Vallaha güzelim ben hicte öyle oturup kafayi yemezdim!!
Öncelikle güzel bir dil ile esim ve esimin ailesi ile bu konuyu konusurdum, bu böyle olmaz, bizimde masraflarimiz arti, bebegimiz var, bu cesme ne zamana kadar böyle akacak? Allah rizasi icin anlayisli olun elinizi vicdaniniza koyun, diye rica ederdim.....:hulya:
Baktim gördüm, kimsede tin yok, beni adam yerine koymuyorlar, öyle bir acardimki bayramlik agzimi üstlerine yeminle o emirvaki yaparak duygu sömürüsü yaparak hesabina yatirtdigi parayi fitil fitil burnundan getirirdim kayinvalide denilecek sahisin....:mymeka:
Esimede resti cekerdim, ya bundan sonra bu para konusu benim istedigim gibi cözülecek, yada ben bu evlilikte yokum, sen bilirsin derdim.
Önceki konunu hatirliyorum, cok sinirlenmistim ordada, bazi insanlarin gercektende vicdani duygulari yok!
Insan hic evladini böyle zor bir durumuda birakirmi yahu? Ihtiyaci olsa bile, bosver oglum, sizin bebeginiz var, masrafiniz daha cok, biz babanla bir tas corbada yapsak karnimizi doyururuz, sen bizi merak etme demeleri lazim....
Bir Büyüge, bir Anneye, bir Babaya bu yakisir...
Ama nerde?? Artik bazi büyük dediklerimiz kresteki cocuklardan daha anlayissiz vesselam.