Eşimin ailesi düğünden sonra hiç birşey takmadı:(

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Vala paylaşmazsam çatlayacağım. Ben eşime annenle ben konusayım dedim. o zaman benimle aranının kötü olmasınada katlanırsın dedi bana. ben o zaman hamileydim. ister 300 ister 500 veririm dedi. lafı ağzıma tıktı. ne dersiniz böyle eş karşısında. Ben kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum. ben varmıyım yokmuyum benim fikrim ne? soran yok. sorsa biliyor vermeyelim çocuğumuzun geleceği için para biriktirelim diyorum. Bizim zamanında her istediğimiz olmadı ama çocuğuma iyi şeyler yapmak istiyorum diyorum. Ben üniversitede burs almasaydım zor okurdum. Sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Çocuğum aynı olmasın istiyorum. Kayınvalidemlerin evi arabası var. Biz kirada oturduk iki yıl. kiracılık çok zor yine paramız kalmazdı ama yine bizden para isterlerdi. Valla ben kaç lira oldu toplasam hiç bilmiyorum. Eşimin arkadaşları ikinci arabalarını alıyorlar eşimse nasıl oluyorda alabiliyorlar diye bana soruyor:) Komik dimi!!!! Kiradan çıkıp kayınpederin evine taşındık acaba onun içinmi bizden sürekli para istiyorlar. kira niyetine diye düşünüyorum. ama etrafımda birsürü babasının evine taşınan akrabalarım var. Bizde ebin içi haraptı. Evin içini sıfırdan kredi ile yaptırdık. değeri arttı. masrafını biz karşıladık. akrabalarım erkeke çocuklarına ev verdiler hemde içini yaptırarak. Ben bizim niye böyle diyorum. offf offf bunaldım. ço uzun oldu kusura bakmayın...

sömürülmeye devam etmek istemiyorsan önce hafif hafif iğnele baktın olmuyor batır çuvaldızı:mymeka:

böyle aileleri gördükçe çok kızıyorum ya..aile değil sivrisinek mübarakler..

git alışverişini yap,ne beğeniyosan etiketine bakmadan al,meyveyi sebzeyi ucuzmu demeden ilk girdiğin yerden al,eğer mümkünse bi işe gir ve parayı sadece kendine harca ve çocuğun için biriktir.eşini maddi sıkıntıya sokmazsan anlamaz yapması gerekeni..bazı erkekler böyle napalım başına gelmeden anlamıyor.

bir sor bakalım eşine,Allah korusun bebeğin hasta olsa tedavi masrafı olarak bir araba parası gerekse,eşin çıkarıp verecekmi,yada kayınvalideniz arabayı satmaya kıyacaklarmı...

Ay Allah ım ya evleri arabaları var birde utanmadan sizden mi para istiyorlar.Davulun sesi uzaktan hoş gelir ama sizin yerinizde olsam 1 dk dahi durmazdım o evde.

Nekadar bencil anne babalar var böyle.

Kendi borcumuz duruyo oraya veriyo diyorsunuz,üstelik durumlarıda kötü değilmiş.

Alın eşinizi karşınıza çok ciddi bir şekilde böyle devam etmeyeceğini bebekle beraber masraflarınızın arttığını ve dahada artacağını söyleyin. :hulya:

İnsanın vicdanı nasıl rahat eder,kendi borcuda varken böyle rasgele harcamaya,durumları olmasa anne babadır mecburdur ama durumlarıda iyiyken bu şekil yapılmaz...lmaz:

benim bildiğim kaynana düşünür oğlunu kışlık yapar verir konserve reçel salça masraf yapmasınlar diye bebeğe kazaklar hırkalar örerler bu nasıl kaynana yaaa

valla beniim eşim de çok para vermiş zamanında evlendikten sonra biraz akıllandı ama o ara da işleri bozuldu bizim kira aidat diye canımız çıkıyordu eşime ait bir ev var kaynvalidelerle aynı apartmanda bunlar onu depo olarak kullanıyorlardı yanlış okumadınız depo ve o ev boş kaldı babası aslında boşaltacaktı ama ben de çalışıyorum maaaşım var diye boşalttırmadı görümceyle kaynana o üüreçte de ben maaşımdan bir kuruş vermedim eve hep kendime harcadım en son da eşime resti çektim sen de bişi yapmıyorsun diyince de durumu olduğu gibi söyleyip ailenin enayisi yok burda dedim ev için de sendne boşancam dedim epey uğraştık ama evi boşalttırdık eşm de gerçek yüzlerini gördü sen de göstereceksin dişini çalışıyorsan kuruş verme bundan sonra şunu aldım kendime bunu aldım bebeğe diye çalışmıyorsan da bebiş biraz ele avuca gelince işe gir maaşını verme gene huzursuzluk yaşarsınız ama sıkıya gelince aklı başına gelir belki

