Evet bende psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorumBebeğinizi yalnız göndermeyin. Belli ki kafası çok yerinde değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorumBebeğinizi yalnız göndermeyin. Belli ki kafası çok yerinde değil.
Ama ama ama olmaz ki yani benim annem ya da babam nasıl eşimi bana şikayet etmiyor edemiyorsa onun annesi de beni şikayet edememeli. Ben onun eşiyim.Bende böyle düşünüyorum ama keşke ettirmese ama işte ama
Evet doğru söylüyorsunuz ama evime gelmek isteyenleri dahi kabul etmedi bana sormadan bende iyice takıntı oldu bu durum neden ben bu kadar dışarıda kaldım diye yanlış olduğunun farkındayım ve hep eşime konuşmamın da bize zarar verdiğini biliyorum istemsizce yapıyorum. En başından öyle söyledim görmek istedikleri zaman müsaitsek buyursun gelsinler burada görsünler diye ama asla ayaklarına bekliyorlar bensizBebeğim ben olmadan hiçbir yere gidemez. Bitti. Hele çikolata kahve vermeyi düşünen birine kesinlikle bensiz gidemez. Görmek ve ilgilenmek isteyen, benim kontrolümde ve benim sınırlarım dahilinde yapar.
Yalnız sizin hatanız kayınvalidenizin sizi bi yerlere götürmesini beklemeniz. Bugüne kadar kayınvalidem ile hiçbir yere yalnız gitmedim, niye gideyim? Akran değiliz. Bi de eşinize bu konuda dırdır etmeniz
Huyu olduğunu biliyorsan yine iyi cunku kadın bastan beri ikili oynamış ya sana onun yanında iyi sonra kötü davranmış falanİşte bende onu anlamıyorum neyi kanıtlamak istiyor ama hep onun dedikleri olcak hep onlarla vakit geçirceksin misafir gelmicek sen gitmiceksin onlara adıcaksın kendini ama o canı nasıl isterse öyle davranacak çünkü o çok düzgün insan yanlış yapmaz ne yapıyorsa doğru odur öyle bi karakter. Direk savunamıyor ama ille onu haklı çıkartmak için bi sebebi oluyor mesela bana şunu yaptı gördün sende diyorum e aranız bozuktu o zaman ondan öyle yapmıştır diyor çıkış bulamayınca da napayım onun huyu o ben nasıl değiştircem oluyor
Doğru söylüyorsunuz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundayız fakat tek taraflı saygı da bir yere kadar oluyormuş gördüm. O konuşmayı yaptıktan sonra gitmeme kararı aldık zaten eşim istediği zaman gitsin hiç problem değil oda bebek olmadan gitmek istemiyor problem yaratacak diye sanırım. İnsan yeter ki istesin her türlü sorun bulurmuş :) bunu dedi diyemiyor bunu yapmış bunu yapmadı diyor yine diyor :)Bebeginizi yalniz göndermeyin. Görmek isteyen gelip evinizde görsün. Bizim insanimiz genelde sunu anlamaz: Gelindir, kayinvalidedir sevmek zorunda degilsin, ama saygi göstereceksin, gerekirse susarak. Sizin yerinizde olsam esime tek bir kere bu konu ile ilgili birsey derdim. Ondan sonra da bir daha sikayet etmezdim. Davet edilmedigim yere gitmiyorum, sevmedigim insanin masasina da oturmuyorum. Mesafemi bir güzel korurum (insanlar nedense onada kuduruyor oysa soguklugu kendileri baslatti)..Insanlarin hayatima negatif etki saglamalarina müsaade etmiyorum. Sizde etmeyin. Esiniz istedigi gibi gidip gelsin, ama cocuk cok.kücükse tek basina babasiyla göndermeyin. Insanlar düzgün davransa böyle seylere gerek kalmayacak, ama madem iki yüzlülük yapiyor saflar belli olsun. Konusmadigim insan "bana blabla sunu bunu dedi" diyemez zaten
Aynen öyle anlasaAma ama ama olmaz ki yani benim annem ya da babam nasıl eşimi bana şikayet etmiyor edemiyorsa onun annesi de beni şikayet edememeli. Ben onun eşiyim.
Evet bu ikili oynamalarını maalesef çok geç farkettim. Evlenince onun istediklerini yapmadığım için olaylar hızla bu raddeye geldi zatenHuyu olduğunu biliyorsan yine iyi cunku kadın bastan beri ikili oynamış ya sana onun yanında iyi sonra kötü davranmış falan
Bunlara da evlenince bir şeyler oluyir
Herkesin hayatı biricik kimse kimseye hayatını adamak zorunda degil
Bende böyle düşünüyorum ama asla gelmezler eşimde bebek olmadan gitmek istemiyor veremez bişey diyor ama kadın açık açık söylüyor nasıl güvenebilirim ayrıca ben bişey yapmadığım halde neden suçlu konumuna düştüm sinirini aşamıyorumGondermeyin tabi gormek isteyen buraya gelir diyeceksiniz ne alaka kahve seker filan ay sinirlendim bak kadına ya
Son kv bükücü maşallahBen olsam çocukla eşimle giderdim
Ben yokken ne yedirip içirecek kontrolümde olurdu daha ek gıdaya bile geçilmez 6 aydan sonra geçilir
Giderim muhabbete girmem eşime de söylenmem sonrasında
Bak ben gittim yüzüme bile bakmadı o yüzden bi daha benimle bu konuda tartışma derim
Kv de laf sokamaz oğlu olduğu için
Fırsat bulursa da ses kaydı açık ona göre konuş derim![]()
hakkınızı helal etmediğiniz birinin cenazesinde niye çıkıp her şeye yardım ediyorsunuz ki?Ben KV demle 14 yıllık evliyim ilk günden aklının gıdık olduğunu anladım anormal biriydi ama herkes yaşlı buda böyle diye kabul eder.cocuklarida gayet deli oldugunu biliyor ama annemiz ayağına yatoyor ama tuhaf birçok huyu vardı çok çok iyi biliyor işlerine gelmiyor tabi anne anne diye formalite geziyorlar di.15 yıldan beri aynı bu sekil değişik huyalr tavırlar çok gördüm.artik baktım bu kadın hiçbir şekilde anlamayacak kendi davulunu çalıyor.onal görüşmeyi kesmekte buldum son üç yıldır hiçbir şekilde evine gidip konuşmadım.hicbir şekilde.esim çocuklarla gidip annesini ziyaret etti .benim çocuklarım büyük biraz oturup gelirlerdi.ayni köyün içinde düşünün giderdim iki evleri var ben yukarı çıkmadım onalr çıkardı görüşmedim KV demle komsualrla bahçeyle uğraştım ona slm bile vermedim.neuse geçen sene vefat etti kvdem hemde koyde bizde aşağı evdeydik orda kalıyoruz.cenazeye çıktım herşeye yardım ettim görevimi yerone getirdim ayrıldım yukarı evden.hic pişman değilim çünkü birgün insanlık görmedim o kadından.tek taraflı saygı ve iletişimle olmuyor bunalr .ben de olup göçüp gideceğim hakkımı helal etmiyorum.koudeki herkesle atam iyi bir bu kadınla iyi olmadı dusunin herkes sevdide bir bu sevemedi.ne oldu oldun geçtin gitti hayat kısa durayım susayım demedin kim guddun.acayip kinciydi.
Gelmezse gelmesin o zaman esiniz niye bebeksiz gidemiyor sebebi nedirBende böyle düşünüyorum ama asla gelmezler eşimde bebek olmadan gitmek istemiyor veremez bişey diyor ama kadın açık açık söylüyor nasıl güvenebilirim ayrıca ben bişey yapmadığım halde neden suçlu konumuna düştüm sinirini aşamıyorum
Bir yabanci gibi ne gerekiyorsa yaptım çıktım evime gittim .eşim için yaptım.sizemi soracağım neyi anlatacağımı.siz doğru yanlışı ayırt eden bir kısım işiniz.sizemi sorulur bunlar haberim yoktu hay allahhakkınızı helal etmediğiniz birinin cenazesinde niye çıkıp her şeye yardım ediyorsunuz ki?
İçinizden gelmiyor belli helallik kısmından anlaşılıyor.
Sizin yaptığınız çok doğru sanki de kayınvalideyi anlatıyorsunuz burda.
Bana sorun mu demişim?Bir yabanci gibi ne gerekiyorsa yaptım çıktım evime gittim .eşim için yaptım.sizemi soracağım neyi anlatacağımı.siz doğru yanlışı ayırt eden bir kısım işiniz.sizemi sorulur bunlar haberim yoktu hay allah
Bir yabanciyada yaparim kvdemde çok farklı değil yabancı bile bana daha insancıl davranırdı.gereken neyse yaptım çıktım .halada çıkmam o eve.herkes yaptığından utansın öbür dünyada herşey görülecek.Bana sorun mu demişim?
Bana ikiyüzlülük geliyor yaptığınız şey onu dedim.
Eşinize normal gelmiştir bilemem sonuçta erkekler çok da düşünmüyor her yönden.
Yaptım artık Allah bilir gerisini demek ayrı sizinki apayrı bence.
Cocugunu gozunden ayırma beraber gidin gerekırse esınde bı yerden sonra gorur herseyı dıye dusunuyorumMerhaba,
3 senelik evliyim. 5 aylık bebeğim var. Eşimin annesi ile nişanlıyken çok iyi anlaştığımızı düşünüyordum fakat gözüm açılmaya başladıkça canım da yanmaya başladı. Kv asla beni bir yere götürmez birilerini bana getirmez kimseyle tanıştırmaz öyle bir tip ama sorsan beni çok sevdiğini söyleyip duruyormus eşime. Suratından geçilmez canının istemediği bişey olsun hemen küser surat asar sana bişey söylemez eşimi arar şikayet eder. Beni tek bulduğu zamanlarda bana farklı konuşur eşime farklı çok uzun süre sessiz kaldım ama istemsizce hep eşime söylenmeye başladım bu süreçte oda her defasında abartıyor olabilir misin annem seni çok seviyor der kapatmaya çalışırdı. doğum yaptıktan sonra kv bana emzirme milletede emzirsin diye gezindi bende geçmişte olanlar o süreçte yaptığı dengesizlik iki yüzlülüklerden dolayı soğuma oldu ve belli etmeye başladım ama asla laf söylemedim terbiyesizlik yapmadım maalesef hep eşime söylendim bu süreçteki en büyük hatam ama eşim tabi hep annesini savunan cevaplar verdi. Bi sğre sonra kv hiç bi sebep yokken benimle konuşmamaya başladı bu uzun bi süre böyle gitti bir süre sonra bende konuşmamaya başladım aynı ortamdayız ama yok gibi davranıyoruz baktık oluru yok gitmeme kararı aldık bu arada çocuğumunda yüzüne bakmadı neymiş benden bakışlarımdan rahatsız oluyormuş sebebi bu. Devamlı sana çikolata vercem sana şeker vercem kahve içircem az kaldı deyip gezerdi bende gülerek saçmalama ne gerek var çok küçük onun öyle şeylere uzun sğre ihtiyacı yok derdim kızardı. Dahası da var öyle uzun ki neyse Bende bu süreçte bebeğimi iki kez gönderdim birdaha göndermedim şimdi her yaptığım bi şekilde olay oluyor devamlı eşim aranıyor ben şikayet ediliyorum hiç boş yok kesinlikle birdaha mecburiyet olmadıkça bir araya gelmicem ama bebeğimi babasıyla göndermelimiyim bebeğimi göndermeyerek eşimi zor durumda mı bırakıyorum napmam lazım hiç bilmiyorum tarafsız düşünceye ihtiyacım var. Eşimde annesinin yaptığı herşeyin farkında olduğunu ama değiştiremeyeceğini söylüyor ama bir kez olsun beni savunacak tek bişeyde söylememiştir çekinir oda ayrı bir sorun ne yapmam lazım akıl verir misiniz ?
Yabancıya yaparsınız hadi diyelim yabancı ya o ya,iyilik olsun diye yaparsınız ve hakkımı helal de etmiyorum demezsiniz tanımıyorsunuz ya.Bir yabanciyada yaparim kvdemde çok farklı değil yabancı bile bana daha insancıl davranırdı.gereken neyse yaptım çıktım .halada çıkmam o eve.herkes yaptığından utansın öbür dünyada herşey görülecek.
Ben ayrıca niye ikiyüzlü oluyorum acaba çıktım diye benim oraya gelenler görüşmediğini bilir aynı koyun insani.kime neyi ispatlayacagim iki yüzlü olup acaba.kvdwmin kızı yok bu arada hepsi erkek düşünün.
Afedersiniz merak ettim, sosyete mensubu musunuz? Gerçekten merak ettiğim için sordum. Yani kayınvalideniz hani böyle çok çevresi olan bir kadın mı? Normalde gelinler fellik fellik kaçar kayınvalideyle takılmamak gezmemek için. Bana göre eltiyle ister bal börek olsun ister davet davet gezsinler hiç umurumda olmaz. Çocuğumla çıkar gezerim. Koyarım bebek arabasına gider bir yerde çay kahve içerim mis gibi.cemiyet özel günlerde de insan sayılmak istemez mi? ben her anlamda dıslanırken hiç sevmediği söylenen eltim her yere özel davet edilip götürülüyor