Eşimin ailesi kabusum oldu

Zeynep uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
88
46
3
34
Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.

Benimki evlendgmden beri halilar inceymis diye darlayip duruyor. Ben sicka yerde buyudum. Sicak yerde yasiyorum su anda. Kendisi evde 4 parmak kalınlığında hali seriyor. Ben de oyle yapim istiyor. Cocuk olunca basimiza neler gelecek allah bilir

Aman diyim bu kadar karısmasına müsade etme gerekirse anne burası benım evim benim düzenim ben böyle istiyorum de. Valla ben derim artık belki niyeti kötü değil kücüklügünden beri üstüne cok sorumluluk yüklendiği için her şeyi kendi bildiğini ve yapabileceğini sandığından yapıyor bunları ama gene de yerini bilmesi gerek

Eşin adam olup müdahale edecek. Şu dediğin benim karım, çırak değil diye.
O gelme diyecek.
Demiyorsa sana yol verecek demen için.
Olmuyorsa uzatma.
Sonuç değişmiyor.
Ya hasta olmuş sen ya da boşanmış sen.

O aşamaya getirmişler. Sizin için hanım ağzı var dili yok muhabbeti yapıp stres hastalık sahibi yapacaklarına siz laflarını verin aranız bozulsun kafanız rahat olsun
Ah keşke kusseler engeliyorum kizzzzz kötü gelin engellemissin diye sululuk yapıyorlar

"Şunu ver ise"kustahliga bak sen!nasıl cevap vermezsiniz, adınıza ben çıldırdım.esiniz buna ne cvp verdi? inşallah o da susmamistir.bu kadar kendinizi ezdirirseniz sonunda çok pişman olacaksınız.bazen susmak asalet değil saygısızlık ve değersizlik getiriyor.bilin isterim.

Kalabalık bı ortamda eşim telefonla konuşuyor ordan lafa atlıyor sende şunu işe ver artık diye eşimde ben duymadım duysam cewap verirdim dedi ama illaki duyup duymamazlıktan geldi

Burası onun evi gibi davranıyor.Annem 13 saatlik yoldan geldi inanın 3 gün Zor kaldı.Annem gelince oda gelmek istiyor annem gelip gidiyor o halaa kalmaya devam.Bir insan ewinden daha fazla nasıl rahat eder başka bir ewde
Annem kırk yılda bir geliyor biz birlikte vakit gecirmek istiyoruz sen daha sonra gel deyin neden kabul ediyorsunuz ki anneniz varken gelmesini. Günler cuvala mi girmiş

Annem kırk yılda bir geliyor biz birlikte vakit gecirmek istiyoruz sen daha sonra gel deyin neden kabul ediyorsunuz ki anneniz varken gelmesini. Günler cuvala mi girmiş
Sözde annem uzak yoldan gelmiş görmeye gelmezse ayıp olurmuş geliyorum dii gelio kadın öyle birşey ki gelme desen bi türlü gelince anlayışı yok.

Mesleğini yapacak düzgün Bir yer yoksa yaşadığın şehirde evlisin ve öyle heryerde çalışamıyorsun maalesef.Bunu bildikleri hâlde üstüme gelmeleri farklı bir olay

Ooo oyleyse kuflenmez tabi. Allah sabir versin size.

Zaten eş ailesi me yapıyorsa çok seviyoruz kisvesi altında yapıyorlar, bence mesafe koyun ve hiçbirine prim vermeyin, eşinizle de konuşun sizi rahat bıraksınlar...

Bu tuvalet maşrapası inşallah tuvalette aktif kullanılmıyordur.
Gerçi mutfak tezgahı falan yıkamak için de olsa iğrenç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…