Tamam katlanirim deseydin......lafa bak ya.....annemle konusursan benimlede kötü olmaya katlanacaksin......He katlanirim ne olmus!!!

Yok güzelim bence sen cok fazla susup sineye cekiyorsun...olmaz böyle.....esin seni zerre kadar adam yerine koymuyor.....senin fikir ve düsüncelerine hic saygisi yok....kaynananda bir güzel bu durumdan istifade ediyor.....

Bak arkadasim....dinsizin hakkindan imansiz gelir demisler....bazen piskopati oynamak zorundasin.....

Sonuc nereye varacaksin varsin diyerek acacaksin agzini....yoksa inanki kaynanan ölene kadar bu durum böyle devam edecek.....

Zaten bu böyle devam ettigi müddetce senin evinde ne huzur ne bereket ne mutluluk olacak, ehh? Niye susup ammennah diyeyimki.....Ac mevzuyu kaynanana.....artik bu durumdan cok rahatsiz oldugnu, sizinde zor durumda oldugnuzu anlat....

Ha esinle kötümü olacaksin bu yüzden? Ol....simdi cokmu iyisiniz Allah askina?

Baktin gördün yine hersey böyle devam ediyor, cek restini al cocugnu git Annelere.......bakalim esin beyfendi o zaman ne yapacak!

Bu erkekler evde ki eşini neden adam yerine koymazlar anlamam. Madem adam yerine koymayacaksın git ailenle yaşa. Size hiç söz hakkı tanımıyor ki eşiniz maşallah. Aramızın bozuk olmasına katlanırsın ne demek. ıyi sen her istediğini yap, dağıt ama aramız iyi olsun. Böyle bir huzur yok. Sen kendi kendini yedikten sonra böyle bir huzur yok. Aman beyefendinin huzuru bozulmasın.

Eşinizin arkadaşlarının nasıl araba aldıklarını merak etmeside cidden komik. Dağıtarak almadıkları kesin.

ınsan evladına ev almak zorunda değildir ama alıyorsada kira istemesi çok ayıp. Hadi diyelim ki ayıp ettiler istediler en azından ben kira ödüyorum dersiniz, oda yok. Ayrıca madem kira ödeyeceksiniz gidin elin evinde oturun daha iyi. Ev almışlar ne anlamı var o zaman.

Huzur yada saygı herşeyi sineye çekmek değildir ,tepkinizi gösterin bence.

seninkiler en azından düğünden sora bişey takmamış benim eşimin ailesi düğünümde bile bir şey takmadı.üstelik bişeyler takabilme durumları varken.toplu iğne kadar menfeati olmadan menfeat bekleyenlerden sayılır yani:kızgın
ooohhh ne rahat dimi,kebab.

Ya işte herşey erkekte bitiyor..

Bazı erkekler, malaesef, evlendiklerinin, artık kendilerine ait bir hayatları olduğunun farkında değiller.
Annesidir babasıdır tabii ihtiyacı olduğunda ya da ihtiyacı olmasa da zaman zaman jest baabında birtakım şeyler yapabilir ama yanii hesap açtırıp heray şu kadar para yatıracak vs ne demek?

Hadi heray para veriyorsun da, araba da alabildiklerine göre durumlar iyi:)

Hadi ''babama araba da alırıım ne var yani babamdır'' dersin onu da anlarım ama durumun varsa alırsın, baksana kredi kartları ile boğuşuyormuşsun..:)Komik ya..

Ne diyim, böyle erkeklere müstehak, bırak boğuşsun kredi kartları ile borçlarla ama olan kadına oluyor işte..

Başıma gelse ne yapardım.?
Ay ben susamazdım herhalde ya....Bilmiyorum...

senin adına çok üzüldüm bitanem ne kadar da acımasızlar ya sizden para istiyorlar yazık vallahi sen iyi katlanabiliyorsunguclubacismile

dıslı olacvaksın , erkegın karsısında ama huzurum bozulmasın dıye hemen korkup susmayacaksın. valla ben eltım ve kaynım yuzunden o kadar cok kavga ettımkı neredeyse 1 senem kavgayla gectı. yıprandım psıkolojım bozuldu ama artık sonunda benım haklı oldugumu , gorunduklerı kadar saf ve ıyı nıyetlı olmadıklarını gordu. sımdı annesı ondan tabııkı bana para ver dıye ıstemıyordur. durumlarını cok kotu anlatıyor acındırıyordur adamda kıyamıyor ve senden gelecek olan tepkıyede annesını onu hazırladıgı ıcın senı konusturmuyordur.

eşinin ailesi benim eşimin ailesinin aynısı,benim kayınvalidem gil olucakta gelini alt katımda oturtuyorum diye millete havalanmak için düğün öncesi oğullarının aklına girip o beş para etmez evlerini benim kafasız eşime otuz küsür milyar masrafla yenilettiler.ben hic ama hiç istemeden oturdum.iki ay gecmeden neyim var neyim yok her sey rutubet lekesi icinde kaldı.bunu,o evin durumunu bile bile kendi çıkarları uğruna oraya oturtturdular.en güzel günlerimizi o eve yaptığmız borcu ödemekle gecirdik.ne gezebildik gönlümüzce ne eğlenebildik.tabi o borcların sitreside cabası.esim en ufak tartısmada laptap cantasını kaptığı gibi yukarı ailesine cıkar beni yalnız bırakırdı.zaman zaman siddete basvurduğuda oldu.sora nemi oldu,yine böyle elini kaldırmaya niyetlendiği bir gün cinnet gecirdim artık,ben gidiyorum sende cık simdi tartısıp tartısıp beni terkedip cıktığın evde mutlu mesut yasa benden bu kadar diyip,eşimin yalvarışlarına kulak asmadan otogarın yolunu tuttum.cünki artık akıllanması şarttı ve bi dur demeliydim.eşim sadece üç gün bensiz durabildi tabi ben iyce akıllanması icin kabul etmedim ve baska bi eve cıkıp artık iki kişilik yasamayı öğrenmesini sart koydum ve benim o hamlem evliliğimizin dönüm noktası oldu.simdi o evden cıktık ve cok şükürki rabbime aramız iyi sayılır esimle . yine gidip geliyoruz tabi ailesine.ben ne kadar sevmesemde allah rızası icin ve eşim icin gidiyorum.allah rızası ve esim icin onlara hizmet ediyorum ve hatta onlarla gulup sohbet ediyorum.yine tartışmalarımız olmuyormu tabiki olabiliyo ama eşim öyle anlarda artık daha duyarlı olmaya calısıyo.olmazsa eski haline dönerse yine yeter artık derim ona cunkı bı yerde bazı kişilikler senbi yerde baş kaldırmayınca hep doğru bilen olduklarını zan ediyorlar..

Demek ki ''bir cinnet herşeyi halleder'' sözü..çok da boş bir söz değil..sempatiksalakcinni

Bazı erkekler, karşılarındaki eşlerinin bazı şeyleri göze alamıycağını düşündükleri için kafalarına göre davranıyorlar zaten..sempatiksalakcinni

Ama bilmiyorlar ki bir cinnet herşeyi halleder böyle..:roflol:

anladigim kadariyla durumlari cok kotu deil.cok kotu olsa araba alamazlardi heralde...durumlari yardimi gerektirmeyecek gibiyse bence esinizle bu konuyu ciddi ciddi konusun.. ayrica siz para isteyince size soyleniyormus... bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.. sen ailene soylen be adam.cocugun rizkini cocuguna bir ceyrek altin bile takmayan annesine yediriyor.. ne dicegimi sasirdim dogrusu..tepkinizi koyun

Öncelikle takıyı takmayın kafanıza derim,diğer konuyada zor durumda kalmadıkları sürece vermesi uygun değil ama malesef bazı erkeklerde bu tür şeyler oluyor...

bana borçtan bahsedip arkasını dönüp borçsuz gıbı davranmasına izin vermezdım heralde ama genede yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…