Eşimin ailesi ile aramız bozuk ama bebeğimiz olacak

Aslında baştan boşanacakmışsın. Aile ile gerginlik olan evliliklerde ne huzur oluyor en de uzun ömürlü oluyor o evlilik.

Karşı tarafın böyle bir talebi yok ki ama, eşiniz gereksiz işgüzarlık peşinde, böyle olunca da kimse hatasını düzeltmeye çalışmıyor,ben ne halt ettim demiyor, aksine oh yaptık yanımıza kar kaldı üstüne bir de ayağımıza kadar geldi derler.

Yumuşamayın,duygusal davranmayın mantıklı olun eşinize de karşıdan bir zeytin dalı gelmediği sürece ben görüşmek istemiyorum (dolayısıyla bebeği de göremezler zaten) deyin.

Duzelmezler bende görüşmüyorum ama huylu huyundan vazgeçmez en son çocuğunu da istemiyorum onu sen dogurdun dedi 11 aylik bebegimi evden kovdu o yüzden tamamen koptum

Merhaba canım öncelikle bebegini yeni kaybeden bir anne olarak insallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın. Ve oglunu seven bir insan gelini de sever sayar el kizi değilde kendi kizi gibi görür ama maalesef ki ben daha oyle bir kaynana görmedim ben eşimle 6 yıldır evliyim ve kaynanam surekli aramizi huzursuzluk sokuyordu evliligimin ilk yılları kaynanam gerçek yüzünü görmedim eşimle bir tartışmamız hep bir aradayken olur böyle şeyler her ailede olur yüzüme iyi şeyler söylerdi ama eşimi tek bulunca yanında ben olmadığım da beni ona karşı doldurudu sana karı olmaz boşa sana kızmı yok bunun nesini evine saklıyor sun hic haketmediğim seyleri oğluna soyler doldurdu banda gelip oğlum adam değil hayatını maf etme bosan git okadar cok oğlunu kötüler di ki benim eşim bu değil derdim kendi kendime ve beni eltime eltimj bana eşimi abisine abisini eşime gorumcelerimi biz iki eltiye karşı hep doldur du herkesi bir birine düşürür bir köşeye gecer keyifle izlerdi hepimizi sonra kaynamasın gerçek yüzünü gördüm kendi babam hasta olduğunda yüzüme karşı ölsün baban zaten sana bir faydası yok deyince beynimden vurulmuş oldum nasıl da içindeki kötülüğü fark edemedim bu güne kadar dedim aramıza mesafe koydum ama bir şekilde surekli çat kapi geliyor huzurumuzu kaçırıp gidiyor ben ve eşim cocuk sahibi olmayı cok istiyorduk cok tedavi gorduk doktor bu stresten sıkıntı üzüntüden dolayi olmuyor tedavikeri biraktim 5 yıl hamile kalamadım eşim beni annesinden uzak tuttuktan sonra kaynanamla görmedim eşimde o mesafeyi koydu araya sonra rabbim beni müjdeledi hamile halim hersey okadar guzel gidiyordu ki taki doguma kadar tabi ben hastanede canımla uğraşırken bebeğim kalp atışları zayıftı onun için endişe içindeyken kaynanam eşimi arayıp o esnada ona haber vermemişiz doguma giderken diye bize beddua etmiş ve bizde bir terslik olduğu için apar topar hastaneye gittik kimseye haber vermedik sonra bebegim dogdu kalbinde sorun varmış başka hastaneye sevk ettiler oğlum iki günlükken açık kalp ameliyatı oldu 20 gun yoğum bakimda kaldı savaştı daha fazla dayanamadı kuzum ben acımı yaşayamadım kaynanam ister istemez geldi ben o acıyla kaynanamin yine kötülük yapacağını bilemezdim yüreğim yanıyor cunku benim kaynanam yüzüme durum yalandan ağlama ben senden daha cok üzülüyorum dedi ben hatırlamıyorum mezarlıkta neler yaptığını söylediler rezil eti bizi diye yani acıma bile saygısı yoktu anlatamadığım daha bir cok şey o yüzden huzurunu kim kaçırıyorsa kim olursa olsun yanına yaklastirma emin ol ki oglunu seven gelini sever torunu sever seni sevmeyen sana saygı duymayan bir insanın umrunda torunda olmaz torunuda sevmez eşinle konus bebegin iyice toparlaninca ele avuca gelince sen götür görsünler mesafeni koru bence lütfen kime beni yanlış anlamasın simdi aramızda sizde annesiniz diyenler olacak annelik gerçekten cok farklı birsey kaynana olmak cok cok farklı birsey gerçekten anne olan bir insan geline kaynanalık yapmaz...

Bir çay bile ikram etmek istemediğin insanlara neden bebeğini gösterme derdine girdin ? Onların öyle bir talebi var mı ?

Ayy bırak görmesinler. Torun görmek isteyen gelinine saygılı davranacak.

Kusura bakmayın ama karakola düşecek kadar ağır şey dediğinizde insanın ya namusuna ya şerefine ya da haysiyetine çok ağır bir saldırıda bulunmuş olmaları gerekiyor. Benim aklıma başka birşey gelmiyor.
Böyle birşey yapan insana ne giderim ne evime sokarım. Adam gibi gelip haddini bilerek benden ve ailemden özür dilemedikçe. Keşke eşinizin şimdiki saçma sapan tavrını önceden hamile kalmadan konusup, hamile kalmadan bu işi bitirseydiniz.
Kocanız üredi diye siz neden namusunuzdan şerefinizden haysiyetinizden vazgeçiyorsunuz. Kocanızın ailesi madem o kadar torun sevmeye meraklı önce sizin gönlünüzü yapmaları lazım. Kocanızın da bunu sağlaması ve ailesine resti çekmesi lazım. Yoksa şimdi sırf çocuk var diye onlar bir adım atmadan haddini bilmeden siz böyle yaparsanız size yapılan herşeyi kabul etmiş olursunuz.
Madem ki bu evliliği bile gözden çıkaracak kadar kararlısın, alın karşınıza kocanızı adam gibi dik durarak şartları bildirin. Kabul etmiyorsa kendi bilir. O zaman mahkemenin ilk üç sene için vereceği bir iki saatte ancak kendi çocıgu görmeye razı olur ve ailesi için sizi gözden çıkarmış demektir.
Hayır karşı taraf pişman olur, alttan alır özür diler, sende yaşın küçük olsa da büyüklük eder sınırlı olarak görüşürsün ama onlar adam gibi özür dilemeden sana bu kadar ağır birşey yaşatan insanların ne ayağına git ne de evinde hizmet et. Önce adam gibi hadlerini bilerek özürlerini dilemedikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…