- 21 Nisan 2016
- 820
- 266
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Anlıyorum ama benim kayınbabam da öyle çok nadir görüşürüz. Ne o ne ben aynıyız yani
bu ne beklenti yahuuumerhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu var,eşimle severek ve flört etme sonucunda evlendik 5 aylık evliyiz fakat ailesinden yana sıkıntım var,özellikle babası beni ne arar ne sorar yani eşimin annesi ile konuştuğumda bu durumu söyledim kayınvalidem ise "kızım babanın huyu bu yanlış anlama,art niyetli aramamazlık yapmaz kadınlarla konuşurken çok utangaçtır " dedi ama zorlu bir nişanlılık dönemi geçirdik ailem pek eşimin ailesinden haz etmiyor,açıkcası ben de bir çok konuda eşimin ailesini sevmiyorum,mesela düşüncesizler,aradığım zaman sürekli saçma sapan konulardan bahsederler yani gereksiz,bir kere bile yeni evliyiz ihtiyacınız var mı demezler ve bize 2 saat uzaklıkta oturuyorlar daha evimize gelmediler inşallah gelcezler vs ya ben gelip gitmelerine takılmıyorum ama arkadaşlar özellikle hani yeni evliyiz annem bizi düşünür sürekli bizim için bişeyler yapar ama eşimin ailesi öyle değil gelip gittikçe verirler ama telefonda hiç bir ihtiyacınız var mı demezler ve kayınbabam ben aramadıkça aramıyor yani beni sevmediklerini düşünüyorum evlilik konusunda tecrübeli bayanlardan fikir ve öneri istiyorum ileride bunu sorun yapmamak ve artık böyle şeyleri kafama takmamak için ne yapmalıyım?
bu ne beklenti yahuuu
B -BaSkaN- tabiki haklısınız ama zorlu bi nişan evresi geçirdik aileler alıncaklar konusunda epey birbirlerine zıt düştüler bunlardan ötürü hani eşimin babasının bana karşı biraz tavırlı olduğunu düşünüyorum ve eşimin halası da aysnısını dedi" hani üzülme art niyetli aramamak yapmaz baban onun işi gücü bitmez " dedi ama daha yeni evliyiz durumumuz olsa bile açıp bir ihtiyacınız varsa yapalım ya da işte şunu şunu yaptık gelin otururuz alır gidersiniz gibi insanı mutlu edici cümleler duyamıyorum ve maalesef annesi de öyle hani saçma sapan gereksiz konualardan konuşur eşimle yana hiçbir sıkıntım yok benim eşim de annemi çok sever annem de ona düşkündür mesela ama şuan mesela çalışmıyorum çalışsam bile insnaız hani maddi filan ihtiyaçları olur diye aramamazlık yapmaları açıkası bana yobaz geliyor
SouvveniR , _ZIPzIPpeRisi_ hmm yani arkadaşlar benim düşüncem yanlış mı acaba yeni evlenen çifltere hani madi manevi olarak katkıda bulunmak için yine de bir ihtiyacınız var mı diye sorulmaz mı?
Yanlis degil. Cok haklisin. Ama asla dert edilecek bir konu degil. Birakin bunu esiniz dert yapsin. Aksine boylesi daha iyi. Emin olun daha iyi. Belki suan baska skntiniz yok oyuzden buna takildiniz. Oh ne guzel kendi hayatiniza bakin.SouvveniR , _ZIPzIPpeRisi_ hmm yani arkadaşlar benim düşüncem yanlış mı acaba yeni evlenen çifltere hani madi manevi olarak katkıda bulunmak için yine de bir ihtiyacınız var mı diye sorulmaz mı?
niye sorulsun ? sebep ne ? borcunuz mu var? ben soracak olsam oğluma sorarım.sordular diyelim ne diyeceksin şu eksik bu eksik alın mı diyeceksin?SouvveniR , _ZIPzIPpeRisi_ hmm yani arkadaşlar benim düşüncem yanlış mı acaba yeni evlenen çifltere hani madi manevi olarak katkıda bulunmak için yine de bir ihtiyacınız var mı diye sorulmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?