- 16 Temmuz 2024
- 99
- 22
- 8
- 27
- Konu Sahibi denizatlas
-
Sizce inşallah doğumum olunca biz gidip göstersek huzurumuzu kaçırma ihtimalleri daha az olur değil mi ve ara ara bayramda seyranda mı gitmeliyiz sonraki zamanlarda torunlarını görmeleri için? Düzelmiş olmalarını ve böyle bir derdim olmamasını o kadar çok istiyorum ki ama bi insan 50sinden sonra değişeceğini bir anda oğlunu gelinini gerçekten sevip sayacağını hiç zannetmiyorum ama ilk kez torunları olacak bundanda kaçış yokEşin gidip görüşsun sen görüşme, bebeği ille de göreceklerse git on dk göster, sınırları sen belirle, eve alistirirsan çigirindan cikar
40ımız çıktıktan sonra ziyaret etsek hepimiz için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum zaten doğru mu düşünüyorum emin olamasamdaEşin gidip görüşsun sen görüşme, bebeği ille de göreceklerse git on dk göster, sınırları sen belirle, eve alistirirsan çigirindan cikar, istemiyorsan lohusalık falan zindan olur, uzak dur daha iyi
Hiç böyle bir durum yaşamadım. Ama ben olsam evime gelmelerini istemezdim. Torunu görsünler diye onlara giderdim. Kocamın, çocuğumun hatrına 1 saat kalır, sonra evime dönerdim.Arkadaşlar 2 senedir evliyiz ve evliliğimizin ilk 20 gününde eşimin ailesi ile aramız bozuldu görüşmüyorduk. Evlenmeden öncede ailelerimiz tanışıpta iş ciddiye binmeye başladıkca eşimle aramızın bozulması için elinden geleni yaptı. Zaten toplasanız aramız bozulana kadar tanışmadan itibaren 5 kere anca beni ailemi muhatap alıp görüşmüşlerdir. Son olay olana kadar yinede kötü birşey düşünmedim annesi ilişkimizi bozacak şeyler söyledikçe eşime sordum annen böyle diyor doğru mu diye, eşim doğru değil dedikce benim için olay kapandı her seferinde. Ta ki son seferde sadece kocam değil anne babamı da dahil ederek benim üzerime benimle alakası olmayan bir olayı yıkıp eşimle karakolluk olana kadar. Ben yaşadıklarımdan sonra boşanmak istedim ama eşim ve babam istemedi. Geri eve dönüncede eşim ailesiyle ilgiyi alakayı kesti. Sadece ayda yılda bir annesi ne yapıyorsun yazar o da iyiyiz der. Ama şimdi hamileyim ve inşallah 3 ay sonra doğumum olacak. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Evet onlarında torunu olacak ama ben bana asla haketmediğim şeyler yaşatmış bu insanlara nasıl sabredicem. Görmeye illa gelecekler. Ben evime mi çağırmalıyım yoksa onların evine gidip kendi müsade ettiğim kadar mı göstermeliyim. Ben açıkçası o kadarda umurlarında olacağını düşünmüyorum çünkü eşim benimle evlenecek diye aylarca tek başına uğraştı çabaladı onlar aramadı sormadı bile. Oğluna torununa kıymet veren insan gelinine kötü davranmaz diye düşünüyorum zaten. Ama o kadar sıkışmış ve çaresiz hissediyorum ki. Annesi çok fitne fesat yalancı bi insan, babası da çok pasif ne faydası ne zararı olur. Bütün sıkıntı annesinde. Onlarca yaşadığım duyduğum gördüğüm şeyden sonra benden beni ilk duyduğu andan beri hazzetmediğini ve kendilerine uygun görmediğine ikna oldum. Çünkü eşim ve ailesi köylü. Ben ve ailem bambaşka bi hayatın insanıyız. Ben işlerini görecek türden bi insan olmadığım ve parmaklarında oynatabilecekleri köle edebilecekleri bi insan olmadığım için beni istemiyor. Ben bana bunları yaşatmış en azından oğullarıyla evli olduğum için bile saygı duyamamış yalanla dolanla kocamla aramı defalarca bozmaya çalışan beni beğenmeyen istemeyen bu insanları hayatıma dahil etmek istemiyorum. Eşim içinde üzgünüm ama bende çok çaresiz hissediyorum. Herhalde o da ailesini özledi ve çocuğumuz olmasını barışmamız için fırsat görüyor. Lütfen beni yargılamadan kendi deneyimlerinizle ve kendinizi yerime koyarak bana akıl verebilir misiniz? İnanın bir evliliğimizin 15. Gününde o son olay günü birde bugün ailesi yüzünden boşanmayı dahi düşündüm en mutlu olmam gereken zamanlarda çünkü hayatım boyunca kötülükle uğraşmak istemiyorum ama eşim dünya iyisi bi insan, ailesi kötü. Bana akıl verin lütfen
Orası da saçma geliyor ama akla yatan tarafı bana bunları yaşatmış insana hizmet etmiyicem ve istediğimiz zaman kalkabiliriz. Eğer evime gelirlerse bütün o şeyleri başkası yapmış ve bende yaşamamışım gibi utanmadan hizmet beklenir ve uzun uzadıya kalabilirler...Bebek göstermeye ayaklarına mı gideceksin
Hizmet etmeyeceksin gelip görüp gidecekOrası da saçma geliyor ama akla yatan tarafı bana bunları yaşatmış insana hizmet etmiyicem ve istediğimiz zaman kalkabiliriz. Eğer evime gelirlerse bütün o şeyleri başkası yapmış ve bende yaşamamışım gibi utanmadan hizmet beklenir ve uzun uzadıya kalabilirler...
