- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Ilerde bunlari sknti yapmamak icin kendine baska baska mesgaleler bulacaksin. kabul edeceksin ki demek ki yapilari boyle. Bunlar da bu model. Modele gore alisip davranip devam edeceksin. Sen de onlara az gideceksin. Ne zaman sorun olur biliyor musun?? Seni aramaz sormaz ama esindr onlara gidelim de gidelm dye baski yaparsa ozaman sorun olur. Ya da kv zirt birt gelir se sorun olur. Suan da 4 aylik evlilignn tadini cikar. Kocana saril. Ay ben erkek olsam herseyi sorun yapan kadin istemem. Istesende istemesende yansitirsin cnku. Bana pozitif gelsin herseyi ile. Birak bosver._ZIPzIPpeRisi_ evet ama hani daha evimizi görmeye gelmediler ve eşimin bir kız kardeşi de bu tarafta oturuyor onlar bile gelmediler hani bu konuda ileride bunları sıkıntı yapmamak için sizlerden fikir öneri istedim acemiiyim daha çünkü henüz 4 aylık evliyim
sen kötü görmemişsin de ondan.ayrıca oyle her sorulana cevap verme.evinde olan evinde kalsın.son noktaya kadar kimseden bir şey isteme, bekleme ne istersen Allahtan istearnir evet var borcumuz zaten bana sormasını istemem hani eşime bile sormaz bırakın eşimi bile zaten sık arayan birisi değil açıkcası hayalimdeki kayınpeder ve kaynanaya düşemedim :)
davet bekliyorlrdır bir de yeni evlisiniz ondandırokeanoss00 haklısınız sadece 4 aydır gelmedikleri için ne ailesi ne de kardeşleri 2 kardeşi var evli ondan biraz üzüldüm
SouvveniR yani sorulmaması abes değil ama yine de hani ben mesela şuan çalışmıyorum acaba oğlumun ihtiyacı var mı diye bir kere olsun sormak usulden değil midir? hani ben yanlış düşünüyor da olabilirm :/ işte yanlış düşünüyorsam ileride bunlara maal vermemek için neler yapayım sizce? daha evimize bile gelmediler
SouvveniR anladım haklsınız yani ben defelarca buyrun gelin kalın bekleriz dedim ama kendileri bilir..kardeşleri bile gelmedi...
Bize soran olmadı. Zaten sorup etsinler diye düşünmedim. Artık siz ailesiniz. Karı koca geçinip gideceksiniz.SouvveniR , _ZIPzIPpeRisi_ hmm yani arkadaşlar benim düşüncem yanlış mı acaba yeni evlenen çifltere hani madi manevi olarak katkıda bulunmak için yine de bir ihtiyacınız var mı diye sorulmaz mı?
Benim kpederim düğüne bile gelmedi. Eşimde kırgın ama biz sorun yapmıyoruz. Daha doğrusu umrumuzda değil artık.Psychopaths yani ailesinin özellikle de babasının aramamsında ve yeni evliyiz evimizi bir kere merak edip hala gelmemeleri ve hani bizimle yeterince ilginlenmemelerinden şikayetim eşim de bu konuda onlara kırgın ama bana çaktırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?