yapsin veya yapmasin, sen hazirlikli ve profesyonel davranannem geldiğinde evin çocuğu oluyorm.annem her seyi yapıo.telaşım ondan kaynanam da yapar mı bilmiyorum
Hayat boyu yanınızda kalacak değiller..eee bi de yrni evlisiniz haftalarca kalacak halleri yok.olabildiģince iyi ağırlamaya çalışın o kadarrkızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye
bu durumu atlatanlar biraz beni sakinleştirse lütfeeennn
evet bayramda görüştük en son.kayınbabam telefonla arar konuşuruz hep ama kaynanamla iletişimimiz yok.bir kötülüğünü görmedim ama iletişim zayıf aramızda
inşallah:)Belkide gelmeleri iletişiminizi güçlendirir. Ve daha sonraki gelmelerinde bu kadar kasmassınız kim bilir.
evet eşimin ailesi geldi geçen ctesi günü.bugün 6.gün oluyor.önce 1 hafta kalacaz dediler.haftaya bızım memlekete gıtmemız lazım sizden önce gidecez demişlerdi.şimdi ise bi hafta daha kalıp sizle gideriz dıyorlar.kızlar çok yoruluyorum
her gun yemek yamka hızmet etmek evımde rahat oturamamk yordu beni.her gün ne yemek yapsam düşüncesi mahvediyo beni.akşamları çok sıkılıyorum gitsinler artık istıyorum
Bunun böyle olacagi bence bastan belli... Allah sabir versin... Esinizin tutumu ney bu durumda? Bidaha bukadar uzun kalmalarini istemiyorsaniz esinizi islemeniz lazim, onlar varken yaklasmayin, esiniz isteyince olmaz ben rahat olamiyorum, evde biton insan var rahatsiz oluyorum bekliyceksin diyin...hassas yerden vurmak lazim...
Benimkiler 15 gunluk evliyken gelip 21 gun kaldilar sizi o kadar iyi anliyorumki ben dua ediyordum gitsinler diye daha evime evlilige alisamadan gelip gitmek bilmediler esimle yalniz disari cikalim dedik bizimle beraber onlarda geldi evliligimin ilk gunlerini onlarla gecirmek kabustu havalar sogudu onlarda soguk memleketten geldikleri icin kombinim donmasindan korkup gittiler yoksa hala burdaydilar eminim insallah seninkilerde bir an once giderde rahat edersin
Siz de bu hafta gidin ailenizin yaninabiz memlekete gidecez diye onlarda gidecek bizle.yoksa daha kalcaklardı sanırım.surat yapsam da olmuyor.çok sıkıldım ben de sürekli insallah giderler dedim ama haftaya beraber gidecgmizi öğrenince umudumu yıtırdım.bir hafta daha stres ve yorgunluk devam edecek
Siz de bu hafta gidin ailenizin yanina
ailemle eşimin ailesi aynı sehirde zaten.eşimle bende çalışıyoruz.izinlerimizi ayın 15ne göre ayarladık
En basta yapacagin yuz vermemek
saka tabiki ...
eger araniz iyise , bence telaslanmaya gerek yok.
seni seven insanlar elinden tas olsada yer zaten
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?