eşimin ailesi ilk kez geliyor!!!

rahat ol herşeyden önce orası senin evin...
herşeye karışmasına izin verme ve samimi ol yeter...

Hayat boyu yanınızda kalacak değiller..eee bi de yrni evlisiniz haftalarca kalacak halleri yok.olabildiģince iyi ağırlamaya çalışın o kadarr

evet bayramda görüştük en son.kayınbabam telefonla arar konuşuruz hep ama kaynanamla iletişimimiz yok.bir kötülüğünü görmedim ama iletişim zayıf aramızda

Belkide gelmeleri iletişiminizi güçlendirir. Ve daha sonraki gelmelerinde bu kadar kasmassınız kim bilir.

evet eşimin ailesi geldi geçen ctesi günü.bugün 6.gün oluyor.önce 1 hafta kalacaz dediler.haftaya bızım memlekete gıtmemız lazım sizden önce gidecez demişlerdi.şimdi ise bi hafta daha kalıp sizle gideriz dıyorlar.kızlar çok yoruluyorum
her gun yemek yamka hızmet etmek evımde rahat oturamamk yordu beni.her gün ne yemek yapsam düşüncesi mahvediyo beni.akşamları çok sıkılıyorum gitsinler artık istıyorum

Ne dusuncesiz insanlar. Asin suratinizi bence sozden de daha kuvvetli bir etkisi olur.

Benimkiler 15 gunluk evliyken gelip 21 gun kaldilar sizi o kadar iyi anliyorumki ben dua ediyordum gitsinler diye daha evime evlilige alisamadan gelip gitmek bilmediler esimle yalniz disari cikalim dedik bizimle beraber onlarda geldi evliligimin ilk gunlerini onlarla gecirmek kabustu havalar sogudu onlarda soguk memleketten geldikleri icin kombinim donmasindan korkup gittiler yoksa hala burdaydilar eminim insallah seninkilerde bir an once giderde rahat edersin

Bunun böyle olacagi bence bastan belli... Allah sabir versin... Esinizin tutumu ney bu durumda? Bidaha bukadar uzun kalmalarini istemiyorsaniz esinizi islemeniz lazim, onlar varken yaklasmayin, esiniz isteyince olmaz ben rahat olamiyorum, evde biton insan var rahatsiz oluyorum bekliyceksin diyin...hassas yerden vurmak lazim...

biz memlekete gidecez diye onlarda gidecek bizle.yoksa daha kalcaklardı sanırım.surat yapsam da olmuyor.çok sıkıldım ben de sürekli insallah giderler dedim ama haftaya beraber gidecgmizi öğrenince umudumu yıtırdım.bir hafta daha stres ve yorgunluk devam edecek

eşimde bir hafta kalırlar dıyordu ama şimdi bir sey diyemıyor.

bir de kaynanam haftada 3 gun diyalize giriyor.bunu göze alıp 9 saat yoldan geldi.burdaki idyaliz merkezinden memnun kalmadı ama yınede 1 hafta daha kacalak

ayy valla düşüncesizlik bu insanlarınki yaa.onlarda bende rahat edemıyorum ki.git herkez kendi evinde rahat etsin işte

Siz de bu hafta gidin ailenizin yanina

ailemle eşimin ailesi aynı sehirde zaten.eşimle bende çalışıyoruz.izinlerimizi ayın 15ne göre ayarladık

bir de gidince onlarda kalmamı beklerler.valla kalmayacam bu sfer.zaten iki haftadr benim yanımdalardı.ben annemde kalırım:)

En basta yapacagin yuz vermemek

saka tabiki ...

eger araniz iyise , bence telaslanmaya gerek yok.
seni seven insanlar elinden tas olsada yer zaten
.

yemekte çok sıkıntı yasıyoruz.kaynanam söylersem giriyo mutfaga.diyaliz günlerinde ben yapıyorum tamam da diğer gunler gezmeye cıkıyorlar.eve geliyorum yıne yemek yok.bir de benim bazı takıntılarım var.yemeğin tadına kaşıkla bakıp karıştırmaya devam edıyor ben başka kaşıkla bakarım ve tekrar sokmam o kaşığı.
ortak yenen seyleri catallıyorlar.ben servis kaşığı koyuyorum,bıçak vs koyuyorum ama kendi çatallarıyla alıyorlar ve o yıyecekler artık benim için bitiyor

Allah kolaylik versin sıkmayin caninizi bir hafta daha sabir benim kaynanamda kasikla tadina bakip kasikda kalani geri yemeye sojup karistiriyor :-(

En basta yapacagin yuz vermemek

saka tabiki ...

eger araniz iyise , bence telaslanmaya gerek yok.
seni seven insanlar elinden tas olsada yer zaten
.

aramız normal ne çok iyi ne çok kötü.bi mesafe var işte.ama biraz anlayış beklıyor insan ya.sende yoruldun dıyor kaynanam akşamları eee yorma o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…