eşimin ailesi ilk kez geliyor!!!

Afiyet olsun
Benim kaynanam bazanin altina bile bakti bahaneside bakayim senin bazan ikilimi tekmi diye

Canım bir haftadr bizdeler ve artık yorldum sıkıldım dün öğrendm ki bir hafta daha bizdeler ve sonraki iki hafta yıne beraberız ama bu kez onların evde
olsun canım sabret belliki zor durumdaa-lar tabiki oğlu ve gelininde kalacaklar inşallah sen kazanırsın kalsınlar bırak kolaylıklar dilerim...

olsun canım sabret belliki zor durumdaa-lar tabiki oğlu ve gelininde kalacaklar inşallah sen kazanırsın kalsınlar bırak kolaylıklar dilerim...

Zor durumda deiller o nerden cıktı anlamdım.diyaliz için dedıysen otrduğu sehırde de gırıo zaten

Eşimle az önce konştm annenler haftya bizle dönecklermiş dedm.ne ne 1hafta daha mı.gıtsınler artık.yok fazla oldu artk dedi.onun da hbrı yokmş

eşin yardım etmiyormu?oda sabah kahvaltısına yardım etmeli bulaşığa akşam yemeğini falan düşünmeli malzemeyi ayarlamalı.ne iş yapıyorsun ek mesai ,nöbet falan gibi alabiliyorsan al.birazda eşin elini taşın altına koysun.

Gelmeden bi iki gün önce bir temizlikciden yardim alin.dip köşe temizlesin.geldikleri ilk gun cok guzel yemekler yapin,etkileyin,sonraki gunler o kadar guzel olmasa da olur,ilk imajiniz iyi olsun yeter.guler yuz gosterin bi de oldu bitti.hala kusur bulurlarsa kendi ayiplari

eşim işe benden önce gidiyor ve benden sonra geliyor.sabah kahvaltı fln hazırlamyrm işe yetişmekle uğrasyrm onlar kalkınca kendileri yapıoyorlar.yemekle de kaynanamla dönüşümlü yapıyo gibiyiz artık.

Off kızlar cok yorgunum ya yarın gitsinler istıyorum artık

Çarsamba günü gitceklermil toplam 10gün kalmış olacaklar yani

Cok ayip. Esiniz kibarca uyarmali. Anne Peynir inciniyordur iki kasik da olsa ye demeli.
çekiniyormuş.
defalarca söyledim. kv yi uyaracak kişilere de söyledim yok. kızımın şerbetini bile içmedi. on şeyden birini yerse ye. çok nadir yani. biri varsa yer. ya da ben yoksam falan. bzde kalınca sabah ben uyanmadan gider ya da gelirken yolda yemegini yer gelirr.
bazen de durup dururken hava almaya gider o cıkmalarda birşeyler yediğinden şüpheleniyorum. Allah sorsun ne diyeyim. ben de cok iyi gelin değilim belki ama tüm bunlar beni iyice sinir ediyor hepten kötü davranıyırum...

Size karsi baska bir kusuru yoksa, yani doğrudan size ve evliliginize,gormezden gelin o halde. Hic yipratmaya degmez kendinizi.
Bu kayinvalide tipi de boyle kenarda dursun ne diyelim :))

Şehri ya da diyaliz merkezini beğenmemiş olabilir tabi de sonuçta sizin için geldiler ve tabi oğlu için.. Azcık daha sabredin bence.. Kolay değil zor evet. Siz strese girmişsiniz bu saatten sonra kadın ne yapsa dokunur size gibi geldi bana. Sakin olun. Herkesin huyu bir değil. Herkes aynı şeyleri sevecek diye bir kural yok. Bazen karşımızdakini olduğumuz gibi kabul etmeliyiz. Çünkü bu kişiler de artık ailemiz oluyor. Zamanla iletişim ilerliyor.. Daha ilk seferden kafanıza takarsanız önünüzdeki yılları geçirirken çok strese girersiniz. Anlaşan gelin kv olmak güzel bir şey ve bu karşılıklı olur. Unutmayın değişim kişide başlar, siz nasıl davranırsanız karşılığını alırsınız. Tabi bazen ne yaparsan yap yaranamazsın tabirini yaşatan kayınvalidelerde var. Anladığım kadarıyla sizinkinde öyle bir durum yok. Çok absürt, dalavereli bir durum olmadıkça biraz relax olun... Bırakın istediği gibi yesin, siz kendi önünüze rahatsız olıyorsanız yiyeceğiniz kadarını bırakın gerisini vs gibi.. Sıkmayın canınızı..

Haftaya biz zaten memlekete gidecez onların yanına o yuzden kalma sürelerinin uzaması cnmı sktı.yavas yavas alısacaz umarım birbirimize.bana bi kötülüğü yok.su an mantı yapıo mutfakta dolaba koyalım yersiniz sonra dıo.salı günü de evi temizlym gitmeden cam fln sileyim dıyo.yok dyrm ama olmaz nolck yaprm dıo.aslnda çoğunlkla kv gibi davranmıo onu anladım.ama insan ister istemez misafr oldgu içn yoruluyo tabi

Ne güzel işte mantı yapıyormuş filan benim kaynanaın kendşne hayrı yok ki bana olsun ayrıca herşeyi beğenmez beğense de nasıl yaptın da şöyle m yaptın bunu da koydun mu ben şöyle yapıyorum başlıyor bilindik bir yemeği bile anlattırıyor nasıl yaptın soğanı güzel kavurdun mu o yüzden yemeğe çağrmaya yeriniyorum huyuna git beraber yapın yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…