- Konu Sahibi flowersgarden
-
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Vala paylaşmazsam çatlayacağım. Ben eşime annenle ben konusayım dedim. o zaman benimle aranının kötü olmasınada katlanırsın dedi bana. ben o zaman hamileydim. ister 300 ister 500 veririm dedi. lafı ağzıma tıktı. ne dersiniz böyle eş karşısında. Ben kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum. ben varmıyım yokmuyum benim fikrim ne? soran yok. sorsa biliyor vermeyelim çocuğumuzun geleceği için para biriktirelim diyorum. Bizim zamanında her istediğimiz olmadı ama çocuğuma iyi şeyler yapmak istiyorum diyorum. Ben üniversitede burs almasaydım zor okurdum. Sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Çocuğum aynı olmasın istiyorum. Kayınvalidemlerin evi arabası var. Biz kirada oturduk iki yıl. kiracılık çok zor yine paramız kalmazdı ama yine bizden para isterlerdi. Valla ben kaç lira oldu toplasam hiç bilmiyorum. Eşimin arkadaşları ikinci arabalarını alıyorlar eşimse nasıl oluyorda alabiliyorlar diye bana soruyor:) Komik dimi!!!! Kiradan çıkıp kayınpederin evine taşındık acaba onun içinmi bizden sürekli para istiyorlar. kira niyetine diye düşünüyorum. ama etrafımda birsürü babasının evine taşınan akrabalarım var. Bizde ebin içi haraptı. Evin içini sıfırdan kredi ile yaptırdık. değeri arttı. masrafını biz karşıladık. akrabalarım erkeke çocuklarına ev verdiler hemde içini yaptırarak. Ben bizim niye böyle diyorum. offf offf bunaldım. ço uzun oldu kusura bakmayın...
seninkiler en azından düğünden sora bişey takmamış benim eşimin ailesi düğünümde bile bir şey takmadı.üstelik bişeyler takabilme durumları varken.toplu iğne kadar menfeati olmadan menfeat bekleyenlerden sayılır yani:kızgınDaha önce eşimin ailesinin sürekli eşimden para istemesinden yakınmıştım. Halada yakınıyorum çünkü devam ediyor. Yakınmaya başaldığımda hamileydim şimdi doğum yaptım. Acyip bir masraf oldu. ona rağmen eşim annesinin açtırdığı hesaba para yatırmaya devam etti. Eşimin ailesi doğumdan sonra ne bana beni bırakın bebeğimize bir çeyrek altın bile takmadılar. Eşimin ailesinin tarafından kimse bir şey takmadı. ne amcası ne dayısı, ne kızkardeşi. sinir oldum. kayınvalidem 9 aydır kenara bir çeyrek parası biriktiremedimi acaba dedim. nasıl olsa eşim ona sürekli para veriyor. kayınpeder araba aldı yeni, 3 kere filan bindim arabasına 3ündede eşimi benzinciye soktu arabasına benzin doldurttu. Hemde depoyu full yapalım demişte eşim o kadar veremem demiş. onuda nasıl söyledi ben bile saşırdım ya!!!
Ne yapacağım ben? Eşimini ailesine para vermesinden bıktım usandım. Bana gelip ikide bir kredi kartımızın borcu bu ay şu kadar. ödeyemiyoruz diyip duruyo ama annesine gelince hala vermeye devam ediyor. Sizde olsanız benim gibi kafayı yermiydiniz acaba??
eşinin ailesi benim eşimin ailesinin aynısı,benim kayınvalidem gil olucakta gelini alt katımda oturtuyorum diye millete havalanmak için düğün öncesi oğullarının aklına girip o beş para etmez evlerini benim kafasız eşime otuz küsür milyar masrafla yenilettiler.ben hic ama hiç istemeden oturdum.iki ay gecmeden neyim var neyim yok her sey rutubet lekesi icinde kaldı.bunu,o evin durumunu bile bile kendi çıkarları uğruna oraya oturtturdular.en güzel günlerimizi o eve yaptığmız borcu ödemekle gecirdik.ne gezebildik gönlümüzce ne eğlenebildik.tabi o borcların sitreside cabası.esim en ufak tartısmada laptap cantasını kaptığı gibi yukarı ailesine cıkar beni yalnız bırakırdı.zaman zaman siddete basvurduğuda oldu.sora nemi oldu,yine böyle elini kaldırmaya niyetlendiği bir gün cinnet gecirdim artık,ben gidiyorum sende cık simdi tartısıp tartısıp beni terkedip cıktığın evde mutlu mesut yasa benden bu kadar diyip,eşimin yalvarışlarına kulak asmadan otogarın yolunu tuttum.cünki artık akıllanması şarttı ve bi dur demeliydim.eşim sadece üç gün bensiz durabildi tabi ben iyce akıllanması icin kabul etmedim ve baska bi eve cıkıp artık iki kişilik yasamayı öğrenmesini sart koydum ve benim o hamlem evliliğimizin dönüm noktası oldu.simdi o evden cıktık ve cok şükürki rabbime aramız iyi sayılır esimle . yine gidip geliyoruz tabi ailesine.ben ne kadar sevmesemde allah rızası icin ve eşim icin gidiyorum.allah rızası ve esim icin onlara hizmet ediyorum ve hatta onlarla gulup sohbet ediyorum.yine tartışmalarımız olmuyormu tabiki olabiliyo ama eşim öyle anlarda artık daha duyarlı olmaya calısıyo.olmazsa eski haline dönerse yine yeter artık derim ona cunkı bı yerde bazı kişilikler senbi yerde baş kaldırmayınca hep doğru bilen olduklarını zan ediyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?