O kadar aynı düşünüyorum ki ama eşim haber vermek istiyor ben istemesemde onada hak veriyorum. 7. Ay sonunda haber verelim diye konuştuk. Ama sonrasında ne nasıl olacak düşünmedim, sadece haber vermeyle kalamayacağımız gerçeğiyle yüzleşincede iki gündür psikolojim bozuldu yine bildiğiniz. Gerim gerim gerildim neler yaşıyıcam yine diye. Çünkü eşim başımıza büyük felaket gelmedikce küçük oyunları anlayıp sen ne yapmaya çalışıyorsun diyemiyor annesine, zaten çok beter oldukları ayan beyan açık olduğu için birde ben dile getirip iyice kötüleştirmeyeyim diye düşünüyor. Banada neyin ne olduğunu bilmiyormuşuz gibi o büyük felaket başımıza gelene kadar sen yanlış anlamışsındır o niyetle söylememiştir öyle demek istememiştir bilmem ne diyor ama annesinede gidip soramıyor sen neden gidip böyle konuşuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun bir daha böyle şeyler konuşma yapma diye. Evlenmeden önce annesinin eşim hakkında söylediği şeyler yüzündende ayrılmak istedim, evliliğimizin 15. gününde ömrümde hayatımda yaşayacağımı ihtimal dahi vermediğim şeyleri yaşayınca da ayrılmak istedim, bunca şeyler yaşatmış ailesini yeniden hayatıma almak istemedigim için dünde ayrılmak istedim. Eşim istemiyor. Ailesi içinde bir çözüm bulmuyor, yapacak birşey yok torunları olacak gelip gidecekler her zaman diyor. Buna başka bir çözüm bulabilirsem eşim onu uygular ama şuanda torunları olacağı için sanki çok umurlarındaymış gibi hayatımıza girip geçen sefer başaramadığını bu sefer yapmaya çalışacaklar