalar.bir iki derken bende tak dedi esimede degil yuzune soyledim birini cagiracaksan once bize bir danis kirildi. Ama ben sabrettilce ustume geldi simdi yilda en az 2 kere geliolar toplqmda 4 ay falan bizdeler annesi babasi bide erkek kardesi var.hee bide ogluna mudahale etmeye cook calisti.haa bide benide sever.DICEM O KI BEN YINE BUNA RAGMEN SABRETTIM SAYGIDA KUSUR ETMEDIM.HALADA ETMEM AMA CANIMI SIKMASINADA IZIN VERMEM SENDE BENCW OYLE BIR KAYINVALIDE BULMUSSUN KIYMETINI BIL KENDINI SAAT GIBI KURDUKCA ESINIDE KENDINIDE UZWRSIN KIMSENIN KENDI ANASI BABASI GIBI OLMAZ ELBET AMA ONLARDA ANA BABA.Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?