- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi iyiaileannesi
-
kocayı gec yaa sen ne yapıyosun banane senin anandan demiyomusun yaa gercekten kadınlar erkeklere köle oldugu sürece daha cok yazarlar allah askına kapat kapını otur git ananı sen gör de kac kere kızın ailesine gidip kac damat iş yapıyo yaa kadınlar akıllanınOlay bu kadar da değil ben kaldığımda eltimde bizimle kalıyor erkekler bı odada kadınlar bı odada kalıyor sürekli ayaktayız misafir varmış gibi evde hizmet ediyoruz. Sürekli eşimle bu konuda tartışıyoruz tamam diyor bı daha olmaz diyo ama yeniden yeniden kısır döngüye giriyoruz. Hergun yarın gideriz deniliyor kayınvalidem bugün de kalın su yemeği yapalım birlikte diyor sonra kiramiyor annesini. Yeniden kalıyoruz. Herkes halinden memnun eve gidelim dediğimde ailesi bizi istemiyorsun hiç sevemedin biz sana kötü mü davraniyoruz gibi acitasyonlar yapiyor
anladım ailende iş yok o zaman sen kocayı cevircen kendine ama bu düzeni yıkman lazım senin hayatın nerde ne kaynanası yaa cıkar bi cıngar cagar eve polis cocuklarda var valla cocukları babalarına karsı işle biraz ama cokkkk yanlıs yapıyosun babanın evine gitme ama 3 tane buyuk kozun var cocuklarınYa Allah'ın urfasinda gelinler bı laf söylese üzerine üç laf eklenip geri dönüyor. Sürekli top size dönüyor. Sonra eve gidiyorsunuz ama keşke kaynanamda kalsaydimda eve gelmeseydim dedirtiyorlar adama
Ben size hiç kötü bir şey yazmadım ki. Aklıma gelen çareleri söylemeye çalıştım sadeceHiç denemedim mi acaba ben bu hayatı kabullendim artık çünkü çıkış yolu bulamadım artık bakış acimi değiştirdim. Madem kurtulamıyorum bari biseyler yapayimda çocuklarım ben mutlu olayım. Kadınlar gününde diyorlar ya kadın isterse başarır diye belki bende başarırım iyi günler görürüm diye yazmıştım linç yemedigim kaldı bir çok insan yazıyor yazıyor bu kadar kötü olunabilecegi hiç aklıma gelmemişti. Konuda silinmiyor galiba. Buradaki fikirlere uysam yani bı çok agresif fikire inanın belkide bı sonraki gün bende haberlerde çıkarım hiç kimse düşünmüyor direk konuşuyor yazık çok uzuldum
Kesin bir şekilde hayır demeyi deneyin.Nasıl başaracağım
Size bu hayatı yaşatan kocanıza ne yapıyorsunuz peki?Ben çok fevriyim,benim yaptığımı yapın diyemem ama cinnet getirmiştim şimdiye kadarSırf bu kadar istiyorlar diye evlendikten 1 yıl sonra saçma sapan bahanelerle tüm ev eşyalarım satıldı ailesinin yanına yerleştik zar zor ayrı eve yeniden çıktık. Ama bı turlu evimizde kalmayi başaramadık artık kurtulmak istiyorum çok kısıtlı imkanlarla çocuklarımi okutmak istiyorum onlar için güzel bi gelecek istiyorum ama tek başıma basaramiyorum.
Konuşmanızdan anlamamış ki eşiniz,sizin düşüncelerinize önem vermiyor ki.Birlikte yaşayın daha iyi o zaman,hiç değilse çocuklar eğitiminden olmaz.Yazık değil mi çocukların geleceği heba oluyor..Eşim. Ama şimdi bu konuya yönelip tekrar herşey iicn üzülmek istemiyorum iyi yolla kavga çıkmadan sizde nasıl bu duruma engel olabilirim çünkü kimsem yok bu dunyada. Annem çok hasta babam vefat etti. Derdimi anlatabilecegim sorup akıl alabilecegim kimsem yok
Öyle bir yol yok,kendinizi kandırıyorsunuzAh keşke öyle olabilse. Okutup mühendis mi yapacaksın sanki üniversite okuyor her dk okul okul diye başımızın etini neden yiyorsun sen okudun ne oldu diyorlar ya benim iyi bı yol buluo kimseyle papaz olmadan kurtulmam lazim
Hiç gitme ....Olay bu kadar da değil ben kaldığımda eltimde bizimle kalıyor erkekler bı odada kadınlar bı odada kalıyor sürekli ayaktayız misafir varmış gibi evde hizmet ediyoruz. Sürekli eşimle bu konuda tartışıyoruz tamam diyor bı daha olmaz diyo ama yeniden yeniden kısır döngüye giriyoruz. Hergun yarın gideriz deniliyor kayınvalidem bugün de kalın su yemeği yapalım birlikte diyor sonra kiramiyor annesini. Yeniden kalıyoruz. Herkes halinden memnun eve gidelim dediğimde ailesi bizi istemiyorsun hiç sevemedin biz sana kötü mü davraniyoruz gibi acitasyonlar yapiyor
Hep beraber yaşamaktan başka çareniz yok o zamanBen bosansam gidecek bı ailem yok bir mesleğim yok eşimin herhangi kayıtlı bir malı yok maaşı yok evimiz yok hatta evi terk etsem yol param bile yok nasıl yapayım çaresiz gibi siz belki gün gormussunuzdur kavgasız falan çözüm bulunur mu diye yazdım buraya. Çünkü çocukların yanında dayak yemek çok zoruma gidiyor. O yüzden hep iyi geçmiyorum bunlarla
Sadece bir aileden oluşmuyor doğu. Benim kuzenim İstanbul'a gelin gitti. Onlarda aynı bu aile gibi iç içe yaşıyorlar. Bunun doğusu batısı yok. Benimde abim evli bir gün bile annem kendi ile oturtmadı. Şimdi annemlere ziyarete geldikleri zaman abim yoksa. Annem yengeme der git ailen ile Özlem gider. Abim varsa bile en fazla iki gün kalırlar annemde. Ki yengem kendisi gitmek istemez ailesini. Lütfen artık doğuya karşı olan ön yargılarımızı kıralım. İyi günler.sonra burda sevgilim doğulu ailem karşı yazan kızlara olmaz deyince ayrımcı oluyoruz
Sizin şartlarınızda bu mantıklı olan maalesef.Çocuklar telef oluyorBen aslında ne düşünüyorum biliyor musunuz evlerine tekrar taşınmayı. Böyle bakıyorum kurtulamıyorum hergun valizler elimde iki gün evde kalıp sonra geri gitmektense girerim cilemi orda çekerim en azından evimiz var niye gitmiyoruz diye üzülmem
Çok üzüldüm durumuna. Keşke elimden bir şey gelse. 3 tane de çocuk var. Bu kadına şiddet azalcağına, çoğalıyor. Allah'ım senin gibi eli kolu bağlı olan kadınlara güç versin. Eşiniz gibi canilere de vicdan.Hiç denemedim mi acaba ben bu hayatı kabullendim artık çünkü çıkış yolu bulamadım artık bakış acimi değiştirdim. Madem kurtulamıyorum bari biseyler yapayimda çocuklarım ben mutlu olayım. Kadınlar gününde diyorlar ya kadın isterse başarır diye belki bende başarırım iyi günler görürüm diye yazmıştım linç yemedigim kaldı bir çok insan yazıyor yazıyor bu kadar kötü olunabilecegi hiç aklıma gelmemişti. Konuda silinmiyor galiba. Buradaki fikirlere uysam yani bı çok agresif fikire inanın belkide bı sonraki gün bende haberlerde çıkarım hiç kimse düşünmüyor direk konuşuyor yazık çok uzuldum
Ben kendi kendime panik atak geçiriyorum tedavide hacı hocalarda aranıyor deli diyorlar adıma veya genelde numara yaptığımı düşünüyorlarSize bu hayatı yaşatan kocanıza ne yapıyorsunuz peki?Ben çok fevriyim,benim yaptığımı yapın diyemem ama cinnet getirmiştim şimdiye kadar
Empati yoksunu bir yorumBurda gelipte yakinma o zmn madem o kocayla kalicaksin cocuklarini da surundureceksin kendi yasadigin yaşanti ile ve sen bu durumun sonuclarini idrak edemiyosun.
Ne dememizi bekledin ki? Ah ah vah vah vs..
Bugun üstelik kadinlar gunu bir kadin isterse dunya degişir ben buna inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?