Allah kolaylik versin sıkmayin caninizi bir hafta daha sabir
aramız normal ne çok iyi ne çok kötü.bi mesafe var işte.ama biraz anlayış beklıyor insan ya.sende yoruldun dıyor kaynanam akşamları eee yorma o zaman:)
Valla ayni durum benim icinde gecerli burayada kisin gelip kalabilirler memleket soguk buranin kisi sicak geciyor diyebi hafta tamam da böyle artacak her gelmelerinde kalma süreleri uzaktayız dıye
yaz gelince hıc gıtmezlerse dıye korkuyorum.yazlık deniz kenarı bir yerdeyız cunku biz:)
O surat ifadesini bende gördüm.acık aramıyo ama yaranılmayack gbi gelio bna daİlk aile yemeğinde kayınvalidem çok çok çok bozulmuştu. Nedense beni beceriksiz zannediyordu sofrayı görünce yüzünün aldığı şekil paha biçilemezdi.
Darısı başınıza diyeyim önce. Onun dışında çok kasmayın eğer benimki gibi açık aramıyorsa zaten arkadaş olur size yardımda eder. Risk almayın denediğiniz yemekleri yapın. Konu kayınvalide olunca iyi düşünemiyorum offffff içimden ne yapsan boş onlara yaranılmaz demek geliyorda neyse siz daha pozitif arkadaşları dikkate alın en iyisi
sayılı günleri kalmış
az daha sabır
neden bu kadar uzun kaldılar
Ayyy bnde aynı seyden korkuyırumValla ayni durum benim icinde gecerli burayada kisin gelip kalabilirler memleket soguk buranin kisi sicak geciyor diye
bu kisi atlattimda seneyi dusunemiyorum
Valla ne uyuz ediyorlar insani ,.benimde kaynanamla aram.cok.iyidir yemege geldiginde cok yapmissin kim yecek der gidince hic bisey kalmaz hahahah
Anaaa ne güzel heveslendim valla afiyet olsunİşten geldim mantı yapmış bugün kaynanam
Aynı benim gibiymişsin ya, öyle çok misafir geldi ki insan kendi evinde misafir gibi oluyor. Otele dönüyor çünkü. Sinir bir durum. Bir de ben hiç sevmem kaynanamı. Geldiğinde de ben işteyken yatak odamı kurcaladı takip ettim. Çamaşırları yerleştiriyorum bahanesiyle ben evdeyken bile yatak odasına dalıp giriyordu. Teşekkür bile etmedim yaptığı işlere. Türkiye'den başka hangi ülkede böyle vıcık vıcık misafirlikler vardır merak ediyorum açıkçası. Kimisi kendini kovdurmaya çalışıyor resmen.bi hafta tamam da böyle artacak her gelmelerinde kalma süreleri uzaktayız dıye
yaz gelince hıc gıtmezlerse dıye korkuyorum.yazlık deniz kenarı bir yerdeyız cunku biz:)
Saol cnm.tadı iyidır umarım.yemeklerni pek yıyemyrm cnküAnaaa ne güzel heveslendim valla afiyet olsun
kızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye
bu durumu atlatanlar biraz beni sakinleştirse lütfeeennn
Aynı benim gibiymişsin ya, öyle çok misafir geldi ki insan kendi evinde misafir gibi oluyor. Otele dönüyor çünkü. Sinir bir durum. Bir de ben hiç sevmem kaynanamı. Geldiğinde de ben işteyken yatak odamı kurcaladı takip ettim. Çamaşırları yerleştiriyorum bahanesiyle ben evdeyken bile yatak odasına dalıp giriyordu. Teşekkür bile etmedim yaptığı işlere. Türkiye'den başka hangi ülkede böyle vıcık vıcık misafirlikler vardır merak ediyorum açıkçası. Kimisi kendini kovdurmaya çalışıyor resmen.
Aynı benim gibiymişsin ya, öyle çok misafir geldi ki insan kendi evinde misafir gibi oluyor. Otele dönüyor çünkü. Sinir bir durum. Bir de ben hiç sevmem kaynanamı. Geldiğinde de ben işteyken yatak odamı kurcaladı takip ettim. Çamaşırları yerleştiriyorum bahanesiyle ben evdeyken bile yatak odasına dalıp giriyordu. Teşekkür bile etmedim yaptığı işlere. Türkiye'den başka hangi ülkede böyle vıcık vıcık misafirlikler vardır merak ediyorum açıkçası. Kimisi kendini kovdurmaya çalışıyor resmen.
Canım bir haftadr bizdeler ve artık yorldum sıkıldım dün öğrendm ki bir hafta daha bizdeler ve sonraki iki hafta yıne beraberız ama bu kez onların evdekoLAy gelsin canım bence öncelikle rahat ol sıkıntı yapma yemek konusunda eşine sor annemler hangi yemekten hoşlanır diye bir jest yap hem hoşunada gider bunun dışında güler yüz göster tüm içtenliğin ile arada saygı varsa zaten onlarda sana aynı şekilde yaklaşır ve sevgi ve muhabbet olur ...
Bi de üstüne kayınbaba ekle banaBenim kayana da bir haftadır bende anlıyorum seni
Bi de üstüne kayınbaba ekle bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?