canim en sonunda benzer nickler yazmisti sonradan silinmis..Nickler dememiş ki ? Ilk yorumdan söz etmiş.
Sekerlileblebetozu ndan söz etmiş yani. Siz o musunuz acaba demiş kahvetelvesi ?
yani bazi aileler yada insanlar icin dogum gununun bir anlami yok zaten bizim kulturumuzde olan birseyde degil sonradan katilmis birsey, ozellikle bazi yaslilar icin bir anlami yok, anadolu kulturunde daha cok sunnet dugunu var ,dis hedigi (bugdayi) var ,dogduktan sonra mevlutu falan var, hayirli olsuna gelip altin takma var yani. Simdiler bu dogum gunu yok babay showerlar falan cidden cok itici olmaya basladi bence. Herneyse demek istedigim adamlarin kulturunde yoksa bu zamaninda kendi cocuklarininkini falanda hic kutlamadilarsa cok birsey beklememek lazim. Bence hic umursamayin yani yada cok buyuk partili falan birsey yapmak istersede seneye hazirlayip herkesi bilhassa arayip cagirirsini boylece sorun kalmaz herkes gelir.
cok tskler :)Bosverin kendi aranizda yapin sevdiginiz etrafinizdaki kisileri cagirin dedigim gibi bu tarz seyler kultur ve gorgu isi kutlayanada kutlamayanada saygi gostermek lazim herkesin bakis acisi farkli hic takmayin, bu arada yeni yasi hayirli olsun bebeginizin.
bizde öyle parti seklinde olmasada pastamizi alir gideriz..Ben 35 yaşındayım. Annem 1 yaştan beri doğum günümü kutlar. Annem 60 oldu neredeyse annenem onunkini de kutlamiş. Ananeminkini de biz kutlarız. Ama bak babamın doğum gününü kutlamiyoruz. Onların adeti değil. Hep unutuyoruz. :)
Baby Shower gerçekten yeni yeni adet olmaya başladı ama doğum günü çok uzun süredir var. Kültürümüzde yok demeyi de kendi fikrimce doğru bulmuyorum. Kültür yaşayan gelişen bir şey ve bunlarda hayatımıza giriyor. Mesela eskiden beyaz gelinlik de yokmuş. Şimdi kimse beyaz gelinlik olmadan bundan 100 yıl önce kulturumuzde yoktu diye evlenmeye kalkmaz.
canim en sonunda benzer nickler yazmisti sonradan silinmis..
yazan arkadasa yaz istersen o sizi aydinlatir.. arkasina onu yazmisti .. bana ne desem inanmicaksiniz.. tsklerAnlamadım dediğini, yorum hala orada duruyor.
Neyse daha fazla meşgul etmeyeyim konunu.
Konu sahibinin kocası sizinde mi Kocanız?Kocam nasil o ailenin icinden cikmis yillardir cozmeye calisiyorum. Cozemedim!
bu ne bicim soru :SKonu sahibinin kocası sizinde mi Kocanız?
burda zan altinda kalmak istemiyorum gercekten buraya bakan admin kimse ltf birisi etiketlesin..bu ne bicim soru :S
Ben 35 yaşındayım. Annem 1 yaştan beri doğum günümü kutlar. Annem 60 oldu neredeyse annenem onunkini de kutlamiş. Ananeminkini de biz kutlarız. Ama bak babamın doğum gününü kutlamiyoruz. Onların adeti değil. Hep unutuyoruz. :)
Baby Shower gerçekten yeni yeni adet olmaya başladı ama doğum günü çok uzun süredir var. Kültürümüzde yok demeyi de kendi fikrimce doğru bulmuyorum. Kültür yaşayan gelişen bir şey ve bunlarda hayatımıza giriyor. Mesela eskiden beyaz gelinlik de yokmuş. Şimdi kimse beyaz gelinlik olmadan bundan 100 yıl önce kulturumuzde yoktu diye evlenmeye kalkmaz.
Alıştırmışsınız 7 yıl geçmişözlüyorsunuz niye gelmiyorsunuz diye birsey yok.. onlar hic aramaz ama biz arariz ama aramayalim 1 hafta onlar aramaz aranmayi beklerler sonradan neden aramadiniz diye sorarlar sadece :)
tskler cümlemize insKızınıza mutlu yıllar demeye geldim. Allah hayırlı ömürler versin inşallah.
Kutlama mihail yapma bunuKızınıza mutlu yıllar demeye geldim. Allah hayırlı ömürler versin inşallah.
Senin anlattığın olaya Kocam o aileden nasıl çıkmış yazıyosa ya kocalar ortak ya da hesaplar birden fazla diye düşündümbu ne bicim soru :S
kazen beye yazdim zaten artik bakar koca mi yoksa nick mi ortak zan altinda kalmak istemiyorum canimSenin anlattığın olaya Kocam o aileden nasıl çıkmış yazıyosa ya kocalar ortak ya da hesaplar birden fazla diye düşündüm
ben size suanda biseymi dedim o ne bicim soru dedim??Ayrıca ben o yorumu yazana sordum bu Neyin atari önüne gelene azarlama paylama?
Desifre olmus olma? Belki seni esinin ailesini tanimistir. Oda eltin falan olmasin? :)))valla bende anlamadim ne demek istedigini.. kendi kocasiyla ne alaka :S geride cvp yazmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?