Eşimin ailesi hergun onlarda kalmamızı istiyor

kocayı gec yaa sen ne yapıyosun banane senin anandan demiyomusun yaa gercekten kadınlar erkeklere köle oldugu sürece daha cok yazarlar allah askına kapat kapını otur git ananı sen gör de kac kere kızın ailesine gidip kac damat iş yapıyo yaa kadınlar akıllanın

Ya Allah'ın urfasinda gelinler bı laf söylese üzerine üç laf eklenip geri dönüyor. Sürekli top size dönüyor. Sonra eve gidiyorsunuz ama keşke kaynanamda kalsaydimda eve gelmeseydim dedirtiyorlar adama
anladım ailende iş yok o zaman sen kocayı cevircen kendine ama bu düzeni yıkman lazım senin hayatın nerde ne kaynanası yaa cıkar bi cıngar cagar eve polis cocuklarda var valla cocukları babalarına karsı işle biraz ama cokkkk yanlıs yapıyosun babanın evine gitme ama 3 tane buyuk kozun var cocukların

Ben size hiç kötü bir şey yazmadım ki. Aklıma gelen çareleri söylemeye çalıştım sadece Bilmişlik yapmak istemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

Düzeniniz yok ki sizin çocuk tabi ki derslere adapte olamaz ben olsam direk eşime derdim büyük eve geçelim nede olsa değişen bişi yok aynı evde yaşıyorsunuz bide uzak olsanız nasıl olurdu bilemedim bian önce eşinizle konuşun hatta dinlemeyin onu sonuçta bu böyle yürümez yok çok sorun oluyorsa büyük eve gecin hep beraber yaşayın en azından çocuklarin bı düzeni olur ordan oraya suruklenmez

Ben böyle konularda çocuklara üzülüyorum en çok. Anne babasının bi orda bi burda olmasindan eğitimden geri kalıyorlar. Sacma bir ortamda büyüyorlar. Esinin işi yok geliri yok fln yazmışsınız bir yere gidecek olsam yol param yok fln.Ha bunca yokluğa niye 3 çocuk o da ayrı bir konu.
Konu sahibine öneriler sunulmuş zten. Ayrı bir şey yazmaya gerek duymuyorum.
Ben cahillige bilincsizlige üzülüyorum. Kadinin susup oturması hep başkalarının onun yerine karar vermesi hic yerine koyulması degersizligine üzülüyorum.
Normali nedir ben kalmıyorum deyip kalmaz kadın ne diye çocuklarla düzenini bozsun ama konu sahibi bunu yapamıyor gücü yok karşı konuşacak tepki gösterecek imkanı yok.

Size bu hayatı yaşatan kocanıza ne yapıyorsunuz peki?Ben çok fevriyim,benim yaptığımı yapın diyemem ama cinnet getirmiştim şimdiye kadar

Konuşmanızdan anlamamış ki eşiniz,sizin düşüncelerinize önem vermiyor ki.Birlikte yaşayın daha iyi o zaman,hiç değilse çocuklar eğitiminden olmaz.Yazık değil mi çocukların geleceği heba oluyor..

Öyle bir yol yok,kendinizi kandırıyorsunuz

Hiç gitme ....

Hep beraber yaşamaktan başka çareniz yok o zaman

sonra burda sevgilim doğulu ailem karşı yazan kızlara olmaz deyince ayrımcı oluyoruz
Sadece bir aileden oluşmuyor doğu. Benim kuzenim İstanbul'a gelin gitti. Onlarda aynı bu aile gibi iç içe yaşıyorlar. Bunun doğusu batısı yok. Benimde abim evli bir gün bile annem kendi ile oturtmadı. Şimdi annemlere ziyarete geldikleri zaman abim yoksa. Annem yengeme der git ailen ile Özlem gider. Abim varsa bile en fazla iki gün kalırlar annemde. Ki yengem kendisi gitmek istemez ailesini. Lütfen artık doğuya karşı olan ön yargılarımızı kıralım. İyi günler.

Ben konuyu okuyunca direkt bosanma sebebi diye düşündüm
Bir de neden valiz hazırlıyorsunuz ki
Cumartesi sabah mi gidildi misal, aksam yemeğinden sonra dönülür pazar temizlik yapacağım haftaici cocuklarin okulu var bitti gitti
Esiniz kalmak istiyorsa ben gidiyorum gelmiyorsan sen bilirsin diyebilmelisiniz neden bu kadar pasifsiniz
Cocuklara da yazik
Hep derim ailesinden ayrilamayan evlenmesin
Evlenince elbette ailelerle de iliski icinde olmak lazim ama bunun bir sınırı olmalı hep birlikte yasayinca aile kurulmuş olmuyor eşiniz birey olamamis ailesine bağımlı yasamak istiyorsa birakin kalsin siz cocuklari alın gidin
Yani katlanmak bir sey katmaz size
Ya bu deveyi gudeceksin (yani susup çekecek ve şikayet etmeyeceksiniz) ya da bu diyardan gideceksin (resti cekip ona göre sonuçlarını da goze almalisiniz).

Sizin şartlarınızda bu mantıklı olan maalesef.Çocuklar telef oluyor

Çok üzüldüm durumuna. Keşke elimden bir şey gelse. 3 tane de çocuk var. Bu kadına şiddet azalcağına, çoğalıyor. Allah'ım senin gibi eli kolu bağlı olan kadınlara güç versin. Eşiniz gibi canilere de vicdan.

Diger yorumlarınıza baktim da siddet de goruyormussunuz ikamet de kayinaile evindeymis sizin koca sorunlu cidden bosanma sebepleriniz yeterli gibi geldi ama siz korkuyor ve kendinizi ezik hissediyorsunuz
Calisabilirsiniz mesela
Ne bileyim en basiti size şiddet uyguladiginda polis çağırın koruma isteyin kocaniz zaten issiz gucsuz belli ki bisey yapamaz
Şu kadinlar gününde bile siddeti hala konuşuyor olmak beni üzdü

Size bu hayatı yaşatan kocanıza ne yapıyorsunuz peki?Ben çok fevriyim,benim yaptığımı yapın diyemem ama cinnet getirmiştim şimdiye kadar
Ben kendi kendime panik atak geçiriyorum tedavide hacı hocalarda aranıyor deli diyorlar adıma veya genelde numara yaptığımı düşünüyorlar

Bu konu gerçek mi? Bu hayatlar , böyle bir çaresizlik gerçekten var mı? Çok üzüldüm, Allah yardım etsin.

Empati yoksunu bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…