Eşimin ailesi hergun onlarda kalmamızı istiyor

Görmeye gidip 10 gün kalınır mı yahu? 1 gün de değil. 3 çocuğun düzeni ne olacak? Zaten 5 dk lık yolmuş. Hadi yediniz içtiniz yatacağınız zaman evinize dönün bari. Valizlerle gezmeyin yanımızda pijama yok yedek kıyafet yok deyin. Okul var ödev var deyin. Valla anlattığınız çok saçma bir hayat.

Allah yardımcın olsun kendi derdimden utandım konuyu okuyunca aklıma bir yolda gelmiyor

Bizim önerilerimiz saçma sizin ki cok mu Mantikli allah askina bosa dicez ne dicez kadina 1 çocuk daha mı yap dicez. Bazi şeyler elinde değilde 3 çocuğu yapmak gayet kendi elindeydi

Gidemezki gitmez bir kere eşinden kaynanam da kalmak istemiyorum demesi icin bile çocuklarının önünde dayak yiyen bir kadıncağız

Bende urfalıyım. Sizin bu anlatıklarınız annemin döneminde yaşanmış. Ki annem şimdi 60 yaşında bizde böyle şeyler yok. Boşanmakta evlilik kadar normal karşılanır. bizim orda bir kadın boşandı. Geçen 2. Evliliğini yaptı telli duvaklı. Kadının hakkı yani niye kendisini mutsuz eden bir adam ve ailesi ile ömür tüketsin ki.

Peki neden 3 çocuk? Meslek yok para yok aileniz destek çıkamıyor 3 çocuk yapmışsınız size kim ne diyebilir ki nasıl yardımcı olabilir ar

ununun dördüncü çocuğu yapmay
Ben hic tek basimw doktora gitmedim. Sağlık ocağına bile kaynanam götürüyordu çocukları. Artık onlarda çocuk yapmamı istemiyorlar ev işlerini yapamıyorum diye

esinin canına minnet evin masrafları azalıyor.kendisi kalsın cok istiyosa siz gitmeyin her zaman

sonra burda sevgilim doğulu ailem karşı yazan kızlara olmaz deyince ayrımcı oluyoruz

Hem ağzımızın tadı bozulmasın hem herkesin gönlü olsun olmaz, ayak diretip gitmeyin. Bu şekilde on sene nasıl geçirebildiniz? Madem evlenmeseymiş anasının koynunda saklansaymış. Üç tane de çocuk var yazık günah.
giderseniz bile akşam dönmek üzere gittiğinizi belirtin, eşya almayın yanınıza. Geri getirmezse taksi tutup dönün. Koparsa kopsun kıyamet, başka türlü mevsim değişmez. Aklı başında bir büyük olsa da o yapma oğlum dese keşke.

sonra burda sevgilim doğulu ailem karşı yazan kızlara olmaz deyince ayrımcı oluyoruz
Kültür farklılığı kesinlikle hafife alınacak bir konu değil. Ama tekrar belirtmek istiyorum. Doğuda çoğu yer böyle değil. Tüm bölgeyi böyle değerlendirmek doğru olmaz ama konusahibinin yaşadığı yer de sıkıntılı bir bölge belli.

Doğuda olmayıp yine aynen bu şekil cümbür cemaat yaşamayı seven aileler biliyorum.. evlenmeden muhakkak bu tur konular konuşulmalı.

Bu nasıl bir yaşam tarzı ya, şu forumda daha neler göreceğiz acaba

Gitmeyin ne olur ki

Arkadaşlar lütfen biraz empati yapın. Konu sahibi sizden farklı bir ortamda büyümüş veya yaşıyor, kadının konumunun Türkiye ortalamasından bile 20 yıl geride olduğu bir sulalenin icinde, 18 yaşında belki fikri dahi alınmadan evlendirilmis, 3 küçük çocuk, arkada olmayan bir aile, fiziksel ve psikoloji siddet. Boşan demek lafta kolay, bosanmak pratikte kolay mi? Bence de elbette boşanmalı, keşke boşansa, keşke 3 çocuk vermeseydi bu adama. Evet, ben de olsam dakika çekmem. Ama "git çalış" demek ne kolay, ülkemizin metropolunde kadın erkek birlikte çalışıp üç çocuğuna bakamazken, bu durumdaki bir annenin gorece daha küçük şehirde tek başına bakmasi ve geçinmesi kolay mi? Konu sahibi bu zorluğu göğüsleyecek inanca sahip değil, arka planına bakınca da bu çok normal. Devlet çok mu yardımcı? Demişler ki polis çağır, polisler çok ilgileniyor ya. Dayak yediği adamla barıştırmak için bir psikolojik şiddet de onlar uyguluyor, genelde.

KK da çok rastlıyoruz çok farklı imkanlar üretebilecekken pasif takılan kadınlara. ama bu arkadaşın durumu öyle değil.

Ne öneri verebileceğimi bilmiyorum. Ilk kez bir konuda bu kadar yorumsuz kaldım. Ya cinnet geçireceksin ya annenin yanına döneceksin. Ablan abin kardeşin var mi?

Mesajlarınızın çoğunu okudum. Çok üzgünüm. Ne diyeceğini bilemedim. Kocanizi Allah ıslah etsin.

Haftaya salı bekliyoruz dediğinde , yok olmaz bu sefer ben bekliyorum mutlaka deyin.

Evde eşya yok , yemek yok gelmezler diye düşünmeyin.
Acitasyon yapın, aşk olsun daveti ret mi edeceksiniz gibi konuşun.

Mutlaka onlar gelsin.

Sonraki zamanda cagirdiklarinda hasta olun. En azından evde kalma sürenizi uzatın.

Bu sürede de eşinizle güzel vakit geçirin. Bu güzel zamanlarda da anlatın. 10 yıl geçtiğini, artık bu düzenin değişmesi gerektiğini konuşun.

Ne bileyim işte ömür geçiyor.

Yalnızım bosverin burda bana cvp yazan birçok kişi aynı kaynanamlar gibi sadece kendi nefislerine göre konusuyorlar. Olsun oda bı öneri bakıyorum herşeyi kendi kararına göre yapabilenlerde varmış onlar adına seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…