- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kadın en son zorla geldi valla.
Etrafımda kaynanasıyla ve görümcesiyle çok iyi ilişkiler Kuran insanlar var şaşkınlıkla bakıyorum. Hele birde anne Annecim diyenler var
Bence artik saygisizlik olmus sizdeki.
Kadin zaten rahatsizlik mi veriyorum diye ezile ezile durup islerde de yardimci olurken, surat asmak... Kayinvalide degil, 40 kat yabanci da olsa insan evine gelen insana bunu yapmaz. Ha suratina hakaret etmissin, ha surat asip oturmussun. Velev ki iyi insanlarmis, zararlarini gormemissiniz. Bu neyin hinci?
Valla ben artik suna kanaat getirdim. Iki iyi birbirini bulmuyor. Iyi geline kotu kayinvalide, kotu geline iyi kayinvalide denk geliyor su dunyada. Kotusunuz demiyorum, ama yaptiginiz davranislar sebepsiz. Sirf huzursuzluk ciksin diye ugrasiyor gibi bir haliniz var. Esinizin kizmasina hak verdim. Sen onun anasina surat as, o sizinkilere assin, boyle gecinip gidin. Sanirim bunu istiyorsunuz.
Birinci derece yakin bir insanin sik gidip gelmesinde ben tuhaf bir durum goremedim. 40 yillik anne-ogul, ya da kardesler, bunca yil birlikte yasadiktan sonra izin verin de iki ayda bir birbirlerini ozleyip gorusmek istesinler artik.
Sebepsiz yere olusan bu duygulariniz ve tavirlariniz ilerde evliliginizi de sallamaya baslayacaktir diye tahmin ediyorum.
ALLAH size de sizin gibi gelinler nasip eder inşaallah..
Sanirim onyargili birisiniz.
Adi kayinvalide diye bastan sevilmemeli, samimi olunmamali. Karakteri farketmez.
Bence kendinizi biraz asin, yani gelistirin. Kendi evliliginizin hayrina olacaktir bu.
Keşke elimde olsa ama yok yapamıyorum gerçekten şuan bile kalbim küt küt atıyor sevmiyorum gitmek istemiyorum gelmelerini istemiyorum hatta telefonla bile Zorla konuşuyorum
Sevmeseniz dahi saygi duymak zorundasiniz.
Modunuz dusuyorsa istenmediklerini anladiklari icindir.
Esiniz size niye cagiriyorsun aileni, diyecek olsa geldiklerinde de surat assa kiyametleri koparirdik burada sizinle birlikte.
Ben de gelinim.
Esimle ailesini bulusturmak icin elimden geleni yaparim.
Cunku Allah korusun baslarina bir sey gelse esimin aci cekmesini istemem, hasretle tabuta koymasindan iyidir.
Hı, problemsiz miyiz?
Hayir, insanin oldugu her yerde problem vardir.
Ama ne olursa olsun onlar esinizin ailesi.
Sevmeyin ama hic sebepsiz surat asmaniz hic degilse misafirlik kavramina saygisizliktir bence.
Ustelik taktik yanlis.
Siz boyle yaptikca esiniz inada bindirecektir.
Zira annem iyi ama esime anlam veremiyorum dusuncesiyle hareket edecektir.
Böyle mesajlara gerek yok
Bence artik saygisizlik olmus sizdeki.
Kadin zaten rahatsizlik mi veriyorum diye ezile ezile durup islerde de yardimci olurken, surat asmak... Kayinvalide degil, 40 kat yabanci da olsa insan evine gelen insana bunu yapmaz. Ha suratina hakaret etmissin, ha surat asip oturmussun. Velev ki iyi insanlarmis, zararlarini gormemissiniz. Bu neyin hinci?
Valla ben artik suna kanaat getirdim. Iki iyi birbirini bulmuyor. Iyi geline kotu kayinvalide, kotu geline iyi kayinvalide denk geliyor su dunyada. Kotusunuz demiyorum, ama yaptiginiz davranislar sebepsiz. Sirf huzursuzluk ciksin diye ugrasiyor gibi bir haliniz var. Esinizin kizmasina hak verdim. Sen onun anasina surat as, o sizinkilere assin, boyle gecinip gidin. Sanirim bunu istiyorsunuz.
Birinci derece yakin bir insanin sik gidip gelmesinde ben tuhaf bir durum goremedim. 40 yillik anne-ogul, ya da kardesler, bunca yil birlikte yasadiktan sonra izin verin de iki ayda bir birbirlerini ozleyip gorusmek istesinler artik.
Sebepsiz yere olusan bu duygulariniz ve tavirlariniz ilerde evliliginizi de sallamaya baslayacaktir diye tahmin ediyorum.
Zorunuza mı gitti,size kötü bişiy mi yazdım yoksa?
Her gün iki kez arar bazen uzun uzun konuşur bunlara da sinir oluyorum
Resmen bela okuyan olmuş empati yapması için farklı yorumlar getirebilirsiniz bence.
Anlattığın kadarıyla gayet iyi insanlar üzüldüm onlar için bir psikologla falan görüşseniz yardımcı olur elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?