- 21 Nisan 2016
- 820
- 266
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu var,eşimle severek ve flört etme sonucunda evlendik 5 aylık evliyiz fakat ailesinden yana sıkıntım var,özellikle babası beni ne arar ne sorar yani eşimin annesi ile konuştuğumda bu durumu söyledim kayınvalidem ise "kızım babanın huyu bu yanlış anlama,art niyetli aramamazlık yapmaz kadınlarla konuşurken çok utangaçtır " dedi ama zorlu bir nişanlılık dönemi geçirdik ailem pek eşimin ailesinden haz etmiyor,açıkcası ben de bir çok konuda eşimin ailesini sevmiyorum,mesela düşüncesizler,aradığım zaman sürekli saçma sapan konulardan bahsederler yani gereksiz,bir kere bile yeni evliyiz ihtiyacınız var mı demezler ve bize 2 saat uzaklıkta oturuyorlar daha evimize gelmediler inşallah gelcezler vs ya ben gelip gitmelerine takılmıyorum ama arkadaşlar özellikle hani yeni evliyiz annem bizi düşünür sürekli bizim için bişeyler yapar ama eşimin ailesi öyle değil gelip gittikçe verirler ama telefonda hiç bir ihtiyacınız var mı demezler ve kayınbabam ben aramadıkça aramıyor yani beni sevmediklerini düşünüyorum evlilik konusunda tecrübeli bayanlardan fikir ve öneri istiyorum ileride bunu sorun yapmamak ve artık böyle şeyleri kafama takmamak için ne yapmalıyım?