eşimin ailesi gelin çıkarmaya gelmeyecek

eğer ailesi gözüne baka baka kocasını aldatan geline para yedirirse 3 kardeşten 2 sine araba ev alır sana nispet yapar gibi anlatır buna ragmen ellerini öper susarsan ve kendi oğullarını eşini senin babana kötüleyip ayırmak isterlerse ona ragmen susarsan evet salaksın.
ev alacagımı kendi söyleyipte son ana kadar her masrafı sana yıkıp nasılsa ben ev alacagım diye seni borca sokup sonra ev mi ne evi ben araba alacagım yiaa derse gevsek gevsek ve senin eşin susar sende ona kocam dersen evet salaksın.

arkadaşım herşeyi geçtim şunu unutma insanoğlu kınadığını yaşamadan ölmez. eltin ne yaşamış bilemem aldatmışta olabilir ama bu konuyu bu kadar dile getirmen yanlış.

Niye ısıtıp ısıtıp eltim aldatmışta aldatmış diyorsunuz. Ve bu aile bile bile göz yumuyor öyle mi bir gidin ya Allah aşkına hangi aile onu geç hangi koca bunu kabullenir. Yok ev alacaklarmış da vazgeçmişler de geçsinler siz alın evinizi bu beklenti neden? önce bir araba aldılar kardeşine diyordunuz şimdi ev aldılar diyorsunuz maddiyat para ev bunlar sizin için eşinizin soyadından vazgeçmesi için sebep öyle mi eşinizin akrabaları az bile söylüyor size çünkü gerçekten paracısınız gözünüz paradan başka bir şey görmüyor eşinizin çevresinde ne duruma düşeceğini hesap etmiyorsunuz. Sonra da gelin almaya gelmeyecek. Elbette gelmeyecek düğününe hiçbir şeyine gelinmez senin gibi insanın. Benim kardeşim soyadını değiştirecek ne ölüme, ne ölüsüne bu kadar net konuşuyorum ki ben babamla görüşmüyorum annem babam ayrı yine de izin vermem. Soyu sopunu inkar edecek bir ev için kız için var mı böyle bir şey yaa. Yapmıyorlarsa kendi tırnağınız var. Çalışın yapın hayret bir şey. Sizin aileniz ne yapacak acaba bir de oyunlar filan yok arkadaşları akraba göstermeler. Anne baba için figüran buldunuz mu Yeşilçam kahveleri vardı oralara gidin ya da ajanslara. Anne baba diye yutturursun ama iyi rol yapanından bulun. Peki ya sonrası? bu aileler bir araya gelmeyecek mi. Peki aileniz soyadı konusunda ne diyor?

Bir de bir soru sizin kardeşiniz alacağı eş için ailenizle bozuşup soyadını değiştirmek istese tepkiniz ne olurdu? anlayışlı mı davranırdınız.

Aileniz erkek kardeşinize ev alacak mı evlendiğinde.

Sizin içiniz gerçekten rahat mı eşiniz soyadını maddiyattan dolayı değiştireceği için.

Yazık çok yazık oyunlar, elti arkasından aldattı diye konuşmalar her yere yaymışsınızdır Allah bilir, para vermediler diye eşinizin soyunu inkar etmesine zemin hazırlamalar vay beee. Kaynından eltinden ailesinden sanane ya. Allah düşmanımın başına vermesin senin gibi gelini :19:

Ben sana yerden göğe kadar hak veriyorumm öyle aileler varki kalbi kötülükten kararmış hesap gününden korkmayan canavar olmuş her biri..
Ama bence ailene anlatmalısın onları kandırmaya kalkma sakın.. Nişanlının ailesi gelmesin düğüne ne kaybedersinizkii öldü dersiniz etrafa olur biterr:49:

Back
X