esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

Nickler dememiş ki ? Ilk yorumdan söz etmiş.
Sekerlileblebetozu ndan söz etmiş yani. Siz o musunuz acaba demiş kahvetelvesi ?
canim en sonunda benzer nickler yazmisti sonradan silinmis..

Ben 35 yaşındayım. Annem 1 yaştan beri doğum günümü kutlar. Annem 60 oldu neredeyse annenem onunkini de kutlamiş. Ananeminkini de biz kutlarız. Ama bak babamın doğum gününü kutlamiyoruz. Onların adeti değil. Hep unutuyoruz. :)

Baby Shower gerçekten yeni yeni adet olmaya başladı ama doğum günü çok uzun süredir var. Kültürümüzde yok demeyi de kendi fikrimce doğru bulmuyorum. Kültür yaşayan gelişen bir şey ve bunlarda hayatımıza giriyor. Mesela eskiden beyaz gelinlik de yokmuş. Şimdi kimse beyaz gelinlik olmadan bundan 100 yıl önce kulturumuzde yoktu diye evlenmeye kalkmaz.

cok tskler :)

bizde öyle parti seklinde olmasada pastamizi alir gideriz..
hersey degisiyor artik bu devirde daha neler cikicak

Anlamadım dediğini, yorum hala orada duruyor.

Neyse daha fazla meşgul etmeyeyim konunu.
yazan arkadasa yaz istersen o sizi aydinlatir.. arkasina onu yazmisti .. bana ne desem inanmicaksiniz.. tskler

Evet kulturumuzde yok tabiki ama iste demek istedigim kutlayanada kutlamayanada saygi gostermek lazim, birisi dugununde beyaz gelinlik yerine pembe elbise giydi diye ayiplayamayacagimiz gibi kimseyide dogum gunu kutlamiyor diye ayiplayamayiz sadece insanlarin farkliliklarina saygi gostermeyi ogrenmeliyiz diyorum o kadar.

özlüyorsunuz niye gelmiyorsunuz diye birsey yok.. onlar hic aramaz ama biz arariz ama aramayalim 1 hafta onlar aramaz aranmayi beklerler sonradan neden aramadiniz diye sorarlar sadece :)
Alıştırmışsınız 7 yıl geçmiş

Boşverin

Biz doğum gününde kimse ile muhatap olmayalım diye şehir dışına kaçıyoruz

Geçen senelerden birinde annem oğlumun doğum gününü unutmuş sonra da kusura bakma vs dedi hiçççç aklıma gelmemişti annem neden oğlumun doğum gününü kutlamadı demek mesela

Ayrıca ben o yorumu yazana sordum bu Neyin atari önüne gelene azarlama paylama?

Senin anlattığın olaya Kocam o aileden nasıl çıkmış yazıyosa ya kocalar ortak ya da hesaplar birden fazla diye düşündüm
kazen beye yazdim zaten artik bakar koca mi yoksa nick mi ortak zan altinda kalmak istemiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…