Bende böyle düşünüyorumHiç böyle bir durum yaşamadım. Ama ben olsam evime gelmelerini istemezdim. Torunu görsünler diye onlara giderdim. Kocamın, çocuğumun hatrına 1 saat kalır, sonra evime dönerdim.
Öyle insanlar değiller ki... abuk sabuk konuşur bende cevap veririm sonra eşim oradaysa iş nereye gider, eşim orada değilse eşime anlatırken nasıl bi role girip duygu sömürüsü yapar. Ne der ne yaparda canımı sıkar huzurumuzu kaçırır bilemiyorum, doktora kontrole gidiyorduk sizede bi uğradık diyip onlara uğrayabiliriz her seferinde göstermek içinHizmet etmeyeceksin gelip görüp gidecek
Her seferinde bir de. Onlar görmeyi hak etsin önce öyle yaparlarsa görmesinlerÖyle insanlar değiller ki... abuk sabuk konuşur bende cevap veririm sonra eşim oradaysa iş nereye gider, eşim orada değilse eşime anlatırken nasıl bi role girip duygu sömürüsü yapar. Ne der ne yaparda canımı sıkar huzurumuzu kaçırır bilemiyorum, doktora kontrole gidiyorduk sizede bi uğradık diyip onlara uğrayabiliriz her seferinde göstermek için
O kadar aynı düşünüyorum ki ama eşim haber vermek istiyor ben istemesemde onada hak veriyorum. 7. Ay sonunda haber verelim diye konuştuk. Ama sonrasında ne nasıl olacak düşünmedim, sadece haber vermeyle kalamayacağımız gerçeğiyle yüzleşincede iki gündür psikolojim bozuldu yine bildiğiniz. Gerim gerim gerildim neler yaşıyıcam yine diye. Çünkü eşim başımıza büyük felaket gelmedikce küçük oyunları anlayıp sen ne yapmaya çalışıyorsun diyemiyor annesine, zaten çok beter oldukları ayan beyan açık olduğu için birde ben dile getirip iyice kötüleştirmeyeyim diye düşünüyor. Banada neyin ne olduğunu bilmiyormuşuz gibi o büyük felaket başımıza gelene kadar sen yanlış anlamışsındır o niyetle söylememiştir öyle demek istememiştir bilmem ne diyor ama annesinede gidip soramıyor sen neden gidip böyle konuşuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun bir daha böyle şeyler konuşma yapma diye. Evlenmeden önce annesinin eşim hakkında söylediği şeyler yüzündende ayrılmak istedim, evliliğimizin 15. gününde ömrümde hayatımda yaşayacağımı ihtimal dahi vermediğim şeyleri yaşayınca da ayrılmak istedim, bunca şeyler yaşatmış ailesini yeniden hayatıma almak istemedigim için dünde ayrılmak istedim. Eşim istemiyor. Ailesi içinde bir çözüm bulmuyor, yapacak birşey yok torunları olacak gelip gidecekler her zaman diyor. Buna başka bir çözüm bulabilirsem eşim onu uygular ama şuanda torunları olacağı için sanki çok umurlarındaymış gibi hayatımıza girip geçen sefer başaramadığını bu sefer yapmaya çalışacaklarTorun görmek isteyen gelinine oğluna iyi davranacak.Bu kadar olaydan sonra kendinizi mecbur hissetmenize hiç gerek yok.Önce bir yaptıklarından pişman olmuşlar mı özür dilenecek mi ona göre davranırsınız .bir de şöyle bir durum var gelin sevilmezse onun çocukları da çok merak edilip sevilmiyor erkek aileleri çocukları da dışlıyor.siz şimdiden onun kaygısını yaşamayın belki adamların umurunda bile olmayacak Bebek .
Siz kendi hamileliğinizin tadını çıkarın,boş dinlenip güzel beslenin ,kısa yürüyüşler yapın eşinize sarılın gerisini de boşverin
40ımız çıktıktan sonra ziyaret etsek hepimiz için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum zaten doğru mu düşünüyorum emin olamasